Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XEVOX

Seks z kimś z neta???Zawiodłaś/eś się???

Polecane posty

Dużo ludzi umawia się z kimś przez internet a gdy dochodzi do spotkania jest zaskoczenie bo ten ktos zupełnie inaczej wygląda niż się opisywał/ła. Jeszcze gorzej gdy dochodzi do stosunku.Kiedy czuliście się tak zawiedzeni?

Gość ja sie spotykalam z neta
z mezczyznami, w roznym celu. wiekszoscia bylam rozczarowana

Gość Ludzie ciągle chca byc...
I właśnie po to jest świat realny żeby można było to zweryfikować :)kilka razy się zawiodła, ale też miałam 2 udane związki, a ja zawsze wolę pamiętać to co dobre;)

Ja spotkałem się z 6 panienkami z neta (sympatia.pl). Dwie okazały się porażkami bo były otyłe więc olałem je. Trzy puknąłem już na pierwszym spotkaniu, jedną na drugim :) Warto spotykać laseczki z neta :classic_cool:

Gość Bob Taylor
ok ok, Blokers a jak Ty działasz? ot normalnie sie umawiacie w jakimś pubie i co od razu tekst że "idziemy do mnie/do ciebie na rypanko" i jazda jazda???

Bob Taylor, najpierw trzeba obczaić przez GG, Skype'a czy cokolwiek innego z kim mamy do czynienia. Pewnie od niejednej laski za bezpośredni text można z liścia wyłapać... ale takie cnotki niewydymki na pokaz najszybciej ściągają majtki. Umawiam się tylko w dobrych restauracjach, gdzie nie można palić bo nieznoszę dymu z papierosów ;)

Gość blokers ławkers
synekk poka foto :P

synekkk, ile masz lat? :) Tylko bez ściemy :P Bob Taylor, nie bądź strachliwy. Intencje panny można obadać właśnie przez GG, Skype'a... Poza tym historie kryminalne jakie znam są związane a czatami a nie z sympatia.pl. Tzn. pamiętam, że kiedyś w Łodzi jakiś men zaszlachtował starszą Panią poznaną na sympatii (i siedzi za to teraz) ele ona zaprosiła go do mieszkania na pierwszej randce i tam się spotkali ;)

Bob Taylor, nie ma ryzyka- nie ma zabawy :) Chyba zbyt miły jesteś dla tej panny, która chce byś ją zdobywał. Ładuj ronię w majty i nie pytaj o zdanie :P synekkk, no to problem bo młodszych nie podupczysz (art. 200 kk), starsze nie chcą młodszych w Twoim wieku a Twoje rówieśniczki prują się ze starszymi... Musisz poczekać.

Gość aaaaaaaaaaccccccccc
ja się kiedyś spotykałem z kobietą co miała 35 lat, więc była sporo starsza ode mnie (miałem wtedy 22). Najlepsze jest to że przy tych spotkaniach mówiła dużo o jej życiu i nawet pokazywała zdjęcia męża i dzieci :o Seks był świetny, ale jednak nie potrafiłem tak sie wyzbyć tego widoku jej rodziny...no i ostatecznie mimo że było zajebiście to musiałem to skończyć...napisałem jej smsa że już nie chce się spotykać a ona na to "no jak to? przecież miejsce twojego penisa jest we mnie" :D czy jakoś tak podobnie...rozwaliło mnie to...teraz już nie wiem co robi, pewnie zwabiła kolejnego młodziaka na seks i tez mu pokazuje zdjęcia dzieci :o

Słuchaj jak idziesz z taka młodka to musisz pokazać żeś facet dobry lokal to podstawa, muisz być kolesiem z klasa a ona już bedzie miała kisiel a potem to już formalność motel i ogień :>

Gość czasem i bez lokalu
się da zmajstrować co nieco :) Poza tym jak 16 latek się bzyknie z 14-15 latką to go nikt za to nie wsadzi, wszak oboje to dzieciaki jeszcze :)