Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozumiem WeronikePazure

Poznałam kiedyś fałszywą osobePokrojuAgenta Tomka i tak jak Weronka Pazura uległ

Polecane posty

Gość rozumiem WeronikePazure

Tak tylko, że była to kobieta, udawała przyjazn ze mna, prawie poznała cała moja rodzine, weszla w grono moich znajomych, udawała przyjaciółkę, całowała na przywitanie w policzek,udawałą miła ,delikatną wrazliwą osobe,działała identycznie jak Tomek chcac wzbudzic we mnie litosc, mówiła, na jaka to powazna chorobe choruje(co pozniej okazało sie błachą dolegliwoscią), ja sie litowałam, pomagałam, dałam sie zmanipulowac, pozniej załatwilam jej pracę, bo miałam takie możliwosci. Ona potem pokazała swoją prawdziwą twarz i odwróciła sie ode mnie i jeszcze narobiła mi syfu, rozpuszczając wyssane z palca plotki, zeby mi było przykro.Czemu to robiłą do dzisiaj nie wiem?Sama kiedys przyznała sie, ze jest złym człowiekiem i jest wredna, ale myslałam, ze mowi to z kokieterii.Głupi i naiwni są ludzie, ja tez byłam.Rozumiem Weronike Marczuk Pazure doskonale.Zal mi jej.Co prawda moja "przyjaciołka" nie byla agentem, ale tak samo mna zmanipulowała.Takich ludzi jest pełno wszedzie, zrobia wszystko"dla kariery" i kasy...Nie wierze,ze ani jednej takiej osoby nie spotkaliscie nigdy?

Gość dewaluator
skróć do trzech zdan albo wypierdalaj :o🖐️

Gość rozumiemWeronike Pazure
nie skrócie, nie chce ci sie czytac, to nie czytaj, twoj problem leniu;) Chciałam tylko dodac, ze tanie chwyty sprawdzaja sie najbardziej, wzbudzanie litosc,komplementy, udawanie miłego przyjacielskiego, bycie chojny niemalze kazdy dobry człowiek na to ulegnie

Gość edwqd
nie żal wam Weroniki Pazury?bo mi normalnie kobiety żal:( czasem mi sie wydaje ze CBA NIE WALCZY Z KORUPACJA, ale probuje ja tworzyc, zeby miało z czym wlaczyc i czym sie chwalic w statystykach;)

Gość rozumiemWeronikePazure
qrde nie wierze, ze nigdy w zyciu nie poznaliscie jakiejs wredne, fałszywej osoby, ktora udawala miłą, zeby cos osiagnac, bo miała jakis interes...nikt z was nie dał sie nabrac?

Gość hdskahd
poznałam kilka takich wrednych manipulatorów ale nie skłoniło mnie to do brania pod stołem kilkusettysięcznych łapówek - urwałam znajomość i tyle - a jakby jej kazał kogoś zastrzelić to by to zrobiła i też teraz ryczała jak to on ją zmanipulował?? HEHE naiwniacy z was

Gość rozumiem Weronike
wiesz, masz racje, branie łapówek to nie jest cos "dobrego", ale ja pisałam o troche innje sytuacji, ale mimo, to nie oceniam i nie potepiam postepowania Pazury, moze faktycznie była w trudnej sytuacji psychicznej i łatwo była nia zmanipulowac, mnie tamta osobam tez zmanipulowała w trudnym dla mnie , ciezkim okresie, gdzie moja czujnosc, byłapo prostu w uśpieniu..

Gość smutne to3
hdskahd nie porównuj "zastrzelnia człowieka" do "brania łapówki/", jest to jednak mocno CHYBIONE PORÓWNIANIE, nijak sie ma zabicie czlowieka do brania pieniedzy..za jakas brudna robote.

Gość fhifewg
do hdskahd, no chyba, ze dla ciebie zabicie człowieka i branie łapówki są w tej samej skali, to gratuluje"moralnosci" i problemow z psyche

Dlaczego nikt mi nie chce dać 100000euro łapówki? 😭 😭😭 Przyjmę nawet te perfumy w torebce i przez rok będą się uśmiechać do zdjęć A jak mnie złapią to obiecuję , że się nie przyznam i będę tak samo płakać jak Pazurowa w tvn:classic_cool:

Gość uwaga Pazurowa na forum
!! :D wziełaś babo łapówe, sama o to zabiegałaś to teraz za to płać ukraińska bladzio http://tinyurl.com/yzlq6tj

tak mysle ze agent tomek i ta twoja przyjaciolka i moja tesciowa to chyba ta sama osoba w roznych przebraniach........hm............. :classic_cool: :P

a ja mysle ze zakochana kobieta jest mniej ostrozna .......no bo kto poddaje w watpliwosc intencje ukochanej osoby? takie granie na ludzkich uczuciach jest niedopuszczalne....... :classic_cool: :P

Gość weqfwef
trzeba byc uwaznym i nie zadawac sie z pierwza lepsza osoba,

no wiesz. zalezy jak na to spojrzec. bo jak on ja uwodzil od 2 lat no to chyba miala podstawy aby sadzic ze jej nie oszukuje. :classic_cool: :P

Gość cwevceve
agent tomek co wszyscy do niego maja??