Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

w jakim wieku jestescie? tylko czarne niki!!

Polecane posty

Gość autora posadzam o rasizm
a jak mam pomaranczowy to co mi zrobisz?!?!?!

Gość kkkkkkkkkddddddddd
aliksandra--> a nie rozumiem dlaczego czepialas sie dziewczyny Diany, ze ma dziecko w wieku 19 lat?? a co ci do tego ze tak spytam?? moja przyjaciolka tez ma dziecko w wieku 20 lat i jest tym faktem szczesliwa ponad wszystko! popieram ze piszesz takie bzdety ze sie plakac chce.. masz jakas traume z dziecinstwa czy co?? :O

wiecie co tak mi przyszlo do glowy, w sumie to racja ze jak sie samej na siebie zarabia samemu sie utrzymuje, ma stala prace itd to juz jakas stabilizacja, to jednak w moim przypadku, mimo ze to wszystko mam nie raz slysze od znajomych od rodziny ze moglabym sie juzustabilizowac, znalesc faceta, pomyslec o zalozeniu rodziny, to w takim razie co w koncu dla wiekszosci ludzi jest ta stabilizacja? posiadanie rodziny?

ja naleze do takiego sortu facetow :) ...tak to jest dla mnie stabilizacja :) dla mnie zarabianie i utrzymywanie sie to zadna stabilizacja :) zwlaszcza w dzisiejszych czasach ...dzis masz stabilnosc jutro mozesz jej nie miec

to nie wiem co to jest stabilność praca i zarabianie nie --bo zawsze można to szybko stracić dzieci i mąż - nie jest wyznacznikiem stabilności to co ? własne mieszkanie ? chyba nie bo wielu ludzi nie ma i nie oznacza to że są niestabilni

aliksandra>>>pewnie ze nie sa wyznacznikiem stabilnosci ...ale rodzina zawsze daje duze poczucie bezpieczenstwa ,ktore juz obligatoryjnie daje poczucie stabilnosci :) Quicksand>>>nie moge odpowiedziec na to pytanie ;)....

Gość megidjanka
A ja mam 50 ,dla mnie stabilizacja jest własnie teraz,dzieci na swoim, a w domu nareszcie SPOKÓj.

Gość jaja sobie robisz
Użytkownik: Quicksand (ilość postów: 46------->10 000 postów dla mnie idż się wyspi.:P

no zalezy niektorzy cale zycie do stabilizacji daza i nie moga jej osiagnac.Nie ma zadnej stabilizacji w 100% chyba,ze w domu starcow jak juz ci wszyscy dadza swiety spokoj.Praca-raz jest raz jej nie ma,kasa-zazwyczaj jej nie ma,maz-niby jest kto powiedzial,ze zawsze bedzie(chodz chce zeby byl),dziecko-no wlasnie dziecko zawsze bedzie(mam taka nadzieje) z ta stabilizacja to roznie bywa jakbym wygrala w totka to bym byla ustabilizowana pewnie:D

posiadanie partnera albo dzeci nie daje pewnej stabilizacji dla mnie to tak samo mozena powiedziec ze stabilizacja to to ze jest sie niezaleznym bo w jednym czy w drugim przypadku mozna stracic prace, partnera wziasc rozwod.... nic nie jest pewne wiec stabilizacja to oderwanie sie od rodzicow i to ze sie juz "ma cos swojego" do nika "jaja sobie robisz" .. a co to mado rzeczy ze mam 46postow.....? mam dzisiaj wolne i nic mnie nie obchodzi:)

dużo... bardzo dużo... bardzo, bardzo dużo... naprawdę, bardzo, bardzo dużo... 31 lat od 217 lat... i co wy na to?

Wracając do tematu o stabilizacji, nie ma jednej definicji, której można by użyć do do każdego. Dla jednego stabilizacja jest wtedy, gdy maja dobrą , stałą pracę, mieszkanie i kota w domu, dla drugiej to wyprowadzka od rodziców, dla trzeciej rodzina, czyli mąż, dziecko, a dla czwartej jeszcze coś zupełnie innego. aliksandra- Nawet nie chce mi się Tobie odpisywać, bo to co napisałaś jest tak dziecinne i głupie, ze brak słów.

Gość
ktos o mnie pytal na poczatku:classic_cool: 23 😭:classic_cool: 🖐️:D