Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu czemu

CZEMU FACECI CHCĄ MNIE TYLKO NA KOCHANKĘ???

Polecane posty

Gość szczery do boolu
Najwidoczniej jesteś ładna, ale pusta.

Gość taka sobie maszkara
Mam to samo, wzbudzam zainteresowanie tylko w panach około 40:(

Gość taka sobie maszkara
dodam, że mam 24 lata

Gość lekarz psychiatra
Pewnie na to sie tylko nadajesz.

Gość czemu czemu
nie wydaje mi sie, że jestem pusta poza tym nikt nie próbuje mnie nawet poznać tylko zaciągnąć do łóżka :(

Gość czemu czemu
zapomniałam dodać, że jestem pusta jak stodoła przed żniwami, i jedyne co potrafie to zrobić loda i czasem w odbyt dobrze przyjmuję

Gość czemu czemu
20-30 zdań? az tyle, ja nie potrafie o sobie tyle napisać, poza tym nie ma tez o czym jaestem jaka jestem

Gość czemu czemu
z wyglądu jestem atrakcyjną dziewczyna, zadbana, wykształcona, mam powodzenie u mężczyzn w każdym wieku ale oni widza we mnie tylko seksualność:(

Gość lekarz psychiatra
Widzą to co pokazujesz. Traktują tak jak im pozwalasz. Czego nie rozumiesz? Podrywasz pewnie zajętych facetów i co oczekujesz? Idź po rozum do glowy zaczną cie traktować inaczej.

WIDOCZNIE COS W TOBIE TAKIEGO JEST ZE POPROSTU TAK CIE TRAKTUJA ;/ WSPOLCZUJE.... MOZE COFNIJJ SIE W CZASIE I COS ZMIEN W SOBIE ;)

Gość Mertoro
Masz pretensje do facetów? Przecież ich chcenie nie powinno dla Ciebie nic znaczyć. Oni również mogą mieć pretensje, że nie chcesz wypiąć tyłka. :)

Gość genek75
witaj! poprostu trafiasz na płytkich facetuf.....musisz sie dać poznać ztej drugej strony...

Gość daniello27
jak czytam : jestem atrakcyjna i wyksztalcona... to odrazu wiem ,ze wiele mija sie z prawda. czesto z wyksztalceniem w parze idzie inteligencja... ale ta nie pozwala na zakladanie takich idiotycznych topikow :P jak ktos tu ma odpowiedziec na twoje pytanie nie znajac cie, nie widzac? moze poprostu wygladasz jak tania (sorki) dziwka? moze ubierasz sie wyzywajaco? tylko takie kobiety budza chuc i nic poza tym bo facet zaklada ,ze fajnie sie taka puka ale byc z kims kogo wszyscy by tylko chcieli rznac to juz nie fajnie . pokaz fotke

Gość czemu czemu
do danielo27 .....za przeproszeniem gówno wiesz, nie mam zamiaru tu sie reklamować, pokazywac fotek, nie ubieram się wyzywająco...ktoś wyżej dobrze napisał, że owszem starsi faceci po 40 są mną bardzo zainteresowani, ale wiadomo w jakim celu... spotykałam sie z wieloma facetami, tzw. randki i 1 na spacer, 2 na kolacje, 3 najlepiej do pokoju hotelowego, no ludzie ... załamka i ten schemat sie powtarza :(

Gość taki jeden on
jesli mieszkasz niedaleko to moze sie spotkajmy na herbatce to Ci powiem co sprawia ze faceci chca Ci zwykle do lożka ;)

"do danielo27 .....za przeproszeniem gówno wiesz, nie mam zamiaru tu sie reklamować, pokazywac fotek, nie ubieram się wyzywająco..." - I Ty twierdzisz, że nie jesteś pusta? Pisząc "o sobie" zaczynasz od wyglądu, z kulturą tez jesteś na bakier - moim zdaniem powinnaś się cieszyć, że chcą Cię chociaż do łózka, bo wstyd z Tobą pójść między ludzi...