Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvhbjnkml.

jak sie ubrać na

Polecane posty

ubierz sie w te kombinacje ciuchow, ktore wymienialas i stan przed lustrem, powinnas od razu ocenic, w ktorym zestawie najlepiej sie sobie podobasz/czujesz sie najlepiej... ja zawsze tak robie... w/g mnie ten trzeci zestaw jest fajny, tez lubie akcenty typu fajne korale, kolczyki lub bransoletki.

Gość rgtfhjk
hmm a mam jeszcze białą tunike na ramiączkach,ale ona ma u góry takie dziwne pióra :O ale na to bym mogla jakies bolerko np. mam granatowe w takim baardzo żywym pięknym kolorze.. ii czarna rajstopy czarny i czrna torebka??

Gość ubierz się lekko i przewiewnie
abyś mogła szybko z siebie ciuszki zrzucić i nie zapomnij o kondonach, bo będziesz przedwcześnie mamusią, a jak jesteś nawiedzoną dziewicą, to nie truj dupska koleżankom

Gość sasssssssss
nie idź na szaro! ja proponuje tak: 1) jasne jeansy (wąska nogawka), do tego fajne buty, mogą być szpilki, ale jeśli masz niskich znajomych i będziesz czuć sie wysoka to nie bierz wysokich butów- może być tunika, ale np żółta i nie ubieraj długiego rękawa! tylko krótki lub bluzka na naramkach! włosy wyprosowane bądz na lokówkę i makijaż. jakiś wisiorek albo fajne długie kolczyki! 2)getry i tunika!

Gość rgtfhjk
hahhe ;)) bardzo dziękuje ,ze w dalszym ciągu mi pomagacie :) podoba mi sie ten pomysl z żółtą tunika,ale gdybym ja to jeszcze taka miala..