Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Wariatka?

Polecane posty

Gość Małoszka

Mój narzeczony albo ja, któreś z nas na pewno ma nierówno pod sufitem. Z moim narzeczonym, nazwijmy go X, żyje się trudno. Ale Go bardzo Kocham. Problem w jego krytykanctwie. Ciągle się czepia, najmniejszych i najmniej znaczących szczegółów. Kiedy znajdzie jakieś moje potknięcie z triumfem to w dość chamski sposób mi oznajmia i męczy kolejne kilka dni. Do awantury, kiedy moje nerwy puszczają. Potem nie powie przepraszam i jakoś tak po cichu przechodzimy do porządku dziennego. Ale ja już mam dość! Ostatnio w dość niskim poziomie musiałam pewnym osobom wytłumaczyć ich złe zachowanie, odbyło się to na jednym z forum mojego profilu i za chwilę po napisaniu posta, dostałam wiadomość od mojego X, że mam zerowy poziom, że pff, że ech... Tak samo jak usłyszałam, że jestem idiotką przy koledze, bo napisałam wersję potoczną pewnego wyrazu w mailu do pana z pewnej instytucji, co dla mnie błędem nie bylo. A nie daj Boże, żebym to ja weszła na jego konto . Awantura na 100! Że jakim prawem, że co ja sobie myślę?! Jego odwiedziny niekontrolowane przeze mnie na moich portalach to "normalne. przecież nie masz tajemnic przede mną?!" .... I tak w koło Macieja. I nawet kiedy uda nam się porozmawiać o tym, to i tak nie doczekam sie choćby rekompensaty słownej, o postanowieniu poprawy nie mówiąc... Co mam zrobić, żeby uciąć tę mało konstruktywną krytykę i ... bądź co bądź obrażanie mnie?

Gość Małoszka
Naprawdę tak myslisz?

Gość Małoszka
Mam ponad 20 lat. I słuchanie od ukochanej osoby na każdym kroku jaką jestem idiotką, kretynką, wieśniakiem, do problemów nastolatek nie nalezy. Ale thx za odpowiedzi "powazne"!

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dziewczyno porzuc go w cholere, po slubie bedzie tylko gorzej :o osobiście u mnie po 1 takim numerze koleś by dostał kopa w dupe, nie pozwól sie poniżac, on Cie nie kocha bo nie szanuje

Gość Małoszka
Postanowiłam że dam mu sie przeleciec w sposób analny zeby sie wkońcu wyluzował,pozatym w sumie to ma racje ze jestem idiotką badz co bądz jestem no ale dziekuje za pomoc

Gość tam taram ta
moze i masz ponad 20 lat,ale z pewnoscia oboje jestescie niedojrzali. widac nk odgrywa duza role w waszym zyciu...zalosne... a skoro cie osmiesza ,obraza,wyzywa i upokarza przy ludziach, jak rowniez bez nich to mam pytanie: co do cholery jeszcze z nim robisz skoro Ci to przeszkadza? czym sie kierujesz skoro czujesz sie zle i wiesz ze cie nie szanuje? a skoro nie wiesz to ci uswiadamaiam ze cie nie szanuje.

Gość Małoszka
nie wiem co z nim robie chyba jednak jestem idiotką tak jak pisze sproboje rade mojej przyjaciółkii dam sie mu przeleciec analnie podobno to pomaga...jak bedzie zobaczymy,

Gość Małoszka
Nie podszywajcie sie pode mnie. To raz. Dwa czemu jestem? Bo Kocham. mimo wszystko. Nk roli w naszym związku nie odgrywa.

Gość Małoszka
Przestancie sie podemnie podszywac i odpowiedz ktos wkońcu czy sex analny to jednak rozwiazanie?

Gość Małoszka
Jestes po prostu takim ćwokiem czy zwykłym tchorzem? Jakies doswiadczenia ws anala? Autopsja w roli dajacego?

Gość tam taram ta
ja wiem, milosc jest slepa i glupia i czasem trudno sie powstrzymac i zrobic cos wbrew sobie zeby bylo dobrze,ale bez przesady! trzeba sie szanowac!jak ty sie nie bedziesz szanowala pozwalajac mu na to , to czy on myslisz ze nagle sie zmieni? a jaki bedzie mial impuls do zmiany? a co ty robisz jak on przy ludziach cie obrazi? odpowiesz mu cos czy siedzoisz cicho jak myszka?

Gość ot dzieci neostrady

Gość Małoszka
klekam na kolanach i blagam go zeby przestal

Gość Małoszka
Tam taram ta, z reguły mówie mu, ze nie ma prawa tak mowic a jesli on cos dalej sapie, to sie obrazam i dopiero jak sam przyjdzie porozmawiac to rozmawiamy.Jesli dalej wmawia mi swoje chore racje, wychodze.

Gość siedzicie na durnych
portalach i jak szczeniaki toczycie wasze życie w necie zamiast w rzeczywistym świecie jesteście oboje żałośni a ten twój facet to już kompletnie szczeniak jak możesz kochać kogoś tak beznadziejnego?

Gość siedzicie na durnych
najlepiej kochac psa duzego naprzykład DOGA nic ci nie powie a i sex z nim jest przyjemny

Gość Małoszka
Czesc czy macie tak samo jak ja? Od jakiegoś czasu zauważyłam ze lubie wstrzymywac stolec (kope) i bawie sie tym wsztrzymywaniem doprowadzam do jej zrobienia ale jak zabardzo wychodzi to wstrzymuje bo to fajne uczucie.... wiem ze to moze i glupie ale uczucie jest przyjemne Tez tak macie?

Gość Małoszka
Proszę wszystkim normalnych o niewypowiadanie się już w tym wątku. Dajmy szansę tchórzom na pokazanie swojego polotu!:)

Gość Małoszka
sama jestes tchórzem bo siedzisz z takim debilnym facetem i to do tego twoj narzyczony jestes totalną idiotką i ten koles co z tobą jest ma racje ze ci wżuca ...zieja z ciebie totalna mamy smieche z dziewczynami z ciebie.

Gość olaaaaaboooogaaaa
zaloze sie ze ten podszywacz ma 14-15-16 lat. tak w tych okolicach...