Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkanka domu

co sie daje dzieciom które przyjdą mi pod drzwi w helloween

Polecane posty

Gość mieszkanka domu

i będą śpiewać ? aaaaaaaa, duchy i potwooooory :-D

Gość jak ktos do mnie
przyjdzie jak debil w masce to dostanie kopa w dupe i poszczuje go psem, a co to kurwa wogole jest hellowen, jakas bzdura zaciagnieta od amerykanów, zreszta nie jest to rowniez ich swieto

Gość wow blee
ojej przestańcie... kup opakowanie krówek i jak cos daj po dwie czy trzy i styka :) dzieci to tylko dzieci

Gość ja pierdoleee
czy w tym kraju nikt nie wymysli nic oryginalnego tylko ciagłe papugowanie, nastepny debilizm helloween , ja tez dam kopa w dupe

niby to tylko dzieci - na osiedlu moich rodzicow od jakis 3 lat zaczely chodzic - sasiad drzwi nie otworzyl to obrzucily mu dom jajkami - nie dalo sie usunac plam, moja babcia nie otworzyla bo niedoslyszy i nie slyszy dwonka do drzwi to jej wysypali kilogram maki przed furtka i brama - i to maja byc niewinne psikusy??

Gość platforma
Ja bym kupiła worek jakichś tanich cukierków i dawała im po kilka. Oni by pewnie na kasę bardziej reflektowali, ale niech sie walą na ryj

Gość kase albo słodycze
rany ludzie to zwyczaj swiateczny KOLĘDOWANIE;/

Gość wefwef
Po cholerę kupować jakiś badziew, żeby dać łamzającym o coś dzieciom? Przecież to nawet nie polski zwyczaj... U nas na szczęście są domofony, zresztą z tym zwyczajem chodzenia w Helloween nie zetknęłam się nigdzie indziej poza jakimiś filmem z obcej kultury. Nie spodziewam się więc problemu. Ale jak co, miałyby dzieci Helloween z udziałem moich dwóch dobermanów ryczących i przedzierających się zza moich pleców.

mi sie wydaje,ze takie swieta maja tylko sens na domkach albo na wsi,gdzie kazdy wie,ze to syn jadzki,a to corka edka...ale obcym to jakos dziwnie i bog wie ile tego przyjdzie

hahaha dziwne ze 14 lutego nikt nie zaklada tematow typu: ja pierdole, znowu tylko zzynacie od hamerykancow, nie macie wlasnych swiat itp, tylko zaklada sie 50 watkow o tym co kupic partnerowi na walentynki, albo jak spedzic ten dzien :D jestescie zalosni :classic_cool: 🖐️

Gość mieszkanka domu
no tak ciotella -jak są walentynki to sie podniecacie a jak helloween to jakaś pruderia mi się podoba taka zabawa w duchy a nie jak to polacy --płakać nad śmiercią, rozpaczać i czcić pamięć w końcu każdyt z nas kipnie a to taka zabawa w horror , bardzo sympatyczna

Ooo dokłądnie mcie racje. . Ale no to się staje tradycją. Po za tym dzieci mają w tym zabawe i radoś.l. Dużo większą niż z durnych walentynek

Gość lobella
zacznijmy od tego że tak samo jak i kolędnicy tak samo i dzieciaki chodzace po domach na halloween nie wkładają w to nawet minimum wysiłku. Przebrania z tego co widziłam nędzne, a kolędowe śpiewanie kończy się na jednej zwrotce i to najczęściej jednej jedynej kolędy. Liczy się dla nich tylko kasa -im więcej tym lepiej. Akurat halloweenowe nachodzenie jeszcze mi nie dokuczylo ale pewnie w tym roku będzie takich dzieciaków coraz więcej. A na cukierki to się pewnie będą krzywić. Bo to nie o to chodzi ale o kasę. Widziałam te miny kolędników że za mało dostali. :O Walentynki tez średnio mnie interesują. Nie obchodze i tyle.

Gość zamiatam wciaż
Dzieciom które przyjdą pod drzwi w helloween daje się z bani.