Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość quika

bOJE SIE ZE ZNOWU BEDE SIEDZIALA W DOMU

Polecane posty

Gość quika

Moje zycie wygladalotak od 3 lat : Wyjechalam za granice do mojego chlopaka majac 19 lat z mysla ze znajde odrazu praca ale si erozczarowalam jak przyjechalam siedzialam w domu balam sie gdziekolwiek wyjsc ze zgubie sie moj chlopak chodzil do pracy a ja siedzialam w domu zero kontaktow z ludzmi zero internetu zero kasy wszystkiego poczatkowo mieszkalismy u jego brata potem sami dalej to samo nie mialam pozowlenia na prace nie wiedizalam jak sie ruszyc za praca kogo poprosic zamknelam sie w sobie przestalam sie smiac codziennie wstawalam sprzatalam gotowalam pralam wieczorem podawalam obiad i szlismy spac i tak codziennie podalam w depresje nawet nie maialm ochoty wychodzic z domu rozmawialam z chlopakiem ze mi sie nudzi a on na to to sprzataj :( ile mozna wkolko to samo robictylko sprzatac gotowac .Mialam mysli samobojcze niepotrafilam odejsc chodz wiedizalam ze mi jest zle. Troche sie zmienilo jak zaczelam studiowac przyjezdzac do Polskteraz jestem w Polsce na stazu mielismy zjechac do Polski ale jemu sie nie uklada w polsce i pojechal z powrotem ja natomiast odzylam ale napewno chialaby kiedys gdzies wyjechac ale on czkea na mnie ze przyjade od niego ale boje sie ze powtorzy sie to ze bede siedzial w odmu i nic nierobila bo tma jest ciezko prace znlaesc(w sumie teraz moge szukac pracy w swoim zawodzie ale przez 4 lata nie naucyzlam sie tam jezyka:(bojak jak siedizlam w odmu :( a nie chce takiego zycia ze mam tylko siedziec w odmu sprzatac i gotowac :(:(:(:( jechac do niego czy nie? (dodam ze mialam depresje ,mysli samobojcze)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować