Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erissa

kauczuk na majtkach co to jest??

Polecane posty

Gość erissa

dzis rano wstalam do toalety,siedzac na kibelku spojrzalam na swoje matki a tam..jakis spory bezbarwny glut-zelek-cos jakby kauczuk no nie wiem ak mam to okreslic:O co to moze byc??!!przerazona tym jestem,co mi z pochwy wychodzi??/

Gość erissa
ciezko to nazwac sluzem:O to dlaczego to jest twarde i kauczukowate???normalny sluz ciagnacy sie to a rozumiem...

no wlasnie ten sluz moze byc gesty, przezroczysty lub bialy (rozne odcienie), taki ciagnacy sie. jak dluga mial kontakt z powietrzem to wysycha i roni sie coraz mniej wodnisty

Gość erissa
to dlaczego wczesniej czegos takiego nie zauwazylam mam 22 lata!,powiem jeszcze tyle dosc krempujace ale co tam,ostatnio podczas stosunku z moim chlopakiem on wychodzac ze mnie na fiutku zostal mu oblesny glut(jakiby gesty gil z nosa):O:O:Okiedy z obrzydzeniem probowal go zdiac przykleil mu sie do palca:O od tamtej pory nie odzywa sie do mnie,i ja tez nie bo mi bardzo wstyd...

Gość erissa
i juz ze srodka wyjalby takiego gestego żela???przeciez tam nie ma dostepu powietrza..:O

Gość erissa
no tak...teraz nikt uz nie wie...

Gość i .
o ludzie:D bo umrę:D Dziecko idź sobie obejrzyj coś na cartoon network co?

Gość erissa
kurcze czemu to was tak bawi to nie wiem...:( ani to nie jest zaden podszyw!...chce tylko zeby ktos mi to wytlumaczyl bo ja jestem przerazona

no wlasnie to jest ten sluz plodny - klei sie bardzo. nie zawsze on, czasem czasem wiecej. moze mialas ale nie zauwazylas bo jak podcieras po zrobieniu siku (sorry za doslownosc) to wytarlas go papierem i nawet nie zauwazylas wystepuje on przez kilka dni w cyklu, 1 jest go najwiecej (szczyt plodności), jak Cie to bardzo interesuje to poczutaj o naturalnych metodach planowania rodziny - wlasnie to jest oparte na mierzniu temp i obserwacji sluzu - na pewno znjadzies zwiecej informacji

Gość Lunka23
Moze to rzeczywiście śluz płodny. Tak sie zdarza, też tak miałam kilka razy. Zastanów sie czy to możliwe biorąc pod uwagę dzień twojego cyklu. Jesli rzeczywiscie masz 22 lata to zszokowała mnie wasza reakcja po tym zdarzeniu i tym "czymś" na członku twojego chłopaka. To totalnie niepowazne i niedojrzałe odzywać sie do siebie w takiej sytuacji. Przeciez to nic takiego, cokolwiek to jest. Jak on bedzie miał problem z erekcją to tez będziecie sie tak zachowywać. To niepoważne i świadczące o braku uczycia miedzy wami. Chłopak najwyzej powinien sie zmartwić. A moze bierzesz jakies tabletki?

Gość Lunka23
Miało byc : zszokowała mnie wasza reakcja po tym zdarzeniu z tym "czymś" na członku twojego chłopaka. To totalnie niepowazne i niedojrzałe nie odzywać sie do siebie w takiej sytuacji

Gość erissa
m a d z -dziekuje za fachwe podejscie uspokoilas mnie bardzo;).......lunka23 masz racje co do zachowania ale skoro on po takim czyms sie nie odzywa to ja tym bardziej;) dziekuje wam:)

Gość Lunka23
:) Uważaj na niego i mam nadzieje, że ta sytuacja z "kauczukiem" sie nie powtórzy:) Pozdrawiam