Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biusciasta kuleczka 25

Dlaczego szczupli wysportowani faceci nie lubia puszystych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość gość
bo nikt nie lubi leniwych ludzi

Gość gość
Jeny odrazu widze otyle spoleczenswto Amerykanow. Oby ta moda do nas nie dotarla. Co robi z ludzi dobrpbyt ze sa w stanie tyle zrec ze sie ruszac nie moga i nie wstaja z lozka-CHORE. Grube leniwe laski chca szczuplych zadbanych facetow. A niby czemu taki ktos z ambicjami ma sie zainterowac leniwa swinia, ktorej jedyna rozrywka jest obzeranie sie.

Gość gość
Mam 19 lat i jestem szczupłą wysportowaną brunetką, od najmłodszych lat lubiłam sporty więc trenowałam coś przez całe swoje życie i często spotykałam się z krytyką osób delikatnie mówiąc puszystych.Jaki jest tego powód?Ja nigdy nie powiedziałam złego słowa na kogoś z nadwagą,jego ciało,jego sprawa.Wieczne napastowania ze strony grubasów są po prostu żałosne.Może to wy macie ze sobą problem a nie reszta społeczeństwa.Jeśli nie potraficie zaakceptować swojego wyglądu to może pora w nim cos zmienić?

Gość Pleiades
Temat z 2009 roku ale napiszę autorce. Ja mogę cię przelecieć ale musisz p przebiec 1 km w 20minut i potem masz nie śmierdzieć! Śmierdzących nie lubię :P

Gość Heniuś
Spotykałem się i byłem z różnymi dziewczynami - brzydkimi, pięknymi, przeciętnymi, głupimi, mądrymi, bogatymi i biednymi. Ale żadna: - nie paliła papierosów - nie była wydziergana - NIE BYŁA GRUBA Otyłość = defekt mózgu, to bardziej choroba psychiczna niż fizyczna. Nadwaga zawsze zaczyna się od problemów behawioralnych. Wystarczą najprostsze statystyki: grubasy zarabiają średnio 30% mniej. Bo oczywiste, że test Coopera grubego sponiewiera :)

Gość gość
Ja kiedyś ważyłam 91 kilo , czy płakałam na forach ? , wyzywałam dziewczyny szczupłe ? nie ... co zrobiłam ? Przede wszystkim odstawiłam białe pieczywo , mąkę , nie jadłam słodyczy ani cukru . Piłam herbatę z łyżeczką miodu i cytryną. Chleb wypiekałam sama na zakwasie , chude ryby na obiad kasza jaglana i surówka . Jeśli mięso inne to tylko duszone lub gotowane.Nawet za bardzo nie ćwiczyłam po prostu zamiast windy po schodach szłam a na uczelnie przystanek wcześniej wysiadałam i spacerkiem . Efekt ?półtora roku i zgubiłam 40 kilo . To w psychice siedzi ,że nie da się schudnąć . Ja mam do tego Hashimoto , więc na prawdę można, jeśli się chce

Gość gość
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale jedzenie dużej ilości kaszy jaglanej powoduje zwiększenie myśli samobójczych .

Gość gość
Gość [wczoraj 17:17] Myśli samobójcze to miałam z powodu wagi . Teraz najlepsze jest to , ze tak miarowo achudlan nie mam efekty jojo a kasza jaglana i gryczaną bardzo mi smakuje lepiej niż ziemniaki, moze mam niedobor jakiś . Kasza z sosikiem mięsem duszonym i surowka mniam ;-)))) niebo w ustach

Gość gość
A niby czemu mężczyźni z dobrymi genami mieli by je mieszać z jakimiś grubaskami o słabych genach? Szczupły wysportowany facet zasługuje na szczupłą zgrabna kobietę. Dla kobiet mających skłonności do nadwagi przeznaczeni sa grubi faceci. Kobiety mają niestety problem z szukaniem partnera w swojej lidze. Niskie chcą wysokich, niewykształcone chcą profesorów, grube chcą wysportowanych... ręce opadają. Do mnie ostatnio ciągle podbijają jakieś grube świnie z brzydką twarzą choć sam jestem wysportowany i całkiem przystojny. Czy kobiety naprawde nie ogarniają że mierzą za wysoko?

Gość gość
Ej no, a dla czego szczupłe cycate modelki z talią osy nie chcą puszystych facetow?

Gość gość
a po co wysportowanemu chłopakowi grubaska

Gość gość
Do mnie ostatnio ciągle podbijają jakieś grube świnie z brzydką twarzą choć sam jestem wysportowany i całkiem przystojny. Czy kobiety naprawde nie ogarniają że mierzą za wysoko? x spoko, moze wyczuwają idiotę i to znacznie obniza twoja wartość na rynku roochania

Gość gość
ja lubię puszyste a sam jestem szczupły ale sportu nie uprawiam .

