Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvhbjnkml.

jak sie ubrać na

Polecane posty

Gość fgvhbjnkml.

18-ste urodziny kolezanki? bedzie tam ktos na kim mi zalezy .. chcialabym ładnie wyglądac.. ale czasami nie mam wyczucia i albo czuje ,ze za bardzo sie wystoilam i od razu sie przebieram az dochodze do wniosku,ze pojde w samych jeansach i koszulce ze sweterkiem..pomózcie prosze

Gość to ubierz
spódniczka , szpilki , kabaretki ;)

Gość na luzie ale seksownie

Gość rgtfhjk
z tymi kabaretkami to chyba przesadzilas:O szpilek tez nie nosze ... spodniczek z reszta równiez.. mam 173cm waze 55kg ..mam dosyc szerokie ramiona i wysoko osadzone biodra:O nie wiem jak sie ubrac ..:( pomocy.. wszyscy beda ładnie wyglądac tylko ja jak zwykle wejde w zwyklych spodniach i sweterku..

Gość to ubierz
mówie szpilki kabaretki i spódnica :) a to ze masz 173 cm to nie jest prpoblem ubierz sie seksi

Gość rgtfhjk
no jaja sobie robisz? albo jestes facetem .. a to kazdemu sie podoba :O nigdy przenigdy sie tak nie ubiore.. raczej lubie elegancki strój jakies długie tuniki czy cos.. ale kurcze zawsze tak ponuro wyglądam.. wygladam jak anoreksja ,a wciskam w siebie jeszcze te opięte tuniki :O wyglądam komicznie tak mi sie wydaje..:(

Gość www.tnij.org/oponyzimowe
Ubierz sie tak jak do szkoły tylko pamiętaj że trzeba będzie zdjąc buty więc umyj wcześniej nogi

Gość asfsdfas
No to ubierz się jakoś normlanie ale elegancko - jak już nosisz tylko spodnie to przynjamniej nie zakłądaj jeansów, tylko czarne spodnie w kant, bluzka z dużym dekoltem, do tego jakieś sexy buty, biżuteria w kolorze srebra (duże kolczyki itd) i podkreśl mocno makijażem oczy

Gość dzienweee
ja tam uwielbiam kabaretki i jestem kobiertą, wiec nie wiem czemu ty sie tak oburzasz?? wiekszosc facetów na to leci;P moge zrozumiec jeśli to nie jest twój styl - ok, rozumiem, ale po co sie tak urażac od razu ze to ktoś zaproponoweał? dziwne....

Gość rgtfhjk
hahah :D nie potrzebuje wskazowek dotyczących higieny .. a do szkoly mowie ubieram sie w zwykle spodnie i sweterki .. a jednak to jest 18-stka mojej bardzo dobrej kolezanki bedzie tam z 150 osob i chcialabym jakos wyglądac.. no ludzie wy sie tak ubieraliscie? to jest sala wynajęta i w ogole..

zaloz jeansy i jakis fajny top, do tego delikatny make-up, ladna fruzura i juz gotowa!

Gość wtrwtwr
Nie rozumiem Cię! Ja mam 170/80 - i ja to mam problem żeby się elegancko ubrać! Spódniczek nie noszę, bo uwazam że jestem na nie za gruba. A Ty jesteś wysoka i szczupła więc masz tysiące mozliwości! Spódniczkę możesz założyć długą przecież.

Gość 433434443
Ja na Twoim miejscu założyłabym długą sukienkę, np. odcinaną pod biustem, może być na dole lekko asymetryczna.

o, nie doczytalam, myslalam, ze imprezka jest w domu... a nie moglabys zapytac kumpelek, czy ubieraja sie w sukienki, wieczorowo, czy kazdy idzie na luzie?

Gość rgtfhjk
tzn. moze ja najpierw dam swoje propozycje,a wy mi pomozecie wybrac? 1. szara tunika sweterkowa 3/4rękaw+czarne rajstopy i czarne botki? bo mam szpilki takie eleganckie tez czarne lekkim połyskiej obcas ma 6cm ,ale chyba bede za wysoka.. do tego chcialabym sobie zrobic delikatne loczki ,albo upiąc włosy w koczka...dodatki? kremowa torebka na jedno ramie,gustowny prawie w ogole niezauwazalny łańcuszek i pierścionek juz bardziej zauwazalny bo z białym kamieniem i w okol kryształki 2.kupilam ostatnio spodniczke w panterke(ale ona jest taka delikatna)ma pare warstw jest tak do kolana i do tego czarny top i czarny sweterek +czarna rajstopy i cxzarna torebka na jedno ramie...dodatki? łańcuszek ten sam co w poprzednim zestawie 3/jenasy zwykle ciemne,opięte i biała bluzka z cienkiej tkaniny praktycznie wyglada jak na wf,ale jest z długim rękawem i torebka na jedno ramie włosy takie same jak w 1 zestawie..

