Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lena_ma

sesja zdjęciowa w ciąży

Polecane posty

witam, jestem studentką fotografii i jeśli znalazłaby się chętna dziewczyna/kobieta w ciąży która chciałaby zapozować to bardzo proszę o jakiś odzew:) oczywiście w zamian za zdjęcia najchętniej z warszawy bądz okolic

Gość taka sobie jedna ania
a mam byc nago czy w ubraniu?

nie zalezy mi na nagości tylko na brzuszku, oczywiście wszystko byłoby do przedyskutowania, tak żeby każdy był zadowolony:)

Gość taka sobie jedna ania
fajnie byloby miec jakies profesjonalne zdjecia z okresu ciazy (skoro jestes studentka fotografiki to musisz sie znac na tym), ale niestety nie jestem z Warszawy, tylko z Podkarpacia.

Gość studentka wsz
witam polecam ja mialam taka sesje ciazowa www.gryczenko.pl zobaczcie sobie jaka super pamiatka tez zdjecia za zdjecia pozowalam:) foty sa w necie i reklamach prasowych za moja zgoda na rozpowszechnienie wizerunku

Gość studentka a ktora to ty

a nic, pytam z niezdrowej ciekawosci :classic_cool:

Gość studentka wsz
ta czarna sesja z maluszkiem to byla zdejcia za zdjecia jak macie okazje to robcie:) super fotki

no przyznaję, fotki super, a że ja lubię zdjęcia, szczególnie te czarno białe to mogę się zastanowić nad udostępnieniem brzucha :-)

aga i juz pytałaś w jakim celu będą wykorzystywane zdjęcia..otóż potrzebne są mi tylko na zaliczenie tematu na uczelnie, nie będą nigdzie rozpowszechniane, drukowane czy inaczej pokazywane chyba że na wystawie studentów jeśli takowa powstanie

Gość studentka wsz
taka sesja to godzinka max:) dodam ze moje byly robione tydzien przed porodem a z synkiem miesiac po porodzie

no to muszę Ci powiedzieć, że naprawdę super wyszliście :) najbardziej mi się podoba to w ciązy w czarnej bieliźnie.

Gość studentka wsz
dziekuje :)

a gdzie i kiedy chciałabyś te fotki porobić? dodam że jestem w 30 tyg ciąży (7 miesiąc) więc jeszcze trochę czasu jest. tyle tylko że z moją fotogenicznością różnie bywa :-)

napewno w studio, a co do terminu...najlepiej któraś sobota, nawet w tą jeśli będziesz miała ochote i czas, a o fotogeniczność się nie martw:) zrobimy tak żeby było dobrze:)

no w tą sobotę to niestety nie dam rady, później święto zmarłych więc też nie bardzo, ale może 7 listopada by się udało. a na zdjeciach miałabym być sama czy mąż też się załapie?

ok, może być i 7 listopada, co do męża, oczywiście nie ma problemu, może nie na wszystkich zdjęciach będzie mi potrzebna para ale na kilku się przyda:) może podałabyś jakiegoś maila do siebie, inne szczegóły mogłybyśmy omówić już bardziej prywatnie:)