Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola86

ciąza???pomozcie prosze bardzo wazne!!!!!!!!

Polecane posty

prosze o rade. kochalismy sie z zabezpieczeniem (gumka) w dni plodne. unikam tego, jednakze zapomnialam wczesniej zobaczyc w kalendarzyku ze to jeden tych dni. nie moge brac tabletek i przez nastepne dwa lata, nie powinnam zajsc w ciaze bo mialam powazna operacje i byloby to niebezpieczne. po stosunku wszystko dobrze- gumka cala, nic sie nie zsunelo, sprawdzalismy stan gumki dokladnie. od tego czasu minelo 1,5 tyg. temperature mierzylam i mam 36,5 gora o dwie kreski wiecej rano. czy to oznacza ze ciaza jest nimozliwa???? nic mi nie jest "niezwyklego" jak tu kobietki pisza, nie mdli mnie,nie mam ochoty na ogorki, piersi lekko bola ale zawsze tak jest,czasem jajnik zakluje- tak tez jest zawsze. czy moge byc pewna ze wzgledu na temperature ze nie ma dzidziusia?????? prosze o odpowiedz!!!

Gość co za idiotka do entej
ty sie dobrze czujesz ?> A JAK NIBY TE PLEMNIKI TWOJEGO FACETA miały przejsc przez gume? chyba ze sie sama bawilasz juz zużytym kondomem i sobie go wpakowalas w pizde

Gość jola z big brothera
ty masz ciąże ale urojoną

nie idiotka tylko sie boje, dobrze? sa przeciez sytuacje ze ludzi esie zabezpieczaja i coz..dziecko. wiec sie pytam podalam wiele inf. i czekam na odpowiedzi.

Gość TY NIE JESTEŚ IDIOTKĄ
TY JESTES MEGA IDIOITKA , wlasnie napislas z drugiegeo swojego konta "pomogłabym ci ale nie wiem jak" sama SOBIE ODPISUJESZ JESTEŚ KRETYNKĄ BEZ KITU

Gość UWAŻAM ŻE...
JESTES W CIĄZY , to parwie 99 % ogórki , zachcianki , itd ., ciąża jest mozliwa PRZEZ GUME , tam są mikrodziurki i sperma przechodzi luźno ! a do tego podobno paniw kiosku przbija kondomy igiełką

Gość felicityyy
ciąża , 100 % tez tak zaszłam

tak, to konto tez moje tylko nie moglam na nie wejsc i jak weszlam zapomnialam zmienic. ale ie to jest istotne.

Gość psibziańco
TO CZEMU SOBIE sama odpisujesz? pomogłabym ci ale nie wiem jak BAUAHAHHAHAH

Gość margolteka
faktycznie , laska zakłada posta z konta jola86 ,, a odpisuje sobie sama z konta kolorwa 123 "pomgłabym ci ale nie wiem jak" masz schizofrenie czy rozdwojenie jaźni ze samam do siebie piszesz ?

Jestes w ciązy , Pani w kiosku na pewno sie nudziła i podziurawiła gumki , mało tego to na pewno bliźniaki !

faktycznie ona załozyła posta z jola 86 a sama sobie odpowiedziala z kolorowa 123 BUAHAHAHHAHA