Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herszt

Jaki jest Twój rodzaj inteligencji emocjonalnej?

Polecane posty

Gość plik
Inteligencja intuicyjna :) Tylko miałam problem z pytaniem 11 - Czym różni się "rozsądek" od "Trzeźwo oceniasz sytuację."?

Gość herszt
Czy ja wiem czy się odmieni?:) Chyba tylko Ty masz na nie wpływ :P

Gość boli mnie i mi źlee
'Inteligencja emocjonalna Masz inteligencję emocjonalną. Jesteś bardzo empatyczny i wrażliwy na los drugiego człowieka. Zalety: Potrafisz �wyczuwać� ludzi. Potrafisz odnaleźć się w każdym środowisku. Jesteś świadomy własnej wartości."

Gość sumienie_kanta
Twoj wynik to: Inteligencja emocjonalna Masz inteligencję emocjonalną. Jesteś bardzo empatyczny i wrażliwy na los drugiego człowieka. Zalety: Potrafisz wyczuwać ludzi. Potrafisz odnaleźć się w każdym środowisku. Jesteś świadomy własnej wartości.

Gość sumienie_kanta
ehe... juz to widze do nastepnego topiku ! :P

Gość inteli prag
Twój wynik to: Inteligencja pragmatyczna Najważniejsza jest dla Ciebie teraźniejszość. Jesteś pragmatyczny i masz praktyczne podejście do otaczającego Cię świata. Zalety: Szybko rozwiązujesz pojawiające się problemy. Masz ogromne zdolności organizatorskie. Twoje działania są zawsze bardzo dokładne i precyzyjnie zaplanowane.

Gość a oto ja hahaha
Twój wynik to: Inteligencja intuicyjna Poznanie intuicyjne jest dla Ciebie najważniejsze. Masz ogromną wyobraźnię i jesteś bardzo kreatywny. Potrafisz wyciągnąć słuszne wnioski nie zagłębiając się w szczegóły. Zalety: Dostrzegasz słabe strony zagadnienia. Intuicyjnie wyczuwasz zagrożenie

Gość Inteligencja pragmatyczna
tez mi wyszla ;) A dziwne, bo na pytanie o decyzjach odpowiedzialam, ze nie lubie ich podejmowac :P

Inteligencja pragmatyczna Najważniejsza jest dla Ciebie teraźniejszość. Jesteś pragmatyczny i masz praktyczne podejście do otaczającego Cię świata. Zalety: Szybko rozwiązujesz pojawiające się problemy. Masz ogromne zdolności organizatorskie. Twoje działania są zawsze bardzo dokładne i precyzyjnie zaplanowane. phi.

Gość gergia
mnie wyszło, że mam inteligencje emocjonalną... Co do tej empatii, to nie do końca się zgodzę, może kiedyś Teraz raczej mniej .

Ja mam pragmatyczna :). A kim wlasciwie jest ta Pani, ktora udostepnila test?

Gość cat-cora
Amaleta - ja ją znam. Pisze książki z zakresu coachingu. Chyba jako pierwsza w Polsce się tym na poważnie zainteresowała.

Gość plik
cat-coro, ksiązki z zakresu czego?

Gość za godzinę mogę usnąć
:(:(:( nie widziałam tam żadnego testu :( tylko jakieś fory z kastami i jakaś agnieszka :O Good night. Idę spać.

To są głupie testy hehe. wyszła mi tez emocjonalna ale jak czytam inne to pasuja do mnie wszytkie. Zreszta i w emocjonalnej i intuicyjnej jest napisane to samo tylko innymi słowy :D

Gość tu sa sami inteligentni inacze

Gość cat-cora
plik - coachingu - stosowania prawa przyciągania :)

Gość plik
Strasznie trudna nazwa :) A testy są w linkach :)