Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko jedno pytanie

Czy możliwa jest ciążą?

Polecane posty

WIem że to zabrzmi pewnie głupio i niedorzecznie ale czy mozliwe jest zeby dziewczyna zaszła w ciąże w takim oto przypadku: w czasie zabawy dziewczyna ma bielizne intymna na sobie , facet czuje ze zbliza sie wytrysk i "spuszcza" się w na łożko nie informujac o tym swojej partnerki , mozliwe ze ona nastepnie ociera sie o ten "płyn" możliwe nawet ze członek przenosi resztki tego płynu w okolice uda nie bezposrednio do pochwy. 1)Czy mozliwe jest ze gdy sperma znajdzie sie wysoko na nogach partnerki moze ona dojsc do pochwy rowniez w bieliznie ( wiem głupie pytanie ale mi nie jest do smiechu) 2) Czy mozliwe jest zapłodnienie gdy członek nawet nie znajduje sie w poblizu pochwy partrnetki ? w sesnie czy plemniki moga napsuc krwi juz po wytrysku

Jeżeli w trakcie zabawy wysmarujesz się spermą, a nie stosujesz antykoncepcji, to zajście w ciążę jest możliwe.

Pewnie czysto teoretycznie jest to prawdopodobne. Ale to jak 1:1000000. Kobiety zachodziły by w ciąże po wyjściu z publicznej ubikacji. Nie martw się na zapas. Wbrew pozorom to nie takie proste ;)