Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam psa 02

Mam problem z psem..

Polecane posty

Gość mam psa 02

Mam yorka i niunka ma juz 1,5 roku. Problem jest z jedzeniem otóż pies nie je z miski tylko wynosi karme na dywan w korytarzu?? Jak jej pilnuje zeby jadla z miseczki to kladzie sie w koszyk obok miski i nie je wcale ewentualnie bierze karme do koszyka i tam je. Nikt nigdy nie przeszkadzal jej w jedzeniu ani nie zabieral jedzenia.Jak ja tego oduczyc??

kobiety w Etiotii maja taką okrągły talerzyk przed wargą , oznaczający ile dany chłop ubiegający sie o reke kobiety musi dac za nią krów:D zrób psu tak samo i bedzie po kłopocie:D

Gość mam psa 02
no a ladaco jak zwyke swietne pomysły....tylko niezbyt trafne;p

talerzyk jest umocowany na stałe wiec i problem zniknie :D zarcie mu cie nasybie, łeb przekreci i zarcie do przełyku wpadnie:D

nic na to nie poradzisz, tu działa instynkt. Pies w naturze, to co zdoła chapność i ma w pysku, to jego i oddala się aby w spokoju sobie przełknąć. Tak samo robi nasz pies i nic na to nie poradzisz.

Gość bbb111
ja też mam problem z yorkiem...ma rok i cały czas siusia w domu...tzn rano chociaż wychodzimy z nim bardzo wcześnie...i niestety zdarza mu się również w ciągu dnia. wychodzimy 4 razy dziennie. ma ktoś sposób?

Gość mam psa 02
Uwielbiam lewitować nad ziemią w poszukiwaniu dorodnych stolców,które dodają mi sił witalnych w dalszej egzystencji :classic_cool:

Poza tym spróbuj sama jeść karmę przez 5 minut z miseczki stojącej na podłodze, nie używając przy tym rąk, w sytuacji gdy twój właściciel stoi nad tobą, spogląda surowym wzrokiem i powarkuje coś pod nosem. Można się nabawić wrzodów żołądka :-o

Gość spróbuj mu przestawić
miskę do przedpokoju