Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biusciasta kuleczka 25

Dlaczego szczupli wysportowani faceci nie lubia puszystych dziewczyn ?

Polecane posty

Jak jest pulchna to niech na rowerze pojeźdźi, pobiega albo popływa! Pogimnastykuje się trochę i d00pska zrzuci! W siatkóweczkę niech pogra w obcisłych spodenkach uwidaczniając, eksponując i podkreślając swój zadek!

"...w obcisłych spodenkach uwidaczniając, eksponując i podkreślając swój zadek!" A kto by chciał oglądać takie widoki...

Gość usmiechnacodzien
pisz za siebie Ty wyzej

Gość kamykwmorzu
marne prowo :D to logiczne, ze osobie, ktora dba o cialo, zdrowo odzywia sie i uprawia sport nie jest po drodze z typem kanapowego lenia, ktory tylko zre i zre...

Gość nudna ta prowokacja
stoolejarzu z prawiczą pałą. Nikt się tym już nie ekscytuje

Gość bellijelli
Facet nie pies, na kości nie poleci - prawda, ale to raczej odnosi się do tego że: nie poleci na anorektyczkę. Poleci na szczupłą dziewczynę albo nawet taką z leciutką nadwagą, która ma troszkę za dużo tu i tam ale NIE JEST GRUBA

Gość usmiechnacodzien
ludzie jesteście żalosni...staracie sie za wszelka cene dowiesc ze to wina samego czlowieka, nie zdajecie sobie sprawy ze moze wplyw na to maja inne czynniki....przestancie stwarzac tak glupie tematy.Po drugie O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE i basta !

Gość jkkkfdfg
mam prosbe powklejajcie fotki figur: szczuplej i puszystej i grubej. bo nie wiem do ktorej siebie przypisac,,

Gość czego to ja nie ruchałem
ps. wieksze u puszystych bo wiadomo ze to tłuszcz.

Gość 24latek.,.,.
Mam 24 lata, 190 cm 100 kg jak dla mnie kobieta nie powinna przekraczać 65 kg ... chyba ze ma ponad 180 cm. Pozdrawiam

Gość 85-62-88
Autorko-bo szczupłe ciało wyraża styl życia jaki preferują, stąd zainteresowanie ludźmi, którzy maja taki sam sposób na życie(najłatwiej poznać to po sylwetce).

Gość SHETH
Ja pier*dole wy to macie problem, zachwalacie te szcupłe że one są wysportowane itd a co z tymi puszystymi Kobietami ?! że mają jakąś nadwagę to nie znaczy że są do niczego ! Moim zdaniem są bardziej wierniejsze niż te szczupłe ! bo tym szupłym to tylko lepsze modele w głowie, przykład- Kochanek się znudzi więc trzeba go wymienić na lepszy model co nie ?!!:-[[ po za tym moim zdaniem nie liczy się wygląd Kobiety lecz Jej Wnętrze !!!!!!!!!!!!!!!! I ja Kocham Bardzo Mocno Moją Ukochaną Niunie Taką Jaka Jest :** :** :** :** :** :** :**

Gość gość
Jestem szczupla ogolnie na diecie mam dziecko kiedys szlam z kolezanka i jakas panna powiedziala ze wygladam jak dziw.....a a nie matka to juz nie mozna byc szczupla i ladnie wygladac?

Gość gość
To pomysl jak to działa w drugą stronę. :o

Gość gość
grube baby zazdroszcza wysportowanej sylwetki bo nie oszukujmy sie na takie cialo trzeba zapracowac i sie troche pomeczyc i przyjemnosci z tego nie ma ! A te puszyste to zazwyczaj sa leniwe wiecznie zganiaja na choroby czego juz sie sluchac nie chce :D Reasumujac gruba baba jest leniwa , brzydka i raczej do niczego sie nie przyda dlatego my faceci chcemy ladne zadbane i wysportowane kobiety nie dosc ze sa zdrowe i silne to jeszcze seks z nimi to przyjemnosc!

A mi się kiedyś spodobała jedna kobieta przy kości. Tzn bardzo ładna z twarzy, ale z ewidentnie małą nadwagą. Pracowała, w sklepie. I chyba coś wyczuła, bo zaczęła mnie unikać, a wcześniej jakby dawał mi pewne znaki, jak chociażby muskanie dłoni podczas wydawania reszty :(

Gość gość
ja tam zauważyłem odwrotną sytuację. dużo chudych kolesi wiąże się z babkami przy kości właśnie (nie mówię o przypadkach gdy kobieta wygląda jak foka - upasiona do przesady) :)

Jeżeli poszukujesz wyprawki dla dziecka, antykoncepcji, środków na potencję i odchudzanie, fajnego sprzętu multimedialnego lub nowości wydawniczych, skorzystaj z banerów na blogu. Poza tym polecam teksty o antykoncepcji, kościele, dzieciach, edukacji i oczywiście serdecznie pozdrawiam. izakrzyczkowska.blogspot.com

Hej Zielony pogadałabym sobie inteligentnym facetem na ten temat. Masz fajne pióro i dobre "spojrzenie".Jakby co podaj maila

Gość gość
Nie lubią? Niektóre grubaski mają facetów.

