Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewalka

Niania a siniaki pierwszego dnia!!!

Polecane posty

"dziekuje wszystkim za odpowiedzi, wybiore tą 3 skoro miała najwiecej głosów." nie ma jak wybierać opiekunke dla dziecka sugerując się odpowiedziami na kafeterii :o no! to się nazywa odpowiedzialność! ;)

Gość kalinka--
Ewalka, bardzo dużo płacisz tej opiekunce - 20 zł/godz.....Musisz mieć świetną pracę, bo to wychodzi ok. 200 zł dziennie, to jak dla mnie majątek:)

Gość ściemniara i tylee
tak, płaci 20 zł, tak samo jak i w polsce mieszka od roku. Bez przesady

Gość ewka----
tak płace 20zł godz ale tylko za3- 4 godz dzienie:) nie jestem bogata, ale tyle sie u nas płaci od 10 zł do 20zł. oczywiscie dziewczyna musi dojechać, też traci na dojazdy:) to komplement ze mi nie wierzysz ze nie jestem Polka:)

Gość ewka----
może i jestem przewrazliwiona , ale to wszystko nie bez powodu, nie napisałąm tego ze miałam juz 2 opiekunki, gdzie na poczatku bagatelizowałąm sieniaki na czole u małej która jeszcze w tedy nie chodziła, po pewnym czasie , pierwsza opiekunka która u nas była ciagle mnie okłamywała, mieszkamy w domku i latem moja sąsiadka czesto widziała opiekunke z telefonem w reku i papierosem niz z małą, pożegnałąm ja, iz albo zapomniała mala nakarmic, albo zmienic pampersa, bardziej byla zajeta chłopakiem. druga opiekunka tez kłamała, oszukiwała nie mówiła np. ze malutka wymiotuje potem wyszlo ze była chora powaznie. gdy by mi powiedziała o tym wczesniej poszła bym szybcziej do lekarza. potem długo nie miałam zadnej bo trudno mi było uwierzyc której kolwiek zawsze patczyłam przez pryzmat tamtych. I teraz znów chce zaufac ale trudno mi idzie.

Gość ewka----ty
niestety ta 3 dziś zwolniłam, nie sprawdziłam jej doświadczenia o którym tak mnie zapewniałą:( nie umiała nawet dziś nakarmić małej, jak poprosiłam zeby pokazałą jak zmienia peluche , tez nie iwedziała jak sie zabrać. Fajna, miła dziewczyna ale niestety bez doświadczenia. Pozostała mi 2, i 1.

Gość autorko jestes co namjniej
dziwna nei dziwie sie ze nie umeisz znalezc nainki :/ ja bym tez u ciebei pracowac nei chciala, nie wierze ze placisz 20zl na godz i nie masz chetnych z doswiadczeneim fajnych kobiet, ja placilam 5zl na godz i byly calkiem ok nianki a jakbym zaproponowala 20zl to pewnei neijedna przedszkolanka bys ie zwolnila by przyjsc na 4 godz do mojego dziecka a nie uzerac sie z banda dzieciakow za te same pieniadze

Gość platforma
Nglki się czepiasz? To jest najrozsądniejsza i najbardziej trzeźwo mysląca osoba na tym forum. Po prostu ubodło cię, że trafiła w sedno. Skad niańka miała wiedzieć, że dziecko ma nie chodzic po plytkach? Według twojej filozofii wszystkiego, co grozi czymkolwiek, trzeba zabronic - jak ty to swoje dziecko kiedyś wypuscisz samo z domu? A nuz zapomnisz czegoś zabronic? Normalni ludzie dają dziecku popełnic te małe błędy - jak sie raz wyrąbie na płytkach, to będzie juz na zawsze zwracać uwagę, po jakiej powierzchni się porusza. I tak jedno doswiadczenie za drugim. Chocbyś mi 100 zł za godzine płaciła, nie wpadłabym na pomysł, żeby ganiać za dzieckiem i mu mówic, gdzie ma nie wchodzić na płytki, a gdzie może - bo to jest zabieranie mu okazji do nabierania doświadczeń. Ale skoro tego od niańki chcesz - to jej musisz POWIEDZIEĆ. A i tak jestem zdania, że nie ma siły, żeby dziecku nic sie nigdy nie stało. Chyba ze je włożysz w dmuchany kobminezon i kask ochronny

Gość platforma
Dziwna z ciebie osoba, nie dasz komuś szansy, tylko wszystko musi byc na blysk od pierwszego dnia. Nawet jak nie umie pieluchy założyć - czy to taka filozofia? Spróbuje raz, drugi i juz bedzie umiała. Każdy musi sie zaaklimatyzować, dotrzec, poznac dom, ludzi. Jak do stada kur dołożysz nowa kurę, to pierwszego dnia, a moze i drugiego - kury nie znoszą jajek. Bo mają inne sprawy - muszą sie z nowa zapoznać i wyniuchac, gdzie ina będzie sie w hierarchii znajdowała. A ty chodzisz i patrzysz na ręce, nie ufasz, kontrolujesz jak jakas śledcza. Ja bym na jej miejscu sama sie zwolniła, dla takiej jak ty za żadne pieniadze bym nie chciała pracować

Gość ewka-----
bandą dzieciaków------------to Ty jestes walnieta , jak sie wyrażasz o dzieciach psychicznie chora idiotko!!! brakuje ci klepki zerdzewiała ruro, nglki----------sie nie czepiam.

