Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wera123

pomocy

Polecane posty

Gość mwera123
oj wiecie wczoraj mialam tam isc i co i stchuzylam balam sie .. ale dzis tam pojde ... musze sie odwazyc neistety... nie ma innej obcji... wszytko wyprubowalam... on ma nas w dupie niestety...

Gość Kakusia20
Napisz co i jak po spotkaniu:) nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze :) widocznie tak musi byc i tak będzie lepiej dla ciebie i maleństwa, nic nie dzieje się bez przyczyny, a może właśnie gdzieś w przyszlości na swojej drodze spotkasz wspaniałego mężczyzne który pokocha ciebie i maleństwo. TERAZ JEST NAJWAŻNIEJSZE JEST ABYS SIĘ OSZCZĘDZAŁA:) NIE DENERWOWAŁA...JAK PRZETRWASZ PIERWSZY TRYMESTR CIĄŻY BĘDZIE LEPIEJ. Uważaj na siebie ja poroniłam w 8 tyg. a czułam się wspaniale. Masz mdłości?

oj nie zastalam nikogo w domu u niego niestety:( tak zdarza sie ze przez 1 cha latam caly czas do wc :( albo przy wiaderku np jak tej nocy:(

Gość Kakusia20
Próbuj dalej ich zastać, nic nie piszesz o swoich rodzicach, jak mama zareagowała? możesz liczyc na nią? czy urywasz jeszcze ciaże?

mama wie pomaga mi i mnei wspeira ojciec nie wie i to ejst najgorsze :( ostatnio zle sie czuje i malo ejstem na kapie:(

Gość Kakusia20
NIC SIĘ NIE MARTW JAK MAMA WIE I CIE WSPIERA TO JEST DOBRZE TY SIĘ NIC NIE MARTW MAMA MU TO POWIE:)ZOSTAW TO JEJ. NIE MOŻESZ SIĘ DENERWOWAC BYŁAS JUZ NA WIZYCIE U GINEKOLOGA? MOJA DROGA MIALAM CIE WCZEŚNIEJ ZAPYTAĆ A WYLECIAŁO MI Z GŁOWY WIESZ ŻE MUSISZ BRAĆ FOLIK(KWAS FOLIOWY)????

Gość marlenaaaa
Tylko żeby do głowy ci nie przyszło brać żadnych tabletek

tak kwas foliowy biore i witaminy dla kobeit w ciazy i akrmiacych:) bylam bylam u lekarza:)

Gość Kakusia20
To dobrze ale pamiętaj że jeżeli masz w witaminach kwas foliowy nie bierz go dodatowo w jednej postaci przeczytaj skład na witaminach,o ile dobrze pamiętam powinno być 4mg kwasu foliowego czy zero 4 ale coś z 4.