Gość gosciuffka
"bo akceptacja siebie bla bla bla" grube/puszyste jest zle. zostalismy stworzeni by dbac o nasze ciala i dusze, jak zapewne wiem otylosc jest "choroba" nabyta a nie wrodzona "bo geny". Serce jest obciazone,stawy, cale cialo sie jmeczy, pot smierdz itp itd wsadzane kilogray smietnikowego zarcia do mordy gwarantuja ci swietna sylwetke jasne i wspaniale samopoczucie bo tak kochasz tlluszcz ! cialo jest od tego by je pielegnowac wiec nie pierd00lcie ze puszyste jest piekne! jest to kaleczenie wlasnego ciala. wiec katujmy sie dalej pieknem puszystosci.

Gość aniaprzytulania
szczupły wysportowany mezczyzna zapewne lubi aktywnie spedzac czas, jezeli uprawiasz jakis sport to masz u niego szanse, jezeli twoje ulubione zajecie to jedzenie i ogladanie seriali nie macie za duzo punktow stycznych ;) szukamy osób ktore sa do nas podobne, bo dobrze czujemy sie w ich towarzystwie, a zwiazki gdzie spotyka sie ogien i lod zadko koncza sie szczesliwie...

Gość gość
Jak facet, ktory dba o siebie. Spedza duzo czasu na silce rowerze bieganiu itd ma sie zaintersowac kims ktorego jedynym celem jest obzeranie sie w magdolnaldzie czy cukierni a rozrywaka ogladanie seriali. Z czym do ludu. Facet ambitny ma sie brac za tlusta LENIWA swinie ZENADA.

Gość TeenageRiot
A dlaczego grube pasztety zakoc**ją się w szczupłych facetach? Przecież podobno tłuszcz i rozstępy są takie sexyyyyyyy hahahahahhhhhhh

Gość gość
po tłustym się beka

Gość gość
wałki tłuszczu to ewidentnie efekt zaniedbania... wolę być szczupła i namiętna, niż tłusta i zawstydzona swoim ciałem...

Gość ooooooooooooooooooooooooooooo1
wielka dópa zwały tłószczu nawet mając 20 cm tródno się dopchać

Gość Vernon 123
@lily* "Wysportowani faceci w większości nie chcą umawiać się z kobietami z nadwagą bo mają wyższe wymagania." - dokladnie to prawda:) "Nadwaga w obecnych czasach to jedna z największych wad urody. Tak jak np. zez albo krzywe zęby." - z NADWAGA czesto mozesz cos zrobic i z reguly jest to kwestia lenistwa. ZEZ - niestety jest to wrodzona wada i czesto musisz nosic okulary - tka jak ja, ktore lecza zeza. Czy to zle? KRZYWE ZEBY - wada wrodzona ale mozna nad tym popracowac bez wiekszego uszczerbku na zdrowie niz jak w przypadku wad wzroku. Ja jestem przystojnym wyoskim wysportowanym brunete okularnikiem z bilymi zebami i umawiam sie tylko z modelkami, wiec ...

Gość Vernon 123
Czescto tez jest tak, ze zakomplksiona kobieta przy kosci chce sie zwiazac z kims mniej atrakcyjnym bo czuje , ze to jest bazpieczniejsze dla jej zwiazku. Ale to bledne myslenie, bo facet ktory nie mial nigdy zainteresowania i nagle nawinie mu sie inna ktora go zacznie podywac ten (niewazne ze jest oblesny i glupi) poleci na druga. Druga historia to taka, ze grubsza szuka przystojniejszego wysporotowanego faceta po to zeby udowodnic kolezankom jaka to ona nie jest atrakcyjna:/ @SHETH "Ja pier*dole wy to macie problem, zachwalacie te szcupłe że one są wysportowane itd a co z tymi puszystymi Kobietami ?! że mają jakąś nadwagę to nie znaczy że są do niczego !" - nikt nie napisal , ze sa do niczego, ale stwierdzilismy , ze wysportowany facet woli wysportowana zgrabna kobiete. jestes zakomplksionym chlopcem masz swoja kobiete, wracaj do niej, zycze ci szczescia. " Moim zdaniem są bardziej wierniejsze niż te szczupłe ! bo tym szupłym to tylko lepsze modele w głowie, przykład- Kochanek się znudzi więc trzeba go wymienić na lepszy model co nie ?!!:-[[ po za tym moim zdaniem nie liczy się wygląd Kobiety lecz Jej Wnętrze !!!!!!!!!!!!!!!! " - WIERNOSC nie ma tu nic to rzeczy, tylko dlatego, ze nadazy sie okazja. Szczuple dziewczyny od nastoltki sa przyzwyczajano do masy adoratorow i jak maja swojego kochanego faceta, to maja reszte samcow w glebokiem powazaniu. Wnetrze kobiety jest bardzo wazne, ale pamietaj ze ludzmi kieruja popedy, ja lubie szczuple dlugi nogi i zgrabny tylek i szczupla usmiehcnieta buzke i tyle.