Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasiiiiiia

Fatalne zauroczenie

Polecane posty

Gość Joasiiiiiia

Co sprawia,że zakochujemy się w takich a nie innych osobach.Człowiek ma poukładane życie a tu ktoś wskakuje mu w buciorach i próbuje odwrócić świat do góry nogami.Jestem troszkę po 30, mam męża i dwoje dzieci. Ponad pół roku pracuję w nowym miejscu. Poznałam tam faceta, na początku nie zwracałam na niego uwagi, dopóki nie zaczął mnie sam zaczepiać i adorować. W sumie nigdy nie powiedziałabym,że to mój typ, pomimo,że jest przystojny.Ale zakochałam się. Najgorsze jest to,że on ma żonę i dziecko.Ja również mam rodzinę.Sytuacja jest fatalna, bo iskrzy między nami na każdym kroku a ja nigdy nie rozbiję czyjegoś małżeństwa i nie będę budowała związku na czyimś nieszczęściu. Męża nie zdradziłam i nie mam zamiaru.Ale bujnęłam się jak głupia małolata. Nie chciałabym zmieniać pracy, bo jestem naprawdę zadowolona. Jak się odkochać?Czy jest jakiś sposób na zabicie uczucia?

Gość Jan Chryzostom
"ytuacja jest fatalna, bo iskrzy między nami na każdym kroku a ja nigdy nie rozbiję czyjegoś małżeństwa i nie będę budowała związku na czyimś nieszczęściu." O LOSIE! Na czyims szczęściu? Czyjeś małżeństwo? A nie pomyślałaś o swoim malzenstwie i swoich dzieciak? Chryste...co za ludzie

Gość była już taka jak ty
Janie Chryzostomie Tak to już jest. Niektórzy ludzie na własnie życzenie komplikują sobie życie. Chyba lubią takie balansowanie na krawędzi. 🖐️ A Ty autorko oprzytomniej. Kubeł zimnej wody na głowę - inaczej gorzko tego kiedyś pozałujesz 🖐️

Gość Joasiiiiiia
Nie rozumiecie,że ja chcę oprzytomnieć i nie potrzebuję wyrzutów.Czasami kubeł zimnej wody nie wystarczy.

Gość była juz taka jak ty
Nie pogłębiaj swojej znajomości z kolegą, ucinaj rozmowy, nie kokietuj, a myślę że fascynacja Ci przejdzie. I sama bedziesz sie sobie dziwiła za jakiś czas. Po to na naszej drodze stają pokusy, zebyśmy umieli nad tym zapanować! Pomysl o meżu, postaraj się bardziej dla niego, dla dziecka. I nie myl zakochania z zauroczeniem. Twój błąd, że dałas odczuć temu facetowi, że przyzwalasz na jego zaloty. Gdybyś pokazała, ze jesteś niedostępna, nie pozwoliłby sobie na więcej.

Gość pomyslowy_Dobek
przeczytaj opowiadanie Lwa Tołstoja pt. Diabeł i zrób tak, jak główny bohater na końcu

Gość czytać matałoy
nie umiecie? przeciez autorka napisala że nie zamierza zdradzić męża !!!! ech.. sytuacja ciężka, chyba lepiej byłoby zmienić prace.. no albo on to zrobi ;P