Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniula23

bez orgazmu

Polecane posty

witam mam 23 lata i od pół roku regularnie kocham sie z partnerem niestety jeszcz nigdy nie miałam orgazmu ani łechtaczkowego ani do pochwowego próbowalismy na rózne sposoby i nic ostatnio zaczyna mnie meczy jego brak nie wiem co mam zrobic bardzo kochamswojego chłopaka i nie chciała bym go zmieniac moze ma ktos dobre rady jak dojsc do orazmu

Gość nigeryjscy studenci prawa
chętnie pomożemy :classic_cool:

Gość nigeryjscy studenci prawa
my być duża muzina, mieć mocna ciarna HIV z ciarna Afrika, mi chętnie mocno boltzować i lukierować twoja kaźda dziura :classic_cool:

to biarz sie za lukierowanie tylko tak zebym cos w końcu poczuła jak masz taka duza murzynska pała

Gość a skad jestes
może indywidualne korepetycje? :D

ok nie wiele mi pomogliscie jesli by miał ktos ochote napisac cos sensownego to była bym wdzieczna wieczorkiem wpadne zobaczycz pozdrawiam

Gość _Misiek_
Myślę że powinniscie spróbować różne pozycje. Kiedyś w końcu musi być to o co chodzi. Poza tym też istotne jest ile czasu sex wam zajmuje, czy kochacie się raz czy więcej razy po kolei, to wszystko ma wpływ. Jeśli kazdorazowo tylko jeden raz i przez kilka minut to się nie dziwię ze niema orgazmu. Polecam do obejrzenia stronkę: http://www.agnieszka.com.pl/pozycje_erotyczne.htm Pozycja z nózkami na pagonach jest wspaniała, bo jest głębokie wejscie i oboje partnerów ma maksimum rozkoszy. Polecam ją tym co chcą mieć dzidziusia. :)

Gość aniulka23
kochamy sie w róznych pozycjach iz czasem tez róznie jest bo najczesciej około 20 minut ale zdarza sie ze nawet po2 godzinki i dalej nic ja jzu jestesm zmeczona on tez padniety cały mokry ale orgazmu nadal nie mam

kochamy sie w róznych pozycjach iz czasem tez róznie jest bo najczesciej około 20 minut ale zdarza sie ze nawet po2 godzinki i dalej nic ja jzu jestesm zmeczona on tez padniety cały mokry ale orgazmu nadal nie mam

Gość tak tak tak zzz
jestes zmeczona, ale czy z czasem podniecenie nie mija? i nie masz ochoty jak najszybciej skonczyc?? :P

Gość ja tez.....
nie mialam nigdy orgazmu podczas normalnego stosunku i juz sie przyzywczaiłam do tego...

Gość brat Albercik
chyba ci tylko zostaje zadzwonić z tym problemem do radia Ma ryja,tam ci ojcowie dokładnie powiedzą co masz zrobic,ale najpierw prześlij im pieniązki przekazem pocztowym,hahahaaa

Gość tak tak zzzzc
moim zdaniem facet nie potrafi ciebie odpowiednio piescic, jego dotyk nie jest taki jak bys chciala naprawde... druga mozliwosc jest taka, ze jestes jeszcze niedojrzala w pelni do seksu, trzecia to to jakies problemu fizjologiczne, ginekologiczne, badz natury psychicznej

niekiedy mija i juz bym chciała zeby przestał a niekiedy chce dalej ale on kończy kolezanki mi mówiły zebym to ja była na górze i nadawała tepa ale to tez nie wychodzi bo on wtedy jeszcze szybciej kończy

Gość olciaaaa90
Nie martw się, mam to samo...od 3 lat mam jednego faceta, kocham go, ale orgazmu ani widu, ani słychu.

Gość olciaaaa90
oj ja go nie stracę;) seks jest cudowny, tylko szkoda, że facet się nie stara

Witaj :) Głupie pytanie, możliwe też, że już napisałaś, a ja przeoczyłem - czy pieszcząc się sama potrafisz się doprowadzić do szczytu ? Pozdrawiam !

Gość to moze powinnac zaczac

Gość jka zacznie
i sama sie doprowadzi to potem partet dopiero sobie moze nie poradzic

Gość a to niby dlaczego

Gość piekna ateistka
musisz zaczac cwiczyc sama :) musisz sie przelamac i sprobowac! tak to wlasnie dziala: najpierw ty sama to odkrywasz, potem uczysz partnera jak ma ci zrobic dobrze. wogole super jestes, ze nie udajesz orgazmow! trzymaj sie tak dalej i zobaczysz - jak sie sama nauczysz, to i z nim ci bedzie latwiej :) wiesz, jezeli masz 23 lata, a nigdy nie mialas orgazmu, osobiscie polecalabym wizyte u seksuologa, sama lub z chlopakiem. lekarz jak kazdy inny, na pewno cos polepszy w twoim zyciu, a nie bedziesz miala poczucia, ze sie sama z tym problemem meczysz.

Gość Przybysz z Zimbawe
Z checia ci pomoge.. niech nie bzyka sie z toba odrazu tylko najpierw cie podnieci:d nie mysl o sexie po prostu zacznij sie z nim calowac:D az do upadlego:D Ostatnio prawie godzine sie czule calowalem z moja dziewczyna tak ze juz nie mogla wytrzymac. wlozyla mi palca swojego do mojej buzi i do mnie z tekstem liz go:D Gdy w koncu pozwolilem jej mnie rozebrac zucila sie na mnie jak dzika.. Po wszystkim miala tyle orgazmow. ze nie mogla sie przez godzine ruszyc. moze pomoze..