Gość Jaannaa Napisano Październik 22, 2009 Ratunku!! pijąc kawę zrobiłam plamy na wypożyczonej książce!! Czy znacie jakieś sposoby na usunięcie takich plam?? Proszę o pomoc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Październik 22, 2009 ciamajda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaannaa Napisano Październik 22, 2009 że ciamajda to sama już wiem.... tylko co teraz z tym zrobić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Październik 22, 2009 teraz poczekamy na Adama Słodowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Październik 22, 2009 z kawy na ksiazce plam nie usuniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świerszcz 0 Napisano Październik 22, 2009 a to feler rzeknął seler:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaannaa Napisano Październik 22, 2009 a można coś zrobić żeby były mniej widoczne?? to zostaje mi chyba kupienie nowej książki i oddanie jej do biblioteki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaannaa Napisano Październik 24, 2009 jakaś rada?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2014 Może wytnij tą plamę nożyczkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Takie plamy dla nie to już od pewnego czasu nie jest problem http://www.vanish.pl/aktualnosci-i-artyku%C5%82y/latte-cappuccino-mocha-jak-uporac-sie-z-plamami-z-kawy/ Sprawdzcie jak skutecznie mozna sobie z nimi poradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola Napisano Grudzień 28, 2018 Ostatnio miałam problem z dywanem i plamą po kawie. Ale jakimś sposobem udało się ją usunąć, także kamień mi spadł z serca bo to nowiuśki dywan był. Trochę porad na temat wywabiania plam z dywanów znalazłam na 7kd.pl/smartblog/111_jak-wyczyscic-plame-po-kawie-z-dywanu-kuchenn.html. Polecam patent z mokrymi husteczkami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaKatowice 0 Napisano Maj 17, 2022 Plamy po kawie są straszne, ale polecam blog 7kd.pl/smartblog/111_jak-wyczyscic-plame-po-kawie-z-dywanu.html - super sprawa i bardzo pomocna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach