Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chliop prosto z polia zeszedł

Jak rozpoznać, że kobieta coś czuje do mężczyzny?

Polecane posty

Witam Piękne Panie Jak to z wami jest, jakie dajecie znaki facetom, że się Wam podba, jak gadacie przez gg, telefon, smsujecie, czy też rozmawiacie prosto w oczy? Gadam z pewna Koleżanką trochę, i czasem to wydaję mi się, że coś do mnie czuje, ale nie wiem do końca czy tak jest;) Pozdrówka PS. I nie śmiejcie się z nicka;)

Gość miod orzeszki
jak sie zachowuje w Twojej obecnosci? wzrok, usmiech, jezyk ciala? dlugo sie znacie?po czym Ci sie wydaje, ze cos czuje?

hmm, a żebym ja to wiedział;) np. uśmiecha się często, sama mówi, że bardzo mnie lubi, lubi rozmawiać ze mną i się spotykać, dostaje życzenia na urodziny, Nie wiem może to tylko dobra przyjaźń, dajcie jakąś listę co robicie jak się Wam jakiś "chliop" podoba;) PZDR

Gość ja nic nie robie
niech to on sie stara:) moge byc miła i sympatyczna ale czekam az on coś zacznie działac. Bo wiesz ,im bardziej sie musi starać to tym bardziej to póxniej szanuje;)

to wiadome;) a jak "chliop" nieśmiały i mało działa, a bardzo Wam się podoba?;) Pozdrówka

Gość miod orzeszki
ja nic nie robie - ja tak samo ;-) tylko jakies niewerbalne znaki :P cos jak ta Twoja kolezanka:-)

Gość miod orzeszki
nie zrobilabym sama jednoznacznego kroku, moze tez dlatego, ze sama jestem niesmiala, ale glownie dlatego, bo uwazam, ze to mezczyzna powinien go zrobic, jemu to bardziej wypada :P

Gość no swieci panscy
. uśmiecha się często, sama mówi, że bardzo mnie lubi, lubi rozmawiać ze mną i się spotykać, dostaje życzenia na urodziny, to ja z jednym mam podobnie, tez tak robie, myslalam ze to dostateczny znak ze mam na niego ochote ale tu czytam ze jednak facet ma watpliwosci! to co kurde trzeba zrobic? :O niech to!

Gość tak mysle
w dzisiejszych czasach to sama wlazi na faceta wiec jesli czulaby cos wiecej do ciebie to juz dawno wyladowalibyscie w lozku! takze spokojnie ona cie tylko lubi!

Gość ja nic nie robie
to wtedy może wysyłac jakies delikatne sygnały, że się jej podobasz. A te sygnały mogą byc takie o których sam napisałes. Lubi z tobą rozmawiać, przebywać, pisze, pamięta o urodzinach, patrzy w oczy kiedy z toba rozmawia, moze delikatnie szukać kontaktu z toba np. niby przypadkiem dotykając twojej dłoni gdy ci coś podaje albo kiedy z czegoś się śmiejecie łapać cie za ramie....masa jest takich sygnałow i musisz je wyłapać:)

Gość ja nic nie robie
tak myśle>>>>>bzdyry gadasz. Owszem są takie dziwuszki ale jednak nadal większością sa te tzw. normalne, które chca być zdobywane i zeby się o nie starano. A ta twoja kolezanka "chliopie" już ci dała tyle znaków że jest tobą zainteresowana, ze nie masz nad czym sie zastanawiac:) zacznij działać, zapros ją gdzies zanim ci ją ktoś bardziej zdecydowany sprzed nosa sprzątnie;)

Gość miod orzeszki
tez by mnie interesowalo co ta dziewczyna jeszcze ma zrobic :P? przeciez to chlopak ma ja podrywac, a nie na odwrot ;-)

Gość ja nic nie robie
no właśnie o to chodzi ze ona juz zrobiła co miał zrobic żebys załapał a teraz ty się staraj chliopie

no to "chliop" juz wi, cu ma rubic;) dzięki wielkie:) Pozdrówka

Gość dodaj_do_uloubionych
To potem prosim o relatzjem

ole tłu putem dopiro xD Pozdrówka

Gość mmmddddddii
"clopie" tylko gumniaki zerzuj ,i w nogi

niii gumifilcy umyte ju xD dobra jak coś zadziałam to dam znać jak się zachowała, pewnie oleje temat ;) Pozdrówka

Witam.Ja mam taki problem ze dlugo juz znam pewna dziewczyne spotykamy sie juz troche i coraz czesciej 2tyg temu w kinie bylismy razem ostatnio w sobote spotkalismy sie u mnie w domu na film itd.. i ona z kazdym spotkaniem zachowuje sie inaczej tak jak by bardziej sie otwierala i cos wiecej chciala na pozegnanie ostatnio przytulila sie do mnie i powiedziala: dziekuje slicznie za mily wieczor i wgl za wszystko dziekuje.. i to czy cos oznacza? chcialbym byc z nia ale niewiem czy cos ona wiecej chce mozna to jakos sprawdzic? ( jesli zrobilem bledy nie patrzcie na to bo jestem dyslektykiem)

Gość jakistam232
A jak rozpoznac taka ktora to ukrywa ,bo wydajem i sie ze jednej dziewczynie sie podobam ale ona udaje taka zouze wlasnie.

Dziewczyny lubia sie droczyc podobno i moze tak to odpierasz ze jest taka zouza

Gość zielony sweter
dojakis tam..jak to sprawdzic.. metodą na 2 fronty, zapytaj żonatych;0

Gość lucian B
kiedy podnosi noge lewa do góry prawka rekom macha w dół i góre i palcem małym u lewej reki dotyka sobie nos i jeszcze jak jest ubrana na zielono z paskiem rózowym lub biały - tylko w tym i wyłacznie w tym przypadku kobieta czuje cos do mężczyzny