Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka pustka

Czy on znowu pije ?

Polecane posty

Gość taka pustka

Wyszedl po klotni wieczorem i nie wrocil. Nie pil 8 miesiecy...

Gość taka pustka
Dzieci juz spia. Siedze i mysle...

Gość człowiek a kobieta generalnie
też to nie wielłbłąd i napic się musi

Gość taka pustka
Chcialam z nim jeszcze rozmawiac.Powiedzial,ze nie chce ze mna juz rozmawiac... Ma od dzis 4 dni wolnego..Mial miec wreszcie czas dla nas.:(

Gość taka pustka
Jest alkoholikiem.

Gość taka pustka
Mieszkamy razem.Lecz ma tez swoje male mieszkanie.Jeszcze tam nigdy nie spal... Dziecko placze.Zaraz wroce.

Gość taka pustka
Nie poklocilismy sie ostro...taka wymiana zdan...hm. Chyba mu to pasowalo niestety...

Gość taka pustka
Wiem o co Ci chodzi....raczej zacial sie w sobie.Strzelil focha po tej klotni.Jeszcze mu powiedzialam,ze to dziecinne.

Gość taka pustka
Najgorsze,ze jego picie to koszmar.

Gość taka pustka
Wrocil moj syn od swojego ojca i zaczeli biegac z najmlodszym (naszym wspolnym)dzieckiem po mieszkaniu.Glosno byli,bo nie widzieli sie kilka dni.Upominalam dzieci co chwila,bo martwilam sie,ze ktores sie wywroci i bedzie placz. On na to,ze juz problemy,jak syn moj wrocil... Odpowiedzialam mu,ze problemy to ja mam z nim... Na te slowa odp. mi,ze moge juz nie miec z nim problemow i do niedzieli go nie bedzie.(czesto tak mowil w klotni i po 10 min.bylo znowu OK.).

Gość taka pustka
Nie dzwonilam.Wzial kilka swoich rzeczy. Dlugo nie pil...Wczesniej to bylo co 6 miesiecy i trwa nawet i 2 tyg.az wyladuje np.na intesywnej terapii.

Gość ile te dzieci mają lat
???????

Gość taka pustka
Ukryl,ze jest alkoholikem.Dowiedzialam sie w ciazy.Wybaczylam i dalam szanse.Byl na 3 miesiecznej,codziennej terapii....

Gość taka pustka
Syn ma 6,a nasza corka 1,5. Nigdy nie pil tutaj w domu.

Gość Trudno odpowiedzieć
na Twoje pytanie: "Czy on znowu pije ?" nie możesz do niego zadzwonić ? Pogadać ? Alkoholikiem jest się całe życie .....

Gość alkoholiczka pelnageba
weź do niego zadzwon !!!!!!!! zapytaj co z nim jesli nie odbierze albo co gorsza odbije chleje 100% ja sama jestem alkoholiczka moj maz jest tez ja nie pije alkoholu ale moje picie i mojego meza zaczynalo sie tak samo on prowokowal ciebie nie bedzie mnie do niedzieli juz ci powiedział co chce zrobic nie bedzie go albo do niedzieli albo jutro wroci zarabany taaaa jutroooo gorzej wiesz jesli chlal to znasz to sory wiem ze nie da sie mnie czytac ale zadko cos pisze zazwyczaj czytam

Gość alkoholiczka pelna geba
tez bylam na takiej terapii!!! z mezem pewnej koiety ktorej na oczy nie widzialam ale podobno byla dla wspoluzaleznionych pilam wodke swego czasu alkoholik ZAWSZE jest ALKOHOLIKIEM i powinnas pojsc TY na terapie dla wspol

Gość taka pustka
Bardzo kochalam. Jest pracowity.Dzis mial wolne,to zrobil obiad. Jak przychodzi picie to zawsze jestem w szoku.......nawet teraz mam nadzieje,ze moze nie pije........

Gość dleczego nie zadzwonisz
do niego ??????????

Gość taka pustka
Dobrze napisze mu sms,to zobacze czy ma choc telefon wlaczony. Tylko,ze on tak sie juz zachowywal jakby to byl koniec miedzy nami....mysle,ze chcial byc sam..wiadomo po co.

Gość alkoholiczkaaaaaaa
jesli pije to gowno to da ze teraz zadzwoni..... jak przyjdzie napity dzialaj wtedy kiedy bedzie mial kaca wyrzuty ale bez przesady pakuj sie wyprowadzaj nie chciej go i pamietaj mozesz zrobic tak tylko raz..... kazdy alkoholik wie (jesli go przyjmiesz) ze moze wrocic ma gdzie...

Gość taka pustka
Dalam mu sygnal.Nie oddzwania jak zwykle to robil...

Gość alkohooooliczkapg
ty masz z nim dziecko!!!!!!!

Gość alkoholiczka pg
ty mu nie dawaj sygnala tylko wal dopoki nie odbierze jesli nie odbierze dzwon jeszcze raz az nie odbierze jesli masz taka sytuacje

Gość taka pustka
Ja juz go wyrzucilam za picie i przyjelam jak wrocil skruszony. Wiec teraz co to da ?

Gość a tam sygnał
zadzwoń i dzwoń do oporu...... może NIE PIJE ! Może :o

Gość alkoholiczka pg
a kochasz przeciez alkoholicy to najlepsi psychologowie uczuc on wie ze ty go kochasz!!!!

Gość taka pustka
W lutym jak pil w swoim poprzednim mieszkaniu.Zadzwonil w pierwszy i drugi dzien...mowil,ze mu wstyd...potem przestal sie oddzywac.Pil 4 dni.Pojechalam tam ,nie otworzyl,ale widzialam przez okno,ze lezy na lozku...Dzwonilam po lekarzach itp.az go zabrali nieprzytomnego na odtrucie.. Czy byla to pomoc...? Co to daje ?