Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyka ale prawdziwa

Tylko inteligentnych szukamP

Polecane posty

Baron ...bravo...moglam, ale widzisz - przewidzialam to ---Nawiązując do Twojej wcześniejszej wypowiedzi "mogłam przewidzieć" i do mojego komentarza pytam, gdzie tu sens? najpierw podkreślasz, że mogłaś przewidzieć, więc w domyśle nie przewidziałaś a potem zaznaczasz, że mogłaś ALE przewidziałaś to "ALE" rozbija wątły cień sensu do szczętu ponieważ, Twoja myśl w całości brzmi mogłam to przewidzieć ale widzisz przewidziałam to może gdy przewidzisz na oczy doczytasz i jakoś w głowie poskładasz :classic_cool: "oraz podpierac sie intucja..jaka by nie byla, bo w koncu kobieca , ale zawsze moja!!" ---intuicja jest całkowicie subiektywnym wrażeniem i niczym więcej, to po prostu tylko mniemanie, że ma się rację bez istotnych przesłanek tym bardziej, jest ona wątpliwej wartości, bo Twoja!!

Te, fircy, mistrzu logiki i wujku cięta riposto, jak już chcesz dziewczynę pouczać, to weź najpierw rusz dupę do biblioteki jakiejś, czy coś, nie wiem, co tam u was w okolicy jest "ELYTARNEGO i YNTELYGENTNEGO" ale może zauważysz tam, że: a) cyt. "może gdy przewidzisz na oczy doczytasz i jakoś w głowie poskładasz" - a na co jeszcze można przewidzieć? I, pytanie bonus, dodatkowe takie: czy można przejrzęć, dajmy na to, na uszy? Czysto hipotetycznie... b) cyt. "---intuicja jest całkowicie subiektywnym wrażeniem i niczym więcej, to po prostu tylko mniemanie, że ma się rację bez istotnych przesłanek" - intuicja opiera się na informacjach i szczątkach informacji, niektórzy nazywają to dedukcją (np. naturalną), inni zaś właśnie intuicją, wrażenie zaś zawsze jest subiektywne, unikaj masła maślanego c) cyt. "tym bardziej, jest ona wątpliwej wartości, bo Twoja!!" - czym jest owa "wątpliwa wartość"? O jakości słyszałam, ale o wartości nie... porozmawiajmy, proszę, o tym... Kudż ju? :) Jeśli chcesz komuś dowalać (nawet jeśli ten ktoś nie jest bystrzakiej pierwszej klasy i nie klasyfikuje się do Twojej piaskownicy, bo ma za mało elytarne i yntelygenckie grabki) to rób to umiejętnie, co? ;)

Te, fircy, mistrzu logiki i wujku cięta riposto, jak już chcesz dziewczynę pouczać, to weź najpierw rusz d**ę do biblioteki jakiejś, czy coś, nie wiem, co tam u was w okolicy jest "ELYTARNEGO i YNTELYGENTNEGO" ale może zauważysz tam, że: a) cyt. "może gdy przewidzisz na oczy doczytasz i jakoś w głowie poskładasz" - a na co jeszcze można przewidzieć? I, pytanie bonus, dodatkowe takie: czy można przejrzęć, dajmy na to, na uszy? Czysto hipotetycznie... --- racja (mam taką manierę pewnie niezdrową) b) cyt. "---intuicja jest całkowicie subiektywnym wrażeniem i niczym więcej, to po prostu tylko mniemanie, że ma się rację bez istotnych przesłanek" - intuicja opiera się na informacjach i szczątkach informacji, niektórzy nazywają to dedukcją (np. naturalną), inni zaś właśnie intuicją, wrażenie zaś zawsze jest subiektywne, unikaj masła maślanego --- racja ale miałem na myśli to co ludzie zazwyczaj nazywają inuticją czyli tzw przeczucie wrażenie jest zawsze... racja c) cyt. "tym bardziej, jest ona wątpliwej wartości, bo Twoja!!" - czym jest owa "wątpliwa wartość"? O jakości słyszałam, ale o wartości nie... porozmawiajmy, proszę, o tym... Kudż ju? ---racja Jeśli chcesz komuś dowalać (nawet jeśli ten ktoś nie jest bystrzakiej pierwszej klasy i nie klasyfikuje się do Twojej piaskownicy, bo ma za mało elytarne i yntelygenckie grabki) to rób to umiejętnie, co? --- pełna zgoda bez żadnego ale czuję się pouczony ;)

Gość aaa tesciowa na sto dwa
W jaki sposób szukasz inteligentnych facetów?Dajesz im test iQ do rozwiązania?

