Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samolub

Moj facet jest egoista

Polecane posty

Gość Samolub

Jakieś 3 lata temu było między nami super. On był inny. Teraz zmienił się i choć wciąż powtarza że mnie kocha itp. To jednak zaważyłam że żyjemy tylko jego życiem. On opowiada jak bylo w pracy, on opowiada co musi zalatwic, jego zakupy sa najwazniejsze, on jedzie na uczelnie. Jezeli on chce cos zalatwic to prosi bym z nim jechala i doradzila mu, jesli natomiast ja mam cos zalatwic to ide sama, bo on twierdzi ze musze byc samodzielna. Jak mam problemy z poszukaniem pracy to jest niewazne, powie dwa trzy slowa niby na pocieszenie. A potem zapomina o tym i nawet nie zapyta co i jak, tylko znowu zaczyna co u niego itp itd Nie wiem co sie stalo, gdzie popelnilam blad, ale doradzcie mi jak mam odzyskac swoje zycie, bo odkad jestesmy razem zauwazylam ze nie mam nic, zadnych znajomych kolezanek, hobby, tylko jego? Wiem zalosne to ale nie wiem jak to zmienic!

Gość ciag dalszy
Najgorsz jest to ze jak cos powiem ze moze bede musiala wyjechac czy chocby spotkac sie z jakims gosciem zeby cos zalatwic, to on zaraz jaka zla nie jestem i jak go nie krzywdze , ze go chce zostawic, albo ze go zdradzam. Ubrac w spodniczke tez sie nie moge, bo inn sie patrza na mnie tak marudzi, dlugich wlosow tez jak zapuszczam nie moge miec bo powinnam miec krotkie, a bron boze zebym z jakims znajomym wyszla sam na sam pogadac troche, to zaraz tez ze na randke ide.