Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

witam i zapraszam poszukuje 10 osob na wrozbe 5 dniowa

Polecane posty

Witam wiec doszlam do zdrowia :) i zasiadam powoli do wrozb jak niektorzy mnie kojarza jestem poczatkujaca wrozenia z kart klasycznych , poczatkujaca a niektorych z was zaskoczylam trafnoscia ;) poszukuje dobrowolnie 10 osob na wrozbe na 5 dni od jutra zaczne czyli otrzymacie wrozbe na dni 23-27.10.09r WAZNE prosze pozniej wydac opienie czy sie zgadzalo to co wam napisze :) KRYTERIA: - osoby powyzej 16 roku zycia -data ur - imie prosze o zadawanie zadnych pytan , jest to wrozba na 5 dni wiec pytan nie zadajemy :) zainteresowanych prosze o zgloszenia na e-mail : klenofyna@o2.pl :) pozdrawiam

Gość blookers i ławkers
podaj numery lotto na dzisiejsze losowanie

robilam tu obszerne wrozby na kafeteri ale to bylo 2 tyg temu ale zachorowalam wiec nie bywalam na kafeteri oraz nie stawialam kart :) tak jak pisze chetni na wrozbe 5 dniowa :) nikogo nie zmuszam :) robie to w wolnym czasie :)

Gość ja poproszę
Joanna 08.04.1976 e-mail: chuanas@wp.pl

wiec tak jak napisalam , zasiade jutro do wrozb na 5 dni :) prosze tu nie wpisywac danych nie wezmne ich pod uwage tylko na e -mail :)

wiec 10 osob juz mam , jutro kazdy otrzyma wrozbe na 5 dni :) prosze o nie przysylanie danych pozdrawiam i do nastepnego razu :)