Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skype skype skype

Pilne pytanie do użytkowników SKYPa

Polecane posty

Gość skype skype skype

witam mam takie pytanie dotyczące zasileń... są z tego co widzę 2 opcje za 20 lub 40 złotych, jednak tak się składa że mam na swoim koncie w banku 16,50 ;) aa nawet jak bym dziś wpłacił w banku to by nie doszło na dziś na 18 raczej a o 18 musze gdzieś zadzwonić za granicę.... moje pytanie jest chyba oczywiste czy nie mając 20 zeta na koncie w banku Skype zasili mi na tą kwotę 16,50 czy kasa może przepaść i na dodatek nie doładuje mi go ???? thx za odp

Gość a czy masz debet do wykorzysta
nia w koncie? jeśli nie, to bez sensu próbować

Gość skype skype skype
spróbowałem ;) do odważnych w koncu świat należy a 16,50 to znowu nie jakas tam straszna kwota :) iii zasiliło sie elegancko tą kwotą :D korzystałem wcześniej z gadu nagłos ale jakość połączenia w porównaniu do skypa jest tragiczna.... ok temat do zamknięcia ;-)

Gdzie zasilasz Skypa? Jest więcej opcji. np. przez onet.pl możesz kupić pakiety w Euro: Pakiet 1 - 4.83 zł Pakiet 3 - 14.48 zł Pakiet 5 - 24.13 zł Pakiet 10 - 48.25 zł Pakiet 20 - 96.51 zł ale do 18:00 Ci nie zasilą. 2-3 dni to trwa. Na szybko można zasilić SMSem za 10,98 PLN, co dodaje do konta 0,9 EUR. Doładowanie odbywa się w ciągu kilku minut.