Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krkrkrrka

zatrucie,silny bol żołądka..POMOCY!!!

Polecane posty

Gość do autorki....
Do koda ....... 7449990 Ale jesteś smieszny/a, jak nie jestem czegoś pewna co do objawów chorobowych to dzwonię do apteki a nawet na pogotowie i pytam o wskazówki i nigdy nie miałam z tym problemu. Więc nie rozumiem twojego zdziwienia.

Gość do autorki....
oczywiście chodziło mi o wskazówki do zegarka

Gość do autorki....
znów jakis głoopek się znalazł...ten wyżej... 12:08

Gość sdweqwee34324324
do autorki.... Do ......... ewrewrwerewr Czytaj w skupieniu, a potem zwracaj komuś uwagę, wtedy będzie ok. W poście powyżej napisałam, że może to być atak jaiejś choroby i co nalezy z tym zrobić. To ty czytaj uważnie i się nie wymądrzaj.

moze to grypa zoladkowa? moja siostra miala podobne objawy-cala noc z glowy, nad ranem nam zaslabla, trafila do szpitala a tam na zakaznym porobili jej przerozne badania i nic nie wykryli. zadna salmonella wszystko ok.. dostala kropolowke po 3 dniach wyszla.. do tej pory nie wiemy co sie stalo, byc moze to byla grypa zoladkowa

Gość do autorki....
wy się akurat g... znacie na medycynie Moja sąsiadka była akuszerką na wsi i ja sie od niej sporo nauczyłam

Gość ja bym stawiala na grype
zoladkowa, radze isc do lekarza po nifuroksazyd rota wymeczy czlowieka okrutnie wspolczuje:o

Gość do autorki....
13:10 nędzny podszyw i nic ciekawego. Jak już to wymysliłabyś coś oryginalnego, a nie jakieś farmazony.:D

Gość podaj mu moxze wegiel aktyowwa
podaj mu moze wegiel aktywowany i niech duzo pije. sprawdz czy nie ma goraczki, jak ma to od razu do szpitala

Gość
to fajne obiadki robisz, cze starego mięsa czy co? kup w aptece iberogast bardzo dobry na dolegliwości żołądkowe.

Gość do autorki....
sdweqwee34324324 .......nie wiem czy masz równo tam gdzie trzeba, ale ja się nie czepiam nikogo w przeciwieństwie do ciebie, a z twojej strony to już drugi raz i na dodatek, zmieniasz nicki, aby mieć dla siebie poparcie Jesli nie masz co robić innego, to mnie nie obchodzi! Więc się grzecznie odwal ode mnie...ok? :D:D

"do autorki.... Do koda ....... 7449990 Ale jesteś smieszny/a, jak nie jestem czegoś pewna co do objawów chorobowych to dzwonię do apteki a nawet na pogotowie i pytam o wskazówki i nigdy nie miałam z tym problemu. Więc nie rozumiem twojego zdziwienia. " Przecież tam półgłówki siedzą :P.Miałem parę razy z nimi doswiadczenie:P.

Gość do autorki....
D ......Amant Wszech Czasów k.odwetowa ...... Jak dotąd wszystko było w porządku i nie mogę ich tak nazwać, jak ty.