Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 biusciasta kuleczka 25

Dlaczego szczupli wysportowani faceci nie lubia puszystych dziewczyn ?

Polecane posty

Jak jest pulchna to niech na rowerze poje藕d藕i, pobiega albo pop艂ywa! Pogimnastykuje si臋 troch臋 i d00pska zrzuci! W siatk贸weczk臋 niech pogra w obcis艂ych spodenkach uwidaczniaj膮c, eksponuj膮c i podkre艣laj膮c sw贸j zadek!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
"...w obcis艂ych spodenkach uwidaczniaj膮c, eksponuj膮c i podkre艣laj膮c sw贸j zadek!" A kto by chcia艂 ogl膮da膰 takie widoki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 usmiechnacodzien
pisz za siebie Ty wyzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamykwmorzu
marne prowo :D to logiczne, ze osobie, ktora dba o cialo, zdrowo odzywia sie i uprawia sport nie jest po drodze z typem kanapowego lenia, ktory tylko zre i zre...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nudna ta prowokacja
stoolejarzu z prawicz膮 pa艂膮. Nikt si臋 tym ju偶 nie ekscytuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellijelli
Facet nie pies, na ko艣ci nie poleci - prawda, ale to raczej odnosi si臋 do tego 偶e: nie poleci na anorektyczk臋. Poleci na szczup艂膮 dziewczyn臋 albo nawet tak膮 z leciutk膮 nadwag膮, kt贸ra ma troszk臋 za du偶o tu i tam ale NIE JEST GRUBA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 usmiechnacodzien
ludzie jeste艣cie 偶alosni...staracie sie za wszelka cene dowiesc ze to wina samego czlowieka, nie zdajecie sobie sprawy ze moze wplyw na to maja inne czynniki....przestancie stwarzac tak glupie tematy.Po drugie O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE i basta !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkkkfdfg
mam prosbe powklejajcie fotki figur: szczuplej i puszystej i grubej. bo nie wiem do ktorej siebie przypisac,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czego to ja nie rucha艂em
ps. wieksze u puszystych bo wiadomo ze to t艂uszcz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 24latek.,.,.
Mam 24 lata, 190 cm 100 kg jak dla mnie kobieta nie powinna przekracza膰 65 kg ... chyba ze ma ponad 180 cm. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 85-62-88
Autorko-bo szczup艂e cia艂o wyra偶a styl 偶ycia jaki preferuj膮, st膮d zainteresowanie lud藕mi, kt贸rzy maja taki sam spos贸b na 偶ycie(naj艂atwiej pozna膰 to po sylwetce).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SHETH
Ja pier*dole wy to macie problem, zachwalacie te szcup艂e 偶e one s膮 wysportowane itd a co z tymi puszystymi Kobietami ?! 偶e maj膮 jak膮艣 nadwag臋 to nie znaczy 偶e s膮 do niczego ! Moim zdaniem s膮 bardziej wierniejsze ni偶 te szczup艂e ! bo tym szup艂ym to tylko lepsze modele w g艂owie, przyk艂ad- Kochanek si臋 znudzi wi臋c trzeba go wymieni膰 na lepszy model co nie ?!!:-[[ po za tym moim zdaniem nie liczy si臋 wygl膮d Kobiety lecz Jej Wn臋trze !!!!!!!!!!!!!!!! I ja Kocham Bardzo Mocno Moj膮 Ukochan膮 Niunie Tak膮 Jaka Jest :** :** :** :** :** :** :**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem szczupla ogolnie na diecie mam dziecko kiedys szlam z kolezanka i jakas panna powiedziala ze wygladam jak dziw.....a a nie matka to juz nie mozna byc szczupla i ladnie wygladac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To pomysl jak to dzia艂a w drug膮 stron臋. :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
grube baby zazdroszcza wysportowanej sylwetki bo nie oszukujmy sie na takie cialo trzeba zapracowac i sie troche pomeczyc i przyjemnosci z tego nie ma ! A te puszyste to zazwyczaj sa leniwe wiecznie zganiaja na choroby czego juz sie sluchac nie chce :D Reasumujac gruba baba jest leniwa , brzydka i raczej do niczego sie nie przyda dlatego my faceci chcemy ladne zadbane i wysportowane kobiety nie dosc ze sa zdrowe i silne to jeszcze seks z nimi to przyjemnosc!

Udost臋pnij ten post

A mi si臋 kiedy艣 spodoba艂a jedna kobieta przy ko艣ci. Tzn bardzo 艂adna z twarzy, ale z ewidentnie ma艂膮 nadwag膮. Pracowa艂a, w sklepie. I chyba co艣 wyczu艂a, bo zacz臋艂a mnie unika膰, a wcze艣niej jakby dawa艂 mi pewne znaki, jak chocia偶by muskanie d艂oni podczas wydawania reszty :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam zauwa偶y艂em odwrotn膮 sytuacj臋. du偶o chudych kolesi wi膮偶e si臋 z babkami przy ko艣ci w艂a艣nie (nie m贸wi臋 o przypadkach gdy kobieta wygl膮da jak foka - upasiona do przesady) :)

Udost臋pnij ten post

Je偶eli poszukujesz wyprawki dla dziecka, antykoncepcji, 艣rodk贸w na potencj臋 i odchudzanie, fajnego sprz臋tu multimedialnego lub nowo艣ci wydawniczych, skorzystaj z baner贸w na blogu. Poza tym polecam teksty o antykoncepcji, ko艣ciele, dzieciach, edukacji i oczywi艣cie serdecznie pozdrawiam. izakrzyczkowska.blogspot.com