Gość ewka-----
po jaka cholere kłamie ze ma doświadczenie skoro nie ma żadnego? jak by była szczera to nauczyła bym ja tego. dziecko to nie zabawka na której mozna sie uczyc. Juz widze co wasze nianie robia skoro macie taka olewke na to, biedne dzieci ale to nie ich wina ze maja takie uposledzone mamusie które bardziej przejmuja sie opiekunka niz dzieckiem. szkoda mi was zalosne grube szmaciary! zegnam i zglaszam temat do kasacji u admina, jestem pierwszy raz na tym forum i jestem w szoku ze macie w dupie swoich dzieci.

Gość jestes pierwszy...
jestes pierwszy i ostatni raz na tym forum, do kasacji to mozesz zglaszac u moderatora a nie u admina natomiast ja twoje ip zglaszam do banicji za zlamanie netykiety i prawa, modl sie zeby nikt ci nie wytoczyl procesu za znieslawienie

Gość ewka--
gdybym spotkala na ulicy taka mamuske nie odpowiedzialna co nie sprawdza jak spedza czas jej dziecko pod nie obecnosc napluła bym w ryj!!! a potem sa programy na tvn "uwaga" jak nianie bija dzieci. nigdy nie zaufam komus kto sobie na to zaufanie zapracuje lub uzyska. zawsze sprawdzam osobe przed tym jak zaufam.to mam czekac jak ona sie nauczy karmic i mala bedzie caly dzien glodna bo przyszla nowa kura i zle sie czuje...Zalosne!!!!teraz to mnie wkurzylas , zeby dziecko poswiecac . mam nadzieje ze cie bog ukarze zato jak traktujesz dzieci.

Gość ewka----
a pierdool sie kurwisko!!!! zgłaszaj chocby do samego prezydenta.

Gość mam w dupie twojego boga
a ty juz sie nie osmieszaj, taka wierzaca i od szmaciar wyzywasz, hipokrytko gruba ;) chyba maz za malo cie wygrzmocil w nocy

Gość ewka----
jestem gruba i zakompleksiona, mam problem z ortografiom ale koham sfoje dziecko i dlatego niepozwalam jej chodzic wogole bo moze sie przewrocic a niania ktura tego nierozumie jest glupia jak moja stara!

Gość ewka------------
chuuujjjjj ciiii w dupeeeeeee dziiwwwwkooo!!!!

Gość ewka--
granda biedakow!!!!!!!!!!!! nie macie kasy nie uszanujecie swoich dziecków, placicie 5 zl za godzinie nianii to sie nie dziwie, ze tluka wasze bachory. ja place 4 razytyle i ta niania ma byc idealna albo niech wypierdala do slamsow dzieci pilnowac waszych

Gość platforma
Plujesz się jak ostatnia wywłoka, nie umiesz pryjąć do wiadomości czyjegos zdania? Sprawdzaj sobie jak chcesz, chodź, patrz na ręce, wypieprzaj po jednym dniu - twoja sprawa. Ale jakbyś miała dobrze w glowie, to bys sie moze chwilę zastanowiła, dlaczego ludzie cię odebrali tak, a nie inaczej. Nikt ci nie pisze, że masz eksperymentowac na dziecku - ale jakaś granica tolerancji chyba jest. No chyba ze ty przyszłas do pracy i od pierwszego dnia wszystko robiłaś tak jak należy, ani razu czegos nie spieprzyłaś. I chyba powinnas zająć się jakims sportem, bo jak tak wszystkim naokoło wciskasz nadwagę, to cos podejrzewam, ze sama nie jesteś zbyt szcupła

Gość ewka-----
ooooo ile podszywów zrobiło sie tu nie smacznie:(

Gość bueheheheeeeeeeeeeeeeeeee
buehehe ty placisz 4 razy tyle a i tak ci glodzi dziecko, nie mowi ze zwymiotowalo, nie umie przebrac, jestes zwyczajnym nieudanikiem zyciowym skoro nawet wybrac niani nie umiesz, co z ciebie za matka gruba locho?

Gość ewka---
wywłoka jestes ty zdiro.

Gość ewka--
lepsza niz z ciebie, mnie przynajmniej stac zeby zaplacic normalna stawke za opiekunke a nie... idz, biedaku

Gość platforma
I jak na razie to ci biedacy, co płacą po 5 zł za godzinę - na niańki sie nie skarżyli, a wręcz je chwalili. Ty myślisz, ze pomachasz komuś pieniedzmi przed nosem i za to bedzie tańczyl do góry nogami i czytał w twoich myslach. Oczywiscie, że odpowiedzialna praca powinna byc odpowiedni wynagradzana - ale chyba nie ma takich pieniedzy, które ty bys musiała płacić, zeby twoje wymagania mogły być spełnione. Bo czytanie w myślach i brak jakichkolwiek potknięć to cos, co wykracza poza zwykłe ludzkie kompetencje

Gość nooooooooooooooo ooooo
te sterty przeklenstw to swietny przyklad dla dziecka, na nie tez tak mowisz jak jasnie pania wiesniare zdenerwuje? :D zal dzieciaka, powinni takie jak ty obowiazkowo sterylizowac ;)

Gość prowokacjaaaa
daliście sie zprowokować debilki

Gość ZZZZprowokowac
buahahahahah

Gość milusiaii
Ależ Wy tu wszystkie macie nie równo pod sufitem, szok.

Gość ewka--
jasne, place i wymagam, wzystko wy placicie ledwie /4 tego co ja, wiec mozecie miec relatywnie mniejsze wymagania :P