Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaksiezycowapora

Mam dziś urodziny i jestem bardzo smutna.

Polecane posty

mam 22 urodziny, znow zapowiada się dzien jak codzien. Moj mezczyzna 250km ode mnie zapracowany, zobaczymy sie za jakis tydzien... z rodzicami sie nie dogaduje... Poprostu mi smutno.

Gość WYLIZ MI ODBYTNICE
FF

Gość blookers i ławkers
Poka fote :classic_cool:

Gość kiszynkaa
Wszystkiego najlepszego :) Nie myśl o tym czego nie masz, a co masz. Mężczyzna 250 km od Ciebie- ale go masz! kłotnia z rodzicami- ale są, żyją dla Ciebie! masz 22 lata- wiek radości! przestan patrzeć na świat w czarnych barwach :)

kiszynka- dziękuje bardzo... :) mam kilka powodow, zeby czuc smutek... no tak ale to tylko zycie.

Gość WGRYZ SIE W MOJE
ROZDZYNY

Gość kiszynkaa
Ja jak czasem jestem smutna, np. że mój chłopak ma pełen pracy tydzien i nie widzimy się kilka dni, to właśnie sobie myślę, że najważniejsze, że jest i jeśli nawet sie nie zobaczymy parę dni, to pogadamy przez telefon itp :) Zawsze trzeba patrzec na pozytywne strony życia!

Gość blookers i ławkers
Kiszynkaa, no jasne... później bardziej obficie spuści ci się na ryj o ile koleżanka cię nie zastępuje w czasie rozłąki 🖐️

Kiszynka, ja dziś miałam bardzo zły dzien, bo tesknie za nim i to mnie przerasta, bo te kilometry sa ogromne, a do tego dochodza moje plany zawodowe... dostalam sie do sluzb mundurowych i czeka mnie kurs w internacie, boje sie ze nie poradzimy sobie, ze zwiazek na odleglosc tego nie przetrwa a ja TAK MOCNO GO KOCHAM ZE UMRE JAK TO STRACE. poza tym siedze caly czas w domu,skonczylam studia czekam na ten kurs i nie moge podjac daleszej nauki.. nie moge pracowac bo u mnie w miescie nie ma pracy poza tym wogole zamknela bym sobie droge widywania sie z moim kochanym a chce kozystac z tego puki moge. Nie moge pracowac blizej niego bo nie mam pieniedzy na "start"... a dobija mnie mieszkanie z rodzicami, gryziemy sie.... chciala bym mieszkac sama... MAM DOŁA... fajnie ze moglam sie wyzalic