Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o Easyjet

Bagaz podreczny w Easyjet

Polecane posty

Gość Pytanie o Easyjet

Wiem,ze walizka moze wazyc do 20kg,natomiast nie moge znalezc informacji o bagazu podrecznym. Moze ktos sie orientuje ile kg moze wazyc???

Gość ma..ten sam probnlem
mam ten sam problem bukowalam online i mam jeden bagaz rejestrowany czyli ten 20 kg ale tam pisza ze laczni waga nie powiina przekroczyc 20 kg ???

Gość bagaz
do 20 kg podreczny ma sie zmiescic w schowku (na lotniskach sa specjalne kosze mozna sprawdzic) waga nie podana bo masz nim latwo operowac ale UWAGA za bagaz podreczny w ej brana jest tez mala damska torebka, laptop wiec do tych rzeczy nawet mikroskopijnejgo plecaczka nie wezmiesz

Gość czyliiiiiiiiiiiiiii
a co z odprawa online????

Gość co za glupota
znowu ktos nie wie a sie wypowiada. jakie 20 kg bagazu podrecznego? nie umiecie czytac czy co? w easyjecie nie ma limtu kg na bagaz podreczny musi jedynie wymiar walizki sie zgadzac. A powinna wazyc tyle zebys sama mogla ja podniesc i umiescic w schowku nad glowa wiec to juz od ciebie zalezy ile napchasz do tego bagazu. A glowny tak jak piszesz do 20 kg

Gość widac niektorzy
bez przecinkow nie umieja poprawnie przeczytac, napisalam bagaz 20 kg,,,,,,,,,podreczny nie ma okreslonego limitu wagowego,,,,,itd

Gość a co z odprawa online
a co z odprawa online????

Gość to naucz sie pisac poprawnie
to nikt Ci nie zarzuci wprowadzania w blad bo ja rowniez odczytalam to jakbys pisala o podrecznym. A o co chodzi z ta odprawa on line? normalnie odprawiasz sie przez net, drukujesz potwierdzenie i z bagazem podrecznym idziesz od razu pod bramke i tyle - nie ma tu zadnej filozofii

Gość podróżnik
Wycinek z regulaminu Easyjet: http://www.easyjet.com/PL/Zarezerwuj/regulations.html#baggage Z wyjątkiem sytuacji, w których przepisy lokalne nakładają bardziej restrykcyjne ograniczenia, każdy pasażer może przewozić jedną standardową sztukę bagażu podręcznego o maksymalnych wymiarach 56x45x25cm (w tym kółka i kieszenie) („Standardowy bagaż podręczny). Bagaż musi się z łatwością mieścić w stojakach do pomiaru umieszczonych przy odprawie lub przy wejściu do samolotu. Bagaż podręczny nie jest ograniczony żadnym limitem wagowym, o ile jego waga pozostaje w rozsądnych granicach, tzn. pasażer jest w stanie samodzielnie i bezpiecznie umieścić go w schowku nad siedzeniem.