Gość rgtfhjk
kolezanki raczej w tunikach idą ...

Gość rq2342342412
Słucja, moim zdaniem skoro jesteś za chuda, to w spodniach będziesz wyglądać jeszcze bardziej chudo i chłopczycowato. Skoro twierdzisz że masz mało kobieca figurę, to chociaż ubierz się kobieco - ładna sukienka np taka http://www.allegro.pl/item778915300_nowa_rewelacyjna_w_pieknym_fasonie_elegancka_38.html albo http://www.allegro.pl/item754752041_teatro_uk_kopertowa_sukienka_z_falbana_bez_36.html rozpuść włosy, lekko je zakręć, do tego bizuteria i niewysoki obcas

Gość rgtfhjk
a jeszcze wracając do fryzury to mam farbowane włosy naciemny blond podchodzi troche pod rudy ,ale pasuje mi .. ii są tak do łapatek jak je wyprostuje.. i moze bym własnie je doszczętnie wyprostowala?

Gość a może .....
trochę koloru:)? tylko szare, czarne itd :) będziesz rzucała się w oczy, grunt to żeby było kolorystycznie dobrane nie będziesz wyglądała szaro, ale ciekawie

Gość 444444444444444444
Druga podana sukienka jest piekna i myślę że kazda kobieta będzie w niej wyglądać zjawiskowo, tylko b. droga :(

Gość rgtsw
ta 2 sukienka jest piękna.. ale niestety nie mam zadnych sukienek i nie jestem az taka zupełnie bez kształtow:D jestem chuda,biust tez mam mały,ale widoczny nei wiem jak to okreslic "zgrabny"?? .. pupe tez mam na miejscu ..łydki mam szczupłe,a uda juz takie normalniejsze ...raczej jestem u góry chuda .. i te biodra wysoko osadzone :O z nimi mam najwięjszy problem.. bo jak załoze cos opinającego sie to one sterczą jakbym miala anoreksje :O

Gość 4444444444444
Twoje obie propozycje niespecjalnie mi się podobają. Sweter - tunika ? To dobre na grilla. Spódniczka w panterkę i do tego czarne rajstopy i czarny sweter? Tak ubierano się 20 lat temu.

Gość nie podobają mi się
te propozycje czarna jest nudna a ta druga nie na tą porę roku, poza tym asymetryczna nie każdemu pasuje

Gość rq2342342412
"te biodra wysoko osadzone z nimi mam najwięjszy problem.. bo jak załoze cos opinającego sie to one sterczą jakbym miala anoreksje" No i dlatego wybierz coś odcinanego pod biustem, a dół puszczony luźno aby ukryć wystające biodra

Gość o mammoooo
ło matko ta druga sukienka to jak koszula nocn a:D i tyle kasy za nią chca hehehehee

Gość bardzo fajnie
łączą się np. niebieski i srebrny - na taką imprezę w sam raz

Gość rgtfhjk
nie mam zadnej takiej tuniki odcinajacej sie pod biustem i puszczne ku dołowi.. wszystko mam sweterkowe,tuniki sweterkowe .. mam odcinajace sie na ramiaczkach bluzki,ale w nich niespecjalnie wygladam... a gdybym ubrala te jasnsy i tą zwykłą białą bluzke ? a do tego np. turkusowe korale są naprawde piękne i gustowne.. tak bym zmieszala ten zwykly stroj z nutka elegancji? i czarna torebka taka kopertówka?

Gość 782647826384
nie przesadzajcie to urodziny a nie wesele! zaloz jakies fajne kozaczki+leginsy+jakis dluzszy zwykly sweterek+ jakies fajne dodatki duze kolczyki zegarek czy korale. zepnij jakos ladnie wlosy jesli zalozysz zwykly stroj bez falban wzorow i dekoldow to zainwestuj w wyraziste dodatki i makijaz:)

Gość rgtsw
no własnie tez tak myslalam,zeby leginsy ,botki(wiem,ze to juz kazdy w nie sie ubiera,ale moej są zwykle zamszowe i proste) i ten dluzszy sweterek.. ale on jest szary .... i podkresla moje kości :O cholera.. wszystko zawsze planuje na ostatnia chwile..juz chyba ten pomysl,zebym poszla tak jak do szkoly chodze ubrana byl najlepszy :(