Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastrzezone

Jakby ktoś życzliwy mógły się wypowiedzieć

Polecane posty

Gość brunetkaksięzycowąporą
POSŁUCHAJ- kochac kogoś trzeba w każdym calu! jego chudość, grubość, to ze jest niski, wysoki... TO JEST MIŁOŚĆ... to jest Twoj jeden z najlepszych partnerow? a ile ich miałaś? Przecież tego kwiatu to pół światu.. nie ograniczaj sie do tego ze"jak przystojny to głupi, ajak nie atrakcyjny to mądry" to nie jest zależność. POZA TYM On powinien byc dla Ciebie przystojny nie dla innych..a jesli nie jest dla Ciebie to juz jest źle... Ja w to lato znalazłam miłość mojego życia... jest przystojny i inteligentny.. są jeszcze tacy faceci. Uwierz. Nie popełniaj tego błędu i nie zadowalaj się tym co jest skoro to Ci nie wystarcza. Popełniasz duzy błąd.

Gość POZYCIA
GSY ZAPAKUJE CIE W TWOJ POMARSZCZONY ODBYTT

Gość ja mam podobnie
tylko, ze u mnie bylo tak ze kiedy pierwszy raz sie zobaczylismy to wiedzialam ze to TEN. Wczesniej nie mialam takich odczuc jesli chodzi o innych facetow. Ja bym ujela to tak-on nie umie uwodzic, pewnie to ujmuje tej rzeczonej chemii,ale z drugiej strony jak sobie przypomne tych ktorzy umieli uwodzic tak ze miekly kolana to nie nadawali sie do zycia. Ja moge wyjechac gdzies na caly dzien i zostawic go z dzieckiem, pranie, mycie naczyn-wie ze tego nie lubie. Bardzo mnie odciaza a to jest wazne we wspolnym zyciu.

Gość zastrzezone
ja mam podobnie -> rozumiem co chcesz powiedziec, choc tez nie potrafie sformuowac zeby było zrozumiałe :) pszczółko -> nikt nie jest idealny, ja tez nie, i nie sprowadzam wszystkiego do wygladu, bo jestesmy juz razem troche, i mimo ze mnie nie kreci, zbudowalismy swietny zwiazek oparty na zrozumieniu i miłosci, szcunku, rozmowach, gdybym przez ten rok opierała sie na wygladzie, to juz by nas dawno nie było, nie sadzisz? tak jak napisałam, nachodzi mnie mnie od czasu do czasu tzn od seksu do seksu, bo mozesz sobie probowac podchodzic do tego idealistycznie, ale jednak pewnych rzeczy przeoczyc sie nie da, choc bardzo probuje. wogóle nie rozumiem zarzutu.. poza tym jestes nie logiczna bo piszesz ze nie przetrwa bo wyglad sie liczy, ja chce zeby przetrwało mimo wygladu bo sa wazniejsze rzeczy, chce to jakos ominac, a ty mi ze ja o tym wygladzie ciagle.. no bezsens ;)

Gość ja mam podobnie
i jest przystojny i inteligentny rowniez :) dobra, zmykam spac. Ale jesli od poczatku cos cie w nim nie pociaga to sama nie wiem, przemysl to, rozwaz wszystkie za i przeciw. Moze pomyslcie o jakims urozmaiconym seksie? ;)

Gość ja mam podobnie
nigdzie Ci sie nie spieszy, spokojnie sobie to wszystko rozwaz

Gość zastrzezone
nie uwazam ze to zaleznosc, tak mi sie trafiło ze ci przystojni byli niewymagajacy intelektualnie, a to jest pierwszy który potrafi mnie zagiac, no ale.. generalnie jego wyglad jest spowodowany operacjami we wczesnym dziecinstwie, mial ich troche, bo urodził sie z wada genetyczna. i za to tez go podziwiam, ze tak przez to wszystko przeszedł, i wyszedł silniejszy, bardzo silny. tylko tego jednego drobiazgu nie potrafie przeskoczyc

Gość pszczółka maja252
pisałam już zastanów się czy może on ma złe podejście do ciebie w łóżku ,czasami kobieta potrzebuje dożo urozmaiceń czasu by było wspaniale..Po za tym rok co to jest ? Chwila życia przed Tobą więcej przez tak krótki czas człowiek nawet nie zdarzy się dobrze poznać