Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żadna księżniczka

Jak to jest?

Polecane posty

Gość żadna księżniczka

Gość żadna księżniczka
Powiem prosto - uważana jestem w towarzystwie za ładną, inteligentną osobę, z którą można pogadać na każdy temat, mam dobrą pracę, skończone studia, nieźle zarabiam. Mimo to słyszę od znajomych, że faceci się mnie boją, bo stwarzam wrażenie nieosiągalnej dla tych takich "zwykłych"... O tu moje pytanie: czy faceci naprawdę mają taki tok myślenia?

Gość żadna księżniczka
Za szybko mi się wyenterowało ;)

O tu moje pytanie: czy faceci naprawdę mają taki tok myślenia? nie tak nie mają :D

Gość żadan księżniczka
To jak mają? :)

Gość lekarz psychiatra
Następna księżniczka bez wad której nikt nie chce :D

Gość lekarz psychiatra
Odpowiadając na pytanie - nie nie mają takiego toku myślenia. Koleżanki są zakłamane a ty nie zauważasz swoich wad.

Gość żadna księżniczka
To nie tak, jasne, że mam wady i wcale nie uważam się za taką ładną jak to o mnie mówią. I to nie tak, że nikt mnie nie chce, bo oglądają się za mną faceci, jednak tacy, którzy mnie nie interesują.

Gość żadna księżniczka
Własnie nie koleżanki, a koledzy tak o mnie mówią.

Gość żadna księżniczka
Miło Regres z Twojej strony, że próbujesz dosadnie wyjaśnić mi wasze zachowanie :)

Gość lekarz psychiatra
Jeśli jesteś inteligentna to sama widzisz na podstawie tego co piszesz że cos tu nie gra.Skoro podrywają cię brzydale znaczy ci którzy cie nie interesują :D to przystoini9 tym bardziej nie powinni mieć obiekcji bo siłą rzeczy mają większą pewność siebie niż brzydale. Czegoś nie rozumiesz w toku myślenia facetów to chętnie wyjaśnię :D ale daj spokój z frazesami w stylu jestem piękna inteligentna ale nikt mnie nie chce tzn. po ładnym ubraniu w słowa interesują się mną tylko ci którymi ja nie. Piękne i inteligentne są rozchwytywane(ręczę za to) a brzydkie marudy żalą się ze wg. koleżanek są ładne i inteligentne ale nie mają szczęścia w miłości. Jesteś przeciętna, malo przebojowa,nudna, masz trudny charakter albo interesują cię faceci dla ciebie nieosiągalni.Wybierz co chcesz.

Gość liberal girl
mężczyxni lubia jedne rodzaj kobiet: chętne i tyle w temacie

żadna księżniczka Miło Regres z Twojej strony , że próbujesz dosadnie wyjaśnić mi wasze zachowanie no przeciez ponoc jesteś inteligentna :P Tak mówia twoi znajomi ... czyż by sie mylili ? :P

Gość lekarz psychiatra
mężczyxni lubia jedne rodzaj kobiet : chętne - zależy czy piszesz o tym co lubią ogólnie czy co lubią na chwilę.

Gość żadna księżniczka
I tu jesteś w błędzie. Oglądają się za mną tacy wystylizowani faceci po solarium, z żelem na włosach i supermodnych ciuszkach oraz tacy po 30-stce, 40-stce. A mnie właśnie interesują tacy zwykli, normalni faceci i dla niektórych owszem - może nawet brzydale. I po raz kolejny piszę Ci, że to nie były moje słowa na temat tego jak wyglądam, tylko moich kumpli. Polecam czytanie ze zrozumieniem :)

Gość lekarz psychiatra
no przeciez ponoc jesteś inteligentna Tak mówia twoi znajomi ... - tu jeszcze ważna jest inteligencja znajomych. Każdy ocenia wg. siebie :D

Gość żadna księżniczka
Regres - Nie wiem, czy się mylą - ja siebie tak nie oceniam :) Powiedz coś jeszcze, może uda mi się rozwiązać mój pseudoproblem przy Twojej bezcennej pomocy ;)

Gość lekarz psychiatra
I tu jesteś w błędzie. Oglądają się za mną tacy wystylizowani faceci po solarium, z żelem - to się wyjaśniło :D faktycznie "śmietanka" męskiej części się tobą interesuje. Zwłaszcza ci po 40 tak mnie rozbawili że brak słów :D Zabawna jesteś to ci trzeba przyznać in plus :D P.S. Czytam ze zrozumieniem ale wyciągam też wnioski.

Gość żadna księżniczka
A niby jakie?

Gość kolejna brzydula ktora ma
nadzieje ze jak zalozy taki temat to faceci uwierza w jej piekno oraz inteligencje i zaczna sie pchac drzwiami i oknami.

Gość znadmorza
Ale wy nietolerancyjni jestescie. Też mam taka kumpele, ładna, madra a nie umie sobie znalezc faceta. Znajomych ma mnostwo, wiec jest lubiana. I tez sie zastanawiam czemu nie chwyta sie za tych z gornej polki facetow.

Oglądają się za mną tacy wystylizowani faceci po solarium, z żelem na włosach i supermodnych ciuszkach oraz tacy po 30-stce, 40-stce." idąc twoim tokiem myślowym proponuję zrezygnowac z solarium, nie poświecać mnóstwa czasu na wystylizowanie fryzury , założyć mniej ekstrawagandzkie ciuchy , i raz na jakis czas zamienić swoją furę na rower :P powinno pomóc :D

Gość zAAAj
marcin-lewandowski87@tlen.pl --> daj fote, odpisze w mailu jak ja Cie widze

I tez sie zastanawiam czemu nie chwyta sie za tych z gornej polki facetow." jacy to faceci z górnej półki ? masz na myśli "fura ,skóra i komóra" ?

Gość liberal girl
no proszę, raz Regres coś mądrego napisał :) zmień otoczenie, zapisz się na basen, kurs lepienia z gliny czy inny - poznasz ludzi "z innej beczki". Najgorzej to kisić sie ciągle w tym samym sosie i słuchać rad kolezanek

Gość żadna księżniczka
Jacyś dziwni jesteście - zawistni i zazdrośni. A jak ktoś powie o sobie coś dobrego, to zaraz atakują... Zresztą czego można było się spodziewać :) Widzę, że moje pytanie pozostanie bez odpowiedzi.

no proszę, raz Regres coś mądrego napisał zapomniałaś dodać w tej minucie :P