Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaom aaa

czy mezczyzna na wózku ma szanse na miłosc?

Polecane posty

Gość sdlkclsd
TAK zdecydownanie tak liczy sie milosc

Gość blookers i ławkers
Może kochać kogo chce :classic_cool: A jeśli ma wysoką rentę, to może i jego pokochają ;)

Gość kamillaa...
taki mezczyzna nie ma szans na miłośc moze tylko 1 na milion

Gość rtannaa
u mnie napewno nie ma nawet bym na takiego nei spojrzała

Gość rnnaa
jedna szanse na miliard z takim nie pójdziesz do kina do znajomych,na spacer gdziekolwiek a co z seksem,z dzecmi

"jedna szanse na miliard z takim nie pójdziesz do kina do znajomych,na spacer gdziekolwiek a co z seksem,z dzecmi" nie przesadzajmy 🖐️ nawet w mojej dziurze multipleks w galerii handlowej przystosowany jest dla niepełnosprawnych na wózkach spacer to chyba też żaden problem znajomi też nie o ile nie mieszkają na 10 piętrze w starej kamienicy duzo rzeczy da się zrobić jak siechce

Gość stary prawiczek
nie ma, powinien się zabic

Gość wiek średni
Owszem,najprędzej z osobą też niepełnosprawną,jeżeli jesteś bardzo przeciętny.Jeżeli jesteś mężczyzną interesującym,masz szansę także u innych

Gość shalimma
takie same jak kobieta na wózku - gdybyś ty nie był na wózku to czy u ciebie kobieta na wózku miałaby szanse?? Myślę że nie bo wy faceci jesteście egoistami - nie wymagaj i nie licz na coś czego sam byś nie dał

Wiem jak to jest bo sama otarłam się o wózek. Chociaż u mnie akurat to było tak, że jak mnie koleżanka wyprowadzała na spacery to zaczepiali nas panowie pytając co się stało itd. więc nie było źle :P Widziałam też chłopaka na wózku tak przystojnego, że aż się nogi podemną uginały ale niestety był z dziewczyną... No właśnie z dziewczyną ;) i nawet razem tańczyli :D Myślę, że dużo zalezy od człowieka a nie od samego wózka!

Prawiczku z wiarą ;) masz rację każdy mówi, że to od miłości zależy a wejdź na wątek "czy zostawiłybyście partnera gdyby złamał kręgosłup". Dużo kobiet mówi, że zostawiłoby, co prawda na pomarańczowo ale mówią.

Gość vnm
bardzo malutkuie ma szanse....jednak kazda kobieta chce miec zdrowego faceta....tutaj to wszystkie pisza ze ''oczywiscie ma szanse'' a pewnie same by na takiego nie spojrzały no ale tutaj trzeba sie pokazac jaka jest się '''wspaniałą'' kobietą :O

Gość vnm
mieszczuszka---> bo na pomarańczową mówia prawde.....

"na pomarańczowo mówią prawdę", mówią, mówią tylko zastanawia mnie ten fakt, że jak ktoś ma stały nick to myśli, że ludzie go zjadą a jak będzie pomarańczowy to co?? To już będzie kim innym?? Tak samo na pomarańczowo jak i na czarno człowiek jest tak samo anonimowy. Dziwne i śmieszne ale ok, jak ktoś ma taką ochotę to czemu nie ;)

Gość wiek średni
Dla niektórych miłość wydaje się być mrzonką dla nich samych , nie tylko dla faceta na wózku. A może ten facet ma inną orientację niż większość i nie o kobietę mu chodzi?