Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowadama

Jak rozpoznać zwykły flirt od prawdziwego zainteresowania?

Polecane posty

Kolega z pracy żartuje ze mną (czasem nawet baardzo dwuznacznie), bardzo mi się podoba i nie wiem jak sprawdzić, czy to tylko flirt czy może mnie podrywa i ma ochotę lepiej poznać...?!?! Jak to można sprawdzić? Wiecie? Miłego wieczoru.

Gość i wtedy jak ma
to chce wiecej a jak nie ma obrączki to flirt :P

Gość znajomo brzmi
moze to den sam bawidamek

Dzisiaj wypytywał o kolegę z którym rozmawiałam...pytał czy to mój facet... Powiedziałam, ze "nie" a on zapytał "jaki jest mój typ faceta"...to powiedziałam, że taki jak on... to się zaczerwienił i powiedział " a tak naprawdę?" Nie wiem co myśleć......:/fajny facet...ale nie chce obciachu sobie w pracy narobić jak sobie żarty robi czy tam coś.

Gość gdzie pracujesz
bo naprawde mi to bardzo znajomo brzmi

A zapytać wprost nie umiesz? Facetowi to trzeba czasem wyłożyć kawę na ławę i oczekiwać prostej odpowiedzi. Jak mu na Tobie zależy, to jest normalne, że ma opory, obawia się, że go odstawisz. Dalej do przodu, zrób coś!

Gość ale ja wprost
tak wprost, wprost go zapytać, o co chodzi? jak się razem pracuje i spędza w zwiazku z tym 1/3 życia "razem", to tak głupio trochę, bo jak się okaże, ze nie, to się atmosfera skiepści :(( a ja też mam podobną sprawę w pracy i nie wiem, co robić :((

"znajomo brzmi moze to den sam bawidamek" jaka paranoja :D ludzie jest od cholery :D musiałby mówić bardzo charakterystyczne i rzadkie rzeczy żeby można było dojść do takiego wniosku... no i autorka tematu musiała by je wpierw tu zacytować bo takich sytuacji to pewnie dziesiątki tysięcy