"intuicja jest całkowicie subiektywnym wrażeniem i niczym więcej, to po prostu tylko mniemanie, że ma się rację bez istotnych przesłanek" konkluzja była, że intuicja to reakcja mózgu na nieuświadomione sygnały jakie do niego docierają... przecież jak np.: patrzysz na coś to widzisz, dociera do świadomości, tylko to na czym się koncertujesz ale oko łapię więcej... co za tym idzie w oparciu o bogatą bazę doświadczenia i nieuświadomione spostrzeżenia mózg może wysyłać sygnały zwane przeczuciami :P czyli jak masz w czyms x tyś godzin doświadczenia to intuicja się powinna sprawdzać jak nie masz to raczej nie

Gość rozpuszczona blądynka
cyt. schurum burum ele mele baron -> sory, ale twoje odpowiedzi są przeintelektualizowane czyt. tak, czuć, że starasz się bardzo, i cięzko ci pewnie odpuścic, ale wrzuć już na luz ;)

a swoją drogą, to odpowiadanie w punktach na pojedyńcze zdania które "cyt."ujesz świadczy o brakach w zakresie elastyczności myśli tudzież(!) wyrazu ludzie których szanuje ripostują w 2-3 zdaniach bez "cyt." ihihihihihihi

aha, no i tak ogólnie to nic do ciebie nie mam i psów wieszać nie zamierzam, sama miałam z tym problem, i wierz mi - z tego da sie wyjsc!! a tak poza tym jestes inteligentny bardzo :P

chyba po to się chodzi do canossy żeby coś zyskać albo nie stracić bo po cóż innego? czyż z bożej łaski cesarz cesarstwa rzymskiego narodu niemieckiego, król niemiec, książę bawarii odmrażał by sobie dupę na sniegu na marne? ale jak nie chcesz iść twoja sprawa

to ja może tu z łyzką dziegciu^^ po napatoczeniu sie na topik o gejach cofam swoje słowa na temat inteligencji niejakiego barona :P natomiast tak wogóle zdaje sie ze pomyliłam wypowiedziu barona z wypowiedziami milczacej, także własciwie nic cofac nie musze, moja słowa uznania ida własnie do niej :P

cofasz nie cofasz napatoczysz nie napatoczysz ja i tak pozostanę w miarę bystry i umiarkowanie zadowolony z siebie a co do gejów kiedyś sam byłem cholernie liberalny i zostałem bezbożnym konserwatystą :D a pora rzeczywiście późna milcząca nie będę się kłócił to mi się nie opłaca bnb mnie oświecił przecież właśnie tamtym postem udałem się do Canossy odmroziłem dupe ale za to jestem moralnym zwycięzcą :classic_cool: trudno o coś więcej na forum no chyba, że jednak zabiorę Ci komputer :D

Gość zupapomidorowa.
Nie kończcie, bo ja to czytam :D

Gość posiadam IQ
czy to wystarczy?

Gość Przykra ale prawdziwa
Hej. To znowu ja..widze ze sobie niezla konwersacje przeprowadziliscie pod moja nieobecnosc..ale chce przeprosic:P Troche mi zajelo gadanie na gg..nawet milo bylo, chociaz bez konkretow:P W koncu nie o to biega..wroce tu za jakas godz. moze dwie;) o ile ten zabawny pan znowu sie do mnie nie odezwie;) Poki co..milczaca ..wymiatasz!!! Nie lubie sie podpisywac pod innymi, ale widac, ze masz glowe na karku i rzadzisz:) Bravo!