Udost臋pnij ten post

Hej Zielony pogada艂abym sobie inteligentnym facetem na ten temat. Masz fajne pi贸ro i dobre "spojrzenie".Jakby co podaj maila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie lubi膮? Niekt贸re grubaski maj膮 facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciuffka
"bo akceptacja siebie bla bla bla" grube/puszyste jest zle. zostalismy stworzeni by dbac o nasze ciala i dusze, jak zapewne wiem otylosc jest "choroba" nabyta a nie wrodzona "bo geny". Serce jest obciazone,stawy, cale cialo sie jmeczy, pot smierdz itp itd wsadzane kilogray smietnikowego zarcia do mordy gwarantuja ci swietna sylwetke jasne i wspaniale samopoczucie bo tak kochasz tlluszcz ! cialo jest od tego by je pielegnowac wiec nie pierd00lcie ze puszyste jest piekne! jest to kaleczenie wlasnego ciala. wiec katujmy sie dalej pieknem puszystosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaprzytulania
szczup艂y wysportowany mezczyzna zapewne lubi aktywnie spedzac czas, jezeli uprawiasz jakis sport to masz u niego szanse, jezeli twoje ulubione zajecie to jedzenie i ogladanie seriali nie macie za duzo punktow stycznych ;) szukamy os贸b ktore sa do nas podobne, bo dobrze czujemy sie w ich towarzystwie, a zwiazki gdzie spotyka sie ogien i lod zadko koncza sie szczesliwie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak facet, ktory dba o siebie. Spedza duzo czasu na silce rowerze bieganiu itd ma sie zaintersowac kims ktorego jedynym celem jest obzeranie sie w magdolnaldzie czy cukierni a rozrywaka ogladanie seriali. Z czym do ludu. Facet ambitny ma sie brac za tlusta LENIWA swinie ZENADA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TeenageRiot
A dlaczego grube pasztety zakoc**j膮 si臋 w szczup艂ych facetach? Przecie偶 podobno t艂uszcz i rozst臋py s膮 takie sexyyyyyyy hahahahahhhhhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po t艂ustym si臋 beka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wa艂ki t艂uszczu to ewidentnie efekt zaniedbania... wol臋 by膰 szczup艂a i nami臋tna, ni偶 t艂usta i zawstydzona swoim cia艂em...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooooooooooooooooooooooo1
wielka d贸pa zwa艂y t艂贸szczu nawet maj膮c 20 cm tr贸dno si臋 dopcha膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vernon 123
@lily* "Wysportowani faceci w wi臋kszo艣ci nie chc膮 umawia膰 si臋 z kobietami z nadwag膮 bo maj膮 wy偶sze wymagania." - dokladnie to prawda:) "Nadwaga w obecnych czasach to jedna z najwi臋kszych wad urody. Tak jak np. zez albo krzywe z臋by." - z NADWAGA czesto mozesz cos zrobic i z reguly jest to kwestia lenistwa. ZEZ - niestety jest to wrodzona wada i czesto musisz nosic okulary - tka jak ja, ktore lecza zeza. Czy to zle? KRZYWE ZEBY - wada wrodzona ale mozna nad tym popracowac bez wiekszego uszczerbku na zdrowie niz jak w przypadku wad wzroku. Ja jestem przystojnym wyoskim wysportowanym brunete okularnikiem z bilymi zebami i umawiam sie tylko z modelkami, wiec ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vernon 123
Czescto tez jest tak, ze zakomplksiona kobieta przy kosci chce sie zwiazac z kims mniej atrakcyjnym bo czuje , ze to jest bazpieczniejsze dla jej zwiazku. Ale to bledne myslenie, bo facet ktory nie mial nigdy zainteresowania i nagle nawinie mu sie inna ktora go zacznie podywac ten (niewazne ze jest oblesny i glupi) poleci na druga. Druga historia to taka, ze grubsza szuka przystojniejszego wysporotowanego faceta po to zeby udowodnic kolezankom jaka to ona nie jest atrakcyjna:/ @SHETH "Ja pier*dole wy to macie problem, zachwalacie te szcup艂e 偶e one s膮 wysportowane itd a co z tymi puszystymi Kobietami ?! 偶e maj膮 jak膮艣 nadwag臋 to nie znaczy 偶e s膮 do niczego !" - nikt nie napisal , ze sa do niczego, ale stwierdzilismy , ze wysportowany facet woli wysportowana zgrabna kobiete. jestes zakomplksionym chlopcem masz swoja kobiete, wracaj do niej, zycze ci szczescia. " Moim zdaniem s膮 bardziej wierniejsze ni偶 te szczup艂e ! bo tym szup艂ym to tylko lepsze modele w g艂owie, przyk艂ad- Kochanek si臋 znudzi wi臋c trzeba go wymieni膰 na lepszy model co nie ?!!:-[[ po za tym moim zdaniem nie liczy si臋 wygl膮d Kobiety lecz Jej Wn臋trze !!!!!!!!!!!!!!!! " - WIERNOSC nie ma tu nic to rzeczy, tylko dlatego, ze nadazy sie okazja. Szczuple dziewczyny od nastoltki sa przyzwyczajano do masy adoratorow i jak maja swojego kochanego faceta, to maja reszte samcow w glebokiem powazaniu. Wnetrze kobiety jest bardzo wazne, ale pamietaj ze ludzmi kieruja popedy, ja lubie szczuple dlugi nogi i zgrabny tylek i szczupla usmiehcnieta buzke i tyle.

Udost臋pnij ten post