dziewczyneczka 0 Napisano Październik 21, 2009 Witam ostatni raz miałam okres 20 września od tygodnia mam jakby plamienia odrobinki krwi ze sluzem czy to może byc ojaw ciązy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeju co za poziom Napisano Październik 21, 2009 masz mega rózwego bachora w swoim brzuchu i juz mozesz sie zacząć podniecac i pisa c na kafe w dziale dla przyszlych matek , aha nie zapomnij dodac sie do tak zwanje tabelki w dziale "zaskoczyły" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyneczka 0 Napisano Październik 21, 2009 CHCE SIĘ DOWIEDZIEĆ Z CIEKAWOŚCI NIE MAM ZAMIARU SIĘ PODNIECAC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jola65656 Napisano Październik 21, 2009 Na 95 % jesteś w ciązy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilka_66 Napisano Październik 21, 2009 ja okres mialam 12 wrzesnia i do tej pory nie mam, w ciazy nie jestem, ostatnio mialam 40 dc, a juz myslalam ze tez jestem w ciazy. tym razem pewnie tez tak bedzie. pewnie stres opoznia ci @, ale zrob test w razie czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inna00 Napisano Październik 21, 2009 tez tak miałam lekki okres praktycznie nic bo szyjka macicy sie zamyka i dlatego sie plami .raczej jestes w ciaz ale zrób test dla pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach