Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szpilkach czy bez

Dziewczyny - prowadzicie samochód w szpilkach?

Polecane posty

Gość w szpilkach czy bez

jw

Gość tylko w płaskich

Gość tylko w płaskich
Daje radę do czasu. Zobaczy własną głupotę jak jej coś wyskoczy na drogę, dziecko czy coś, i bedzie musiała gwałtownie zahamować.

Gość tylko w płaskich
ale możesz być na ulicy jak ona będzie prowadzić.

Gość a dlaczego zaraz
Tak, ale jak muszę. Nie lubie brac drugich butów do auta, więc jak chcę szpilki, to w nich prowadzę. Tyle że nie polecam. Dwa razy mi się zaklinowały tak, że nie mogłam stopy z pedała zdjac. Jest to niebezpieczne jednak.

Gość ja mam jedne płaskie w aucie
zostawione juz na stałe. Żeby nie prowadzic w szpilkach

Gość dhdgh
do pewnej wysokosci prowadze. nie prowadze w wysokich szpilkach i koturnach- to ostatnie to naprawde szalenswo na drodze. kiedys wsiadlam w wysokich szpilkach do samochodu i wrocilam sie do domu po inne buty. ale normalnie jak mam kozki na ok 5 cm obcasie to prowadze i mi nie przeszkadza. dla mnie wiekszym zagrozeniem byl wyrobiony chodnik kierowcy- wcisnal sie pod pedal hamulca.

Gość nawet nie umiem chodzic w szpi
lkach wiec w nich nie prowadze. To chyba ryzykowne, chodzenie w nich zreszta tez. No i kregoslup siada.

Gość a ja prowadze
w szpilkach bardzo wysokich i srednich,w plaskich butach... zadne nie robia mi roznicy. mam czucie i panuje nad samochodem bez problemu. i dla jasnosci mialam juz nie raz sytuacje ,gdzie trzeba bylo gwaltownie reagowac, hamowac. po prostu to kwestia umiejetnosci.choc zgadzam sie ze znacznie bezpieczniej jest prowadzic w plaskich.

Gość hsdgfsd
nie wyobrażam sobie zmiany butów w samochodzie :D w jakich butach chodzę, w takich prowadzę samochód a że chodzę tylko na wysokich obcasach, to są to i szpilki i koturny, i nie mam z tym żadnego problemu ;-) pozdrawiam 🖐️

Gość ula z ula
ja tez prowadze na szpilkach. bez przesady... wieksze niebezpieczenstwo jest jak gadacie w aucie prze komorki albo prowadzicie po alko ...

Gość jeszcze zalezy
jak te obcasy wygladaja, mam jedne bardzo wysokie buty, w ktorych swietnie sie prowadzi. W koturnach bym nawet nie czula, na co naciskam, w japonkach takich gumowych to przegiecie. w ogole w klapkach nie powinno sie, to gorsze niz szpilki.

dokladnie, ja predzej bede prowadzila w szpilkach niz w japonkach... w japonkach to jakis dramat.... a w szpilkach tez nie prowadze bo dla mnie komfort jazdy najwazniejszy :)

Gość mam w dupie w czym jezdzcie
pod warunkiem ze w raze czego tylko sobie zrobicie krzywdę. Durne baby, nie chce się wam przebrać butów a jak spowodujecie wypadek to będzie płacz. Na zachodzie można dostać mandat za jazdę w klapkach i szpilkach.

Gość nie bo niewygodnie
zreszta szpilki to nie moj styl

Gość tyjtejywt
jak dla mnie to szpilki nosi sie tylko zeby sobie "powygladac" wic na jakies imprezy czy wyjscia, a na pewno nie na codzien lub do pracy bo to kretynstwo i szkoda zdrowia . wiec skoro ide w szpilkach na wyjscia i impreszy to nie jade wedy samochodem - wiadomo.

ja w zasadzie codzinnie prowadze w szpilkach i dla mnie jest to wygodniejsze niz w plaskich butach - od poczatku tak bylo

Gość ja raz wsiadłam w szpilkach
i nigdy więcej, lepiej nie ryzykować czyimś życiem, co z tego że dałabym radę ale po co kogoś narażać. Jak musze już nałożyc szpilki to biorę buty na zmianę albo prowadze boso chociaz to też nie jest zbyt wygodne.

Gość marokanski upominek
niepowtarzalny prezent ? oryginalny upominek ? Zapraszamy na strone sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com ...

Gość w szpilkach czy bez
a czy prowadzicie w majtkach czy bez?