Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0p9o8i7u6y5t4r3e2w1q

traktują mnie jak dziecko....

Polecane posty

Gość 0p9o8i7u6y5t4r3e2w1q

mam 23 lata, studiuję, pracuję, a wszyscy wokół mnie traktują mnie jak bym była co najwyżej w szkole średniej i nie potrafiła podjąć jakiejkolwiek decyzji. mama chciałaby wiedzieć wszystko, najlepiej by było abym wszystkie decyzje przedyskutowała z nią, a jeśli tego nie zrobię to zaraz myśli że to wpływ mojego chłopaka lub jego rodziny a tak na prawdę nie jest.Nigdy wprost mi tego nie powiedziała ale wiem że tak jest, lubi sobie pogadać coś pod nosem gdy coś robi w domu. a w sobie nie znoszę tego że brak mi odwagi jaj się sprzeciwić. jak jestem sama układam sobie w głowie co jej powiem gdy dojdzie do jakiejś kontrowersyjnej rozmowy ale najczęściej jest tak że szybko rezygnuję z tego co sobie ułożyłam. nie chcę jej zrobić przykrości bo wiem że nie chce dla mnie źle. jest wychowana na starych zasadach. nawet ostatnio chciałam pomalować swój pokój po swojemu tzn. kawałek sufitu w innym kolorze niż biały bo tak jest teraz modnie a ona na to że nigdzie nie widziała sufitu w innym kolorze a to już wystarczyło abym się poddała.

Gość blookers i ławkers
Puknij se bachorka to jej przejdzie