Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola65656

Wpadka czy mozę sobie wmawiam?

Polecane posty

Gość Jola65656

Cześć. Okres dostałam 3 października, trwał 5 dni. Dzisiaj zaczęła mnie boleć macica-jakieś 10 minut kłucia. Dodam ze codziennie kocham się z narzeczonym ale z prezerwatywą durex i nigdy nie ma wytrysku we mnie. Co to moze ozbaczac? Czy przy zapłodnieniu jest odczuwalny jakiś ból? Czy moze sobie coś wmawiam i kazdego moze od czasu do czasu cos zaboleć? Dodam że nigdy wcześniej mnie tak nie bolalo. I moim zdaniem nie byłą to owulacja bo to daleko po połowie cyklu. Pozdrawiam

Gość dariucha 2cc
MNIE tez kłuje czesto jajnik ... takie mam wrazenie ... moze to taki objaw tez owulacji wmawiasz sobie , żadnej ciazy niema , nie doszło do zaplodnienia , prezerwatywa cała , niezsuneła sie , wiec spokojnie :) naprawde nie masz sie co obawiac ciazy

Gość Jola65656
Mam nadzieje fioletowy widelcu, chociaż nic by sie nie stało gdyby była dzidzia:)

Gość Jola65656
To spoko. Nie prezerwatywa była cała i sie nie zsuneła:D. A powiedzcie mi drogie kolezanki jeszcze takie cos bo nie chce zakladac nowego tematu-mojej kolezance chłopak spuścił się nie w niej ale na jej wejscie do pochwy. Czy jest wtedy mozliwe zaplodnienie czy nie? Czy aby doszlo do zaplodnienia czlonek musi byc w pochwie i wystrzelic sperme pod cisnieniem do wnetrza macicy? Pozdrawiam

Gość dariucha 2cc
jezeli chodzi o twoją kolezanke to w takiej sytuacji jest mozliwe zaplodnienie , i zalezy to w jakiej fazie cyklu kolezanka była podczas tego stosunku , jezeli miala sluz to sperma mogła dostac sie glebiej a potem dalej do macicy i moze dojsc do zaplodnienia , szanse małe ale możliwe

Gość Jola65656
Prosze o odpowiedź.

Gość Jola65656
Aha, tak tez myślałam. Dziękuje Wam bardzo:*

Gość dariucha 2cc
dlatego zajscie w ciaze jest mozliwe podczas stosunku analnego nawet , gdy facet spusci sie to nawet niewielka iloosc spermy moze wplynąc do wejscia do pochwy a potem w gląb i do macicy ... zawsze nalezy byc ostroznym w te klocki :)

Gość Jola65656
Oki, Ale my i tak anal uprawiamy z prezerwatywą dla zdrowia poprostu:)

Gość Jola65656
I dziękuje raz jeszcze za odpowiedzi:D

Gość dariucha 2cc
no pewnie , lepiej byc ostroznym ..:) pozdrawiam również :):)

prosze o rade. kochalismy sie z zabezpieczeniem (gumka) w dni plodne. unikam tego, jednakze zapomnialam wczesniej zobaczyc w kalendarzyku ze to jeden tych dni. nie moge brac tabletek i przez nastepne dwa lata, nie powinnam zajsc w ciaze bo mialam powazna operacje i byloby to niebezpieczne. po stosunku wszystko dobrze- gumka cala, nic sie nie zsunelo, sprawdzalismy stan gumki dokladnie. od tego czasu minelo 1,5 tyg. temperature mierzylam i mam 36,5 gora o dwie kreski wiecej rano. czy to oznacza ze ciaza jest nimozliwa???? nic mi nie jest "niezwyklego" jak tu kobietki pisza, nie mdli mnie,nie mam ochoty na ogorki, piersi lekko bola ale zawsze tak jest,czasem jajnik zakluje- tak tez jest zawsze. czy moge byc pewna ze wzgledu na temperature ze nie ma dzidziusia?????? prosze o odpowiedz!!!

Gość rdr-sc
ja cale zycie kocham sie w gumkach bez patrzenia czy dni plodne czy nie ,guma sprawdzona po stosunku-jest cala czyli spokojnie czekam na okres

1. czemu używając prezerwatyw on nie kończy w Tobie? 2. czemu, zabezpieczając się, unikasz dni płodnych? 3. czemu tak uparcie szukasz dziurek w gumce? Ile masz lat i czemu tak panicznie nie ufasz durexom?!

Ja od 3 lat używam tylko prezerwatyw, znanych firm, kupionych w aptece zwykle, dobranych dobrze, i nigdy nie miałam stresowej sytuacji.. Jakiejś awersji do seksu można się nabawic z taką postawą

hej..powinnam dostac okresu 13... a dzis juz... 21;/ bardzo sie boje...:( kochalam sie z chlopakiem z prezerwatywa... i przerywany... bardzo boje sie zrobic test... jestem teraz w klasie maturalnej...:( masakra... niech mi ktos pomoze...:( caly czas czuje ze dostalam okresu, wydaje mi sie ze mam mokro i lipa:(((

mam 23 lata, nie 16. moj lekarz twierdzi ze zna i pary ktory z gumka wpadly a zarzekaly sie ze nic nie pękło itd.. jak z gumka- to koniec w srodku,nie napisalam ze nie. mialam poprostu operacje po ktorej ciaza byla by ogromnie niebezpieczna dla mnie i dziecka.stad pytania moje.

okres mam dostac w wtorek.glownie pytalam o to czy temperatura (skoro mam niska) swiadczy o to ze dziecka nie ma.

Jola to zalezy jak organizm to znosi, kazdy inaczej... teoretycznie podczas ciazy ma sie stan podgoraczkowy ok 37 stopni:** nie martw sie:) glowka do gory, zobaczysz ze wszystko sie ulozy:**