akitta 0 Napisano Październik 21, 2009 Witajcie, mam taki problem. Zrobiłam test As100 (wczoraj) i wyskoczyła mi druga, podejrzana kreska. Jest bardzo cienka i blada. Ponoć w tę stronę testy raczej się nie mylą. Po kilku godzinach wykonałam test innej firmy (pre-test) i wynik był negatywny. Dziś rano (!) powtórzyłam test As 100 i wynik znów negatywny. Czy miałyście podobne sytuacje? Jak myślicie, czy tę wczorajszą mizerną kreskę można brać poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 21, 2009 czy robisz te testy już po terminie@? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Październik 21, 2009 W pierwszym teście po jakim czasie od jego zrobienia widziałas ta podejrzana kreske? Czy okres ci się spóźnia? Kiedy powinnaś go dostac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akitta 0 Napisano Październik 21, 2009 Nie mam idealnych cykli. Najpóźniej powinnam "zaokresować" w piątek. Ale już od jakichś 3 tygodni czuje się tak jak zwykle tuż przed. Powiedziałabym że te objawy są nawet dużo bardziej intensywne. Kreseczka jak w instrukcji - obserwowałam po 5 minutach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Październik 21, 2009 Dzis robiłas test z porannego moczu tak?i wyszedł negatywny? Myśle, ze nie ejstes w ciazy, ale radziłabym wizyte u ginekologa, bo takie objawy mogą być np przy cyście na jajniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 21, 2009 uważam że powinnaś poczekać do piątku i dopiero za testować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akitta 0 Napisano Październik 21, 2009 To już bym wolała gościa w brzuchu ;) Poczekam z testami i wizytami. Macie racje. Tylko to czekanie! Dlaczego my kobiety jesteśmy takie niecierpliwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akitta 0 Napisano Październik 21, 2009 Tak, ostatni test dzisiaj raniutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 21, 2009 ja też mam podobny problem.juz3 dzien spóznia mi sie @.boje sie testowac bo....... ale czekam z wykonaniem testu do jutra.powtórz test moze jutro to bedzie 1 dzien przed @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akitta 0 Napisano Październik 21, 2009 Doriana, rozumiem, że trzymać kciuki na jedną kreskę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez... Napisano Październik 21, 2009 mi tez test wyszedł pozytywny w 30 dc a na nastepny dzien juz negatywny i wieczorem dostałam @ ale mi lekarz tłumaczyl ze niektore testy sa tak "wadliwe" albo przeterminowane... i dlatego czasami wychodza... a tak chce miec dzidziuka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muszelka29 0 Napisano Październik 21, 2009 radze pczekac do piatku i jak nic nie bedzie to dopiero w sobote raniutko robic test.a potem udac sie do lekarza.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 22, 2009 Dostałam wczoraj wieczorem@.hurrrrrrrrrrra. akitta a jaka jest teraz Twoja,będziesz jutro testować ponownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkamała80 0 Napisano Październik 22, 2009 Dostałam wczoraj wieczorem@.hurrrrrrrrrrra. akitta a jaka jest teraz Twoja,będziesz jutro testować ponownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akitta 0 Napisano Październik 22, 2009 No to brawo Doriana ! U mnie delikatne kap kap kap, inna niż zwykle @ ale jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach