Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy ktoś ma tą zabawkę z fisher price???? proszę o opinię

Polecane posty

Gość ja nie mam ale wydaje się
fajna. Jakbym miała niemowlaka to bym pewnie taką kupiła. Moje dziecko już za duże na takie przytulanki

Gość mi też wydaje się
jak leżałam na patologii ciąży to jedna opowiadała,że podarowała kopniaka położnej bo ją badała a to ją bardzo bolało moja córa ma teraz 2,5 roku a i tak cieszyłaby się jak nie wiem co bo uwielbia wszelkiego rodzaju przytulanki ;)

Gość strasznie droga
konik jest słodki, ale płacisz za firmę widziałam niedawno bardzo podobną zabawkę- mięciutki księżyc z myszką siedzącą na nim(wersja różowa i niebieska) i po pociągnięciu za ogonek myszki leciała kołysanka- 39,90zł

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiem że bardzo droga ale tu jest pare melodyjek i dzwieki oceanu i przyciska się brzuszek a nie coiągnie

Gość wcale taka droga nie jest
Zabawki z Fishera są zdecydowanie warte swojej ceny. te zwykłe pozytywki zaraz ci się poniszczą. Poza tym małe dziecko nie będzie umiało pociągnąć za sznurek a w tych pozytywkach trzeba na prawdę mocno pociągać i szybko przestają grać.

Gość bo takich rzeczy sie nie pierz
tylko przeciera wilgotną ściereczką albo pianką do prania tapicerek.

Gość czyli nikt
nie ma tej zabawki?????

Gość mama klaudii
http://www.allegro.pl/item786811468_fisher_price_kubus_puchatek_pozytywka_swieci_i_gra.html my mamy taka mała dostała od cioci jak sie urodziła tak okolo 3 mmiesiaca zaczeła sie nia zywiej interesowac a teraz nie ma wieczorem spania bez kubusia ( jest tez o tyle fajny ze ma pilota wiec jak ona nie moze włączyc to ja jej włącze bez wstawania)

Gość mam klaudii
a ten konkik morski to na tej samej zasadzie co kubus działa :) jak dla mnie i dzieciaczka super!!!