Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlsdjl

wyszczuplające rajstopy gdzie kupić??

Polecane posty

Gość mlsdjl

hej dziewczyny gdzie mogę dostać czarne kryjące wyszczuplające mój niemały tyłek i bioderka rajstopy?? I w jakiej cenie mniej więcej są?? Napiszcie plizz w jakiego typu sklepach kupowałyście albi widziałyście takie rajty?

Gość uprock
Na www.benefitsystems.pl tobie pomoga dopasowac sie do jakich chcesz rajstop ;)

Gość mlsdjl
thx uprock tylko że ja potrzebuję na sobotę a zanim oni mi prześlą to po ptakach - może w jakimś bieliźnierskim czy cuś?? hmm ladaco - zjazd pajacu vel podpaska :D

Gość mlsdjl
żywe - takie coś właśnie zamówiłam ale z tej aukcji na allegro może też zamówię bo to fajne rzeczy są tyle że ja na sobotę potrzebuję rajstopy kryjące czarne i wiem że sąteż takei modelujące lekko przy okazji no ale nie wiem gzdie to kupić bo net odpada bo na sobotę nie zdążą mi dosłać

Gość Ta Lala 666
Ja kupiłam swoje w Calzedonii

popytaj w gatt-cie :D albo czesto w centrach handlowych maja takie stoiska z birlizna i rajstopami w triumphie tez powinni miec,jak nie rajstopy to przynajmniej majtki

Gość mlsdjl
dzięki dziewczyny - jutro popytam - ehh matka natura jest niesprawiedliwa :D:D

Gość soho1
Polecam sklep internetowy Alenogi.pl. Duży fajny wybór rajstop, pończoch, leginsów itp., super ceny i co ważne szybka wysyłka. Pozdrawiam

Gość soho1
Polecam sklep internetowy Alenogi.pl. Duży fajny wybór rajstop, pończoch, leginsów itp., super ceny i co ważne szybka wysyłka. Pozdrawiam

Jeśli chodzi o rajstopy wyszczuplające to polecam serię Fit&Shape z firmy Knittex. Z tego co wiem co można też zamówić je na ich stronie internetowej. Są w kilku kolorach, więc można zaszaleć ;) Fajnie podtrzymują pupę i nie ma mowy o żadnych „wałeczkach :)

@Madzia, ostatnio kupiłam mojej mamie rajstopy wyszczuplające na stronie Knittex. Jest przeszczęśliwa, ostatnio nawet założyła spódnicę "ołówek". Chyba już wiem co dostanie ode mnie na Gwiazdkę;)

Gość karo88
Zachęcona dobrymi opiniami na temat rajstop Knittex poszłam do miasta w poszukiwaniu ich. Wpadły mi w ręce w m1 w łodzi :) i faktycznie są o wiele większe od takich normalnych rajstop :) trochę mają dłuższą tą część "majtkową" i dlatego ładnie ukrywają boczki :) mega pozytyw :D jeszcze zaopatrzę się pewnie w inne kolory niż czarny ;)

Gość weronika45
A sprawdzałaś czy tutaj http://hurtowniagama.pl/ nie ma takich rajstop, bo jak jak dobrze kojarzę to własnie tam je widziałam. Sama kiedyś przed większa imprezą też zastanawiałam sie czy nie kupić sobie tych rajstop żeby lepiej wyglądać.

Gość gość
ach jaki ładny spam

Gość GosiaGosiaA
Jak chcecie mieć wymodelować biodra, uda to można zaopatrzyć się w RAJSTOPY MEDICA 20 firmy Fiore. Cena około 12 zł w all-bielizna.pl

Gość magdamy4090
A co myślicie o rajstopach modelujących z Conte? Są tańsze niż np. Calzedonia czy Gatta, ale jak z jakością?

Gość oli907
ja ****ardzo lubię, miałam kiedyś total slim z gatty i podarły mi się po paru godzinach, a mało nie kosztowały. te z conte są jakościowo znacznie lepsze.

Gość gość
ja noszę x-press z Cont, są świetne i niedrogie

Gość mariaawaria
Ja kupuję w Gabrielli online i mogę polecić. Moje ostatnie odkrycie to model comfort 50 den więc akurat na chłodniejsze dni i bardzo ładnie maskują to, co maskować powiny (czytaj: wystający brzuch po dwóch cesarskich cięciach). Szczerze polecam.

Gość roksananak
Też kupuję w Gabrielli, teraz jak chłodniej za oknem moimi ulubionymi są Comfort 50 den. Potrafią świetnie ukryć wszelkie niedoskonałości.