Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trusia Trusiowa

Co o tym sądzicie? Dot. mojego eksa.

Polecane posty

Gość Trusia Trusiowa

Zerwał ze mną nagle po roku bycia razem z niewyjaśnionych właściwie przyczyn. Ale wiadomo, że nie poznał jeszcze wtedy panny X, to pewne. Po prostu chyba chciał poszaleć, pobawić się jeszcze i powiedział mi goodbye, a ja puściłam go wolno, bo kochałam i wiedziałam, że jeśli on mnie kocha to wróci. Jednak z drugiej strony jest to typ człowieka który jak cos zrobi, to nie ma od tego odwrotu, jak raz cos powiedział to tak będzie choćby nie wiem co. Dodam że było między nami fajnie, w łozku cudownie, ogolnie odbieralismy na podobnych falach, ale wiem ze w wakacje chciał chyba poczuć wolność. No i tak przez 2 miesiace nie mielismy kontaktu, nie odezwał się. A w pazdzierniku znalazl sobie nowa dziewczyne, panne X. Wydaje sie byc bardzo zakochany, wstawia wspolne zdjecia na nk , słodzi jej na profilu itp. I co mnie najbardziej dziwi- on codziennie zaglada na moj profil na nk.... a od wspolnego znajomego wiem, ze we wrzesniu podobno byl w dołku ale powodow dokladnie nikt nie zna. Sam sie do mnie nie odzywa, kompletnie, nic od czasu zerwania. Co tu jest grane, jak to rozumiec?

Gość piekna ateistka
ja tez zagladam na profil mojego eksa, chociaz mam swojego wspanialego faceta i tylko jego kocham. a na proflil eksa zagladam, bo jestem wscibska i ciekawska co tam u niego :) .. ale tez mam nadzieje, ze mu sie dobrze uklada, bo mu dobrze zycze w zyciu. Dzieki temu wiem, ze np. teraz ma dziewczyne i sie z tego powodu ciesze, bo wyglada na zadowolonego :)

Gość Trusia Trusiowa
Ale co ,,nijak"? Ja na prawde nie wiem co o tym myslec.... Czy on moze jeszcze cos do mnie czuc ale duma mu nie pozwala by sie odezwac ? I probuje za wszelka cene ulozyc sobie zycie z panna X? Dodam , ze naprawde bylismy udana parą.... Ale coś mu odwaliło w wakacje (wiem, dziwne ale tak w zyciu bywa...)

i pewnie myslisz, ze skoro wchodzi na twoj profil a przy okazji mial dola (nie wiesz dlaczego) to od razu znaczy ze Cie kocha i chce wrocic? koles Cie zostawil jak stara nudna zabawke a Ty na sile dorabiasz sobie ideologie ze on Cie kocha... po co? chcesz wrocic? napisz do niego :/ my Ci nie powiemy co on czuje...

Sprawdza, czy kogoś nie masz. Wstaw uśmiechnięte zdjęcie z jakimś facetem, to szybko się odezwie. Jakby Cię w rezerwie trzymał. Zapomnij o nim, bo całe życie będzie tak z Tobą postępował.

Gość Trusia Trusiowa
Ale wiesz to tak , ze my kompletnie sie do siebie nie odzywamy, zerwal ze mna wszelki kontakt czyli to tak jakby mial mnie kompletnie gdzies i to co sie u mnie dzieje. A codziennie widze ze jest u mnie gosciem na profilu.... Nawet nie zlozyl mi zyczen na urodziny, mialam je w zeszlym tygodniu. Dodam, ze mojej przyjaciolki na ulicy nawet udał ze nie poznaje, nie powiedzial jej czesc choc ją widział. Dziwne to wszystko, wiem nie powinnam rozdrapywać tego i analizować, w koncu to jego zycie. Ale zastanawia mnie to wszystko, bo on wręcz na każdym roku pokazuje jak bardzo jest szczęsliwy z panna X. Pelno zdjec, jakis wyznan na profilu, opisy itp. No ok, jesli sie zakochał po miesiacu to w porządku. Ale przeciez ludzie ktorzy są szczesliwi nie potrzebują na kazdym kroku pokazywac i udowadniac jacy są szczesliwi....

Ale zastanawia mnie to wszystko, bo on wręcz na każdym roku pokazuje jak bardzo jest szczęsliwy z panna X. Pelno zdjec, jakis wyznan na profilu, opisy itp. No ok, jesli sie zakochał po miesiacu to w porządku. Ale przeciez ludzie ktorzy są szczesliwi nie potrzebują na kazdym kroku pokazywac i udowadniac jacy są szczesliwi.... sa ludzie ktorzy to okazuja i wcale nie kieruję tego do ex partnerow zwlaszcza ze zerwał z Toba dawnooo temu. Nie dopowiadaj sobie czegos czego nie ma... a jesli nie chcesz ogladac jego "szczescia" to wywal go z NK... zablokuj nie bedziesz musiala sie meczyc... a tak? od rozstania zyjesz tym sprawdzaniem co u niego slychac i wymslaniem sobie jakis dziwnych historii (ze niby to przez ciebie mial doline, ze dla Ciebie wstawia te zdjecia) Nie pomyslas ze koles sie zakochał, ze jest szczesliwy, ze skonczyl sie bawic i bardzo mu na niej zalezy wiec wstawia zdjecia, pisze komentarze? wkurza Cie to? nie czytaj i po kłopocie.