Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama samaaaaaa z dwoma

Mamusie dwojga Dzieciaczków w zbliżonym wieku WEJDZCIE!

Polecane posty

o jej rotawirus :o bardzo Wam współczuję. Moja Córka bardzo źle to przeszła raz - byłyśmy tydzień w szpitalu - kroplówki, wymioty, biegunka.... było źle. Najważniejsza w takich momentach jest higiena - bo ten wirus łatwo się przenosi. W szpitalu było to dosyć proste - ciuszko dla Dziecka miałam szpitalne, zmieniane przy każdym zabrudzeniu kupą lub wymiocinami i do kosza. pościel co chwilę nowa. Ja też się przebierałam. Po powrocie do domu wyprałam wszystko! Wszystką pościel, ubrania, zabawki... sporo tego było. Zdrówka Wam życzę! Pozdrawiam 🌻

no i jak Dzieci się czują? Mam nadzieję, że wirus juz Was opuścił. Podawaj cały czas dicoflor30. Ja podaję juz ciągłowo 4 miesiąc. Jak nie chcesz tak długo, to podawaj jakieś dwa tygodnie. Najtaniej wychodzi jak kupisz w kapsułkach i możesz zawartość wysypywać do picia/mleka, a starszy synek to powinien łyknąć, albo tez wypić z czymś. Dicoflor jest najlepiej działającym probiotykiem. Na wiele przypadłości- biegunki, antybiotyki, alergie...

moje marzenie to troje dzieci. Tylko kiedy.... i za co.... trudne czasy nastały.

Ja mam dwoje dzieci z róznica wieku 15 m-cy, czyli nieco ponad rok. Faktycznei ciezko jest chwilami,a le jak sobei wszystko dobrze poukladasz i bedziesz trzymala sie grafiku to dasz rade. moja starsza to tez istny diabel, młodszy teraz podrósl, juz biega i broi, ale pomimo wszystko jest wiele lepiej. Najgorsze niedlugo bedziesz miala za soba, bo najgorzej jest jak mlodsze dziecko jeszcze takie nieporadne... no i podstawa... oducz starszego syna pieluch... ogromna ulga ;)

Gość jest tu ktośśś

Gość ___rodzice___
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html