Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widze ciemnosc

patrze na twarze

Polecane posty

Gość widze ciemnosc

tak jezdze ostatnio sporo autobusami i patrze na twarze niektorych facetow ... i one wprost napawaja mnie obrzydzeniem - maja na twarzy wypisane " jestem debilem" .no szok.u niektorych tepactwo jest wypisane na twarzy... oczy teskniace ze rozumem... jak jeszcze przysluchac sie rozmowom , kurcze nawet kolegow na uczelni to tylko zaplakac nad poziomem intelektualnym... ale tu na kafeterii zdarzaja sie blyskotliwe przypadki, gdzie tacy mezczyzni chowaja sie za dnia ?:)

Gość słowo prawdy
ja jeżdżę samochodem. podrzucić Cię gdzieś? :):)

Gość Mertoro
Wytłumaczenie nasuwa się samo - ci mądrzy jeżdżą własnymi samochodami.:)

Gość cscscscscsc
próbujesz to coś poderwać ;) a poważnie: zgadzam się z Tobą. Ja mam to samo, wszędzie widzę facetów o tępych prymitywnych twarzach, którym w dodatku się wydaje że jak włos na żelu i wiadro tanich perfum wylane na siebie to są macho ;) :P

Gość Kortokrator
ty "widze ciemnosc" to pewnie jesteś zboczeńcem damskim bo tylko takie nienawidzą penisów w sobie

Gość widze ciemnosc
patrze w lustro, moje oczy nie tesknia za rozumem-mam go gdzie na miejscu :) slowo prawdy nie musisz mnie podrzucac,wkrotce odbiore samochod od mechanika :)

Gość słowo prawdy
Ciekawe co wówczas zobaczysz przez szybę samochodu:) Może mnie, gdzieś kiedyś (hihi)

Gość widze ciemnosc
korto ja uwielbiam mezczyzn. jezeli facet jest madry to nie przeszkadza mi nawet ten dodatek penisa :)

Gość widze ciemnosc
BNB mam wysokie wymagania - co do osobowosci mezczyny sama nie jestem tepa lala wiec jak mam zniesc przyglupa u swego boku :)

Gość też to zauważyłam
niestety :(

Gość Mertoro
" Badałam sobie ostatnio IQ, wyszło 102 punkty, więc nie jest najgorzej. Ale i tak nie znoszę tepaków!" =>Może te tępaki mają większe IQ od Twojego:)

Inteligencja nie jest w modzie. "Jajogłowi" Są postrzegani jako nudni, więc ukrywają się ile mogą. W miejscach publicznych nie usłyszysz rozmów o strukturze atomu, możliwości rozpracowania genotypu czy innych podobnych.Żeby się odnaleźć w społeczeństwie większość chce być "średnia", mało kto chce być "wybitnym". Niby kawał, ale coś w tym jest ;) Profesor matematyki nie mógł znaleźć pracy, wszędzie mówili, że nie stać ich na tak wybitną osobistość. No to się wkurzył i zdesperowany poszedł do urzędu pracy, powiedział, że skończył zawodówkę i szuka pracy jako hydraulik. Udało się, dostał pracę. Za jakiś czas ktoś mądry wymyślił, że żeby być hydraulikiem, to trzeba mieć maturę, no i wysłali całą brygadę, w której pracował profesorek na wieczorowe kursy z matematyki. Na pierwszych zajęciach nauczyciel wziął profesorka do tablicy i pyta jaki jest wzór na pole koła. Profesorek na to, że nie wie, ale zaraz sobie wyprowadzi. No i zaczyna, pół tablicy zabazgrał wzorami i coś mu nie wychodzi. Nagle słyszy szept z pierwszej ławki: "Zmień granice całkowania..."

lilitka dobre dobre :) a banda podszywaczy - owszem zbadalam sobie inteligencje, ale wyniku wam nie podam bo byscie z wrazenia z krzesel pospadali :)