Gość gość
A dlaczego grube interesuja sie szczuplymi wysportowanymi facetami? Niech biora grubych.

Gość gość
witam, u mnie na osiedlu jest taka para , on naprawdę ładny, szczupły o fajnej sylwetce, a ona niska grubawa, z twarzy przeciętna, al co ona ma - a no ma mieszkanie przepisane po babci i on się po prostu wprowadził do jej chałupy. Jest to małe miasto, i widziałam go przypadkiem pod blokiem na innym osiedlu z piękną laską, widać było, że nie są tylko przyjaciółmi

Gość gość
gość dziś A niby czemu mężczyźni z dobrymi genami mieli by je mieszać z jakimiś grubaskami o słabych genach? Szczupły wysportowany facet zasługuje na szczupłą zgrabna kobietę. Dla kobiet mających skłonności do nadwagi przeznaczeni sa grubi faceci. Kobiety mają niestety problem z szukaniem partnera w swojej lidze. Niskie chcą wysokich, niewykształcone chcą profesorów, grube chcą wysportowanych... ręce opadają. Do mnie ostatnio ciągle podbijają jakieś grube świnie z brzydką twarzą choć sam jestem wysportowany i całkiem przystojny. Czy kobiety naprawde nie ogarniają że mierzą za wysoko? '' x Właśnie ostatnio od kilku lat obserwuję takie zjawisko :D

Gość gość
moim prywatnym zdaniem nie jest to mierzenie za wysoko. jest to zbyt wysokie mniemanie o sobie. z tym trzeba radzic sobie troche inaczej, bo takie osobniczki potrafia byc niezdrowo nachalne jak sobie cos ubzduraja, latwo wpadaja w obsesje.

Gość gość
We mnie się podkochuje jedną taką z nadwagą. Ja, szczupły, wysportowany. Ona z nadwagą. Gdyby miała odwagę zagadać, to bym z nią był. Dla mnie liczy się wnętrze. Po roku, dwóch, bym ją tak obrobił, że by sama chciała schudnąć. Przede wszystkim motywacja :-) Chcesz minetke? To musisz schudnąć tyle a tyle :D

Gość gość
Niektórzy są grubi bo mają nowotwór przysadki mózgowej, jak ja. A po co komuś ktoś chory na nowotwór?? Nie lepiej żeby wszystko było łatwe, proste i przyjemne niż żeby robić sobie problemy?? Operacje, szpitale, czekanie na wyniki... Po co cudownym szczupłym osobom taki ciężar?? Nowotworowiec nie zasługuje na wartościowego, czyli wysportowanego i szczupłego mężczyznę. Racja, nowotwór świadczy o złych genach, wszak wywołuje go gen p53. Osoby chore nie powinny mierzyć za wysoko, tzn. próbować się wiązać ze zdrowymi. Dla zdrowych są zdrowi, dla chorych - chorzy. Tak rozumujecie prawda? Dobrze piszę?

Gość gość
Faceci - bierzcie sie za większe kobitki - one są w łóżku o wiele bardziej aktywne niż te chude lampucery jezyk.gif x ;) Stary temat , ale kogos poniosla wyobraznia .

Gość marcin_wawa
Do mnie też jedna gruba taka, i do kumpla, co ze mną pracował. Jezu, szanujmy się. Tak jak ktoś sensownie powiedział, 6/10 - aaaaa kto wie czy nie 7/10 (ogólna atrakcyjność) - nie ma co podbijać do 10-tki, tak bez sensu, by do mnie jakaś 4/10 podbijała.

Gość gość
A jak jest gruba ale ładna z twarzy? To może ja wziąć i na siłce wyrobić?

Gość gość
Zależy jak bardzo, osobiście sam lubię trochę większe ale też nie jakieś kolosy, szczupły wysportowany jestem. Ale mówię w granicach rozsadku.

Gość gość
jestem wysportowany i nie lubie grubych, bo z taką nei pojadę na wycieczkę rowerową, ani nie pójdę na basen...

Gość gość

To ja, ta z gruczolakiem przysadki. Co do ostatniej wypowiedzi to muszę rozczarować - mimo trzycyfrowej wagi jeżdżę na wycieczki rowerowe, uwielbiam je i wcale nie są one krótkie!!!!!!!!!!!!! Latem też się kąpię w jeziorach i kąpieliskach, po prostu zakrywam tłuszcz i rozstępy (jakże charakterystyczne dla mojej choroby!!!) czym trzeba i hajdu do wody!!!!