Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Kto poderwał przez profil NASZA-KLASA....???

Polecane posty

Gość ciekawi mnie to

jest tu ktos komu sie udalo???

Gość ciekawi mnie to
nikomu??

Gość mojemu facetowi
sie udało :)

Gość mojemu facetowi
a raczej byłemu facetowi :D

jak to kto? pizdy i frajerzy :D trzeba być niezłym frajerem, żeby podrywać przez NK - taki ktoś to totalna pipa :)

Gość ciekawi mnie to
ale chodzi mi o podryw nieznajomego a raczej kogos kogo widujemy ale nie znamy osobiscie??

Gość ciekawi mnie to
jarek czemu frajerzy???co jest w tym złego??

co złego? eee niiic :D to bardzo dobry portal randkowy, dla ciepłych kluch jedyny sposób na poznanie kogoś :D

Gość deszczowo.........
nk nie powstala po to zeby szukac nieznajomych tylko znajomych, z ktorymi kontakt sie urwal. jesli ktos robi inaczej to jest kretynem.... ja z moim obecnym facetem chodzilam do szkoly i nie widzielismy sie kilka lat i potem wlasnie przez nk odnowilismy kontakt i tak sie zaczelo:) i mam nadzieje ze juz tak zostanie:)

Do mnie jakiś chłopak pisał czy się z nim spotkam! (coś ok.3-4 wiadomości) Porażka... Pogoniłam go szybciej niż zdążył pomyśleć o kolejnej wiadomości ;)

Gość ciekawi mnie to
Laurion podoba mi sie facet ktorego znam z widzenia nie mam pojecia jak go poznac wiec moze przez nk??znalazlam jego profil

Dla mnie to jest chore a dlaczego?? Bo to nie jest portal randkowy! I ja na przykład nie życzę sobie żeby jacyś obcy napaleńcy do mnie pisali i próbowali się umówić... Od tego są portale typu sympatia.pl gdzie ludzie są zarejestrowani właśnie po to żeby znaleźć sobie kogoś do spotkań i proszę się tego trzymać.

Gość czerwony pies
JA CO PRAWDA NIE PODERWAŁEM ALE ODNOWIŁEM ZNAJOMOŚSĆ SPRZED 22 LAT I WYOBRAZCIE SOBIE ZE ZAPROSIŁA MNIE DO DOMU GDY JEJ MĄŻ BYŁ W PRACY NA 2 GĄ ZMIANE TROCHE POWSPOMINALIŚMY NO I ZACZĘŁ SIĘ TAK MIŁO ROBIĆ ZE ZACZĘŁA MI OBCIĄGAĆ WYOBRAŻACIE SOBIE TO SPOTKANIE PO TYLU LATACH DZIECKO CHORE W DRUGIM POKOJU A TA KURWA OBCIĄGA AŻ MIŁO A WSZYSTKO TO DZIALO SIĘ W SOSNOWCU NA UL OSTROGÓRSKIEJ JEJ INICJAŁY TO RD TO KURWISO MĄZ W ROBOCIE CHARUJE NA NIA I JEJ BACHORA A ONA SIĘ KURWI JEMU SIE CHYBA ROGI NIE MIESZCZA W DRZWIACH POZDRAWIAM PANA DARKA D MASZ SUPER SSĄCĄ ŻONE

Gość ciekawi mnie to
dlaczego??? ja bym sie tam nie pogniewala gdyby zagadal do mnie jakis fajny facet:D

Gość Mojemu eksowi tez

"ja bym sie tam nie pogniewala gdyby zagadal do mnie jakis fajny facet" wnioskuję, że chyba jeszcze żaden nie zagadał... druga sprawa to to, że fajny facet nie podrywa przez internet :D

ciekawi mnie to --> to nie było do Ciebie bo Ty masz trochę inne intencje. Mi się nie podoba jak ktoś obcy do mnie wyskakuje z randką. Owszem jak np jakiś chłopak napisał mi coś tam związanego z moją pasją to miło mi się rozmawiało i nie miałam do niego pretensji bo widziałam, że chce mnie poznać i jak się dowiedział, że mam kogoś to dalej o tej pasji rozmawialismy, z tym że temat spotkania ucichł. Poprostu denerwują mnie teksty w stylu "jesteś naprawdę piękną dziewczyną, zakochałem się w Twoim uśmiechu możemy się spotkać żeby na żywo się poznać"??? No bo co to jest????? Mam dla takich osób kilka niecenzuralnych słów w zanadżu i nimi odpowiadam :D

W sumie to i racja. . . Ale nie zawsze znajdzie się sposób, żb poderwać. Bo przecież w realu nie mamy tyle odwagi

Gość ciekawi mnie to
mieszczuszka, nie chodzi mi o to zeby go podrywac wprost chodzi mi tylko zeby go poznac.Widujemy sie dosc czesto bo ja i on jezdzimy na rowerze i mysllam o tym zeby go pozdrowic czy cos w tym stylu...??no wlasnie ale co napisac zeby nie wyjsc na idiotke?? dodam ze nie ejstem juz młodziutka bo mam prawie 30 lat wiec nie ejst to jakias platoniczna milosc ale poprostu facet wydaje sie byc interesujacy i chcialaby, go poprostu poznac

Moją przyjaciółkę poderwał tak nieznajomy :) Teraz są dopiero pół roku razem ale układa im się dobrze :)

hehehe różne są sposoby podrywania a im ciekawsze tym bardziej przeze mnie doceniane ;) Trzeba ruszyć główką i każda (nie zajęta) wasza.

ciekawi mnie to. Nie pomogę Ci w napisaniu wiadomości do niego bo nie wiem co to za człowiek ;) Pewnie mniej więcej orientujesz się jaki to typ mężczyzny. Myślę, że jak bardzo chcesz zacząć od nk to zacznij od wysłania do niego zaproszenia jak przyjmie możesz myśleć dalej ;)

Gość ciekawi mnie to
mieszczuszka jest to troche ryzykowane bo po wyslaniu bede musiala pewni go zagadac lub szeroko sie usmiechac a jesli on nie zaakceptuje to naprawde kiszka tym bardziej ze widuje go czesto:( boje sie tez ze moze pomysli ze skoro go wyszukalam wsrod tysiecy osob to ze jestem moze jakas desperatką. Jest tyle przeslanek zebym tego nie robila ale z drugiej strony jak poznac kogos na ulicy???

Gość magma ...
ja :D i to dobra partie, wartosciowego czlowieka..jestesmy razem ponad rok

Gość ciekawi mnie to
magma a jak to zrobilas?? jak zagadalas??

Jest ryzykowne ale przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz ;) myślę że nie wyjdziesz na desperatkę bo całkiem możliwe, że macie wspólnych znajomych i stamtąd masz jego namiary ;) Głowa do góry. Tylko też nie czekaj całymi dniami przyklejona do monitora bo może on nie jest takim maniakiem komputerowym jak my i nie sprawdza codziennie poczty ;)

Gość ciekawi mnie to
magma a jak to zrobilas?? jak zagadalas??