Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaEs

Ilu miałyście ??

Polecane posty

Gość Kinguśa_98
nie

Gość Miro skórka
Kingus dlaczego ? Tak cię ładnie proszę . Za to zrobię ci minetke . Plis .

Gość hahahadsg
Prześledziłem wątek od początku i uważam, że znaczna część kobiet śpi z kim popadnie (puszcza się na prawo i lewo). Jak miałem 15-16 lat to siedziałem w książkach i się uczyłem.

Gość marek marek
hahahadsg no i co z tego, ze siedziales w ksiazkach? w tym czasie twoi koledzy sie puszczali i szmacili z innymi dziewczynami, ale mieli z tego przyjemnosc

Gość 24 lata i na moje
nieszczęście zadnego:( żałosne:(

Gość ahahahc
26 lat i żadnego faceta w łóżku ..tak bywa:/

Co za patologia- większość nie miała żadnego albo najwyżej 1. Nudne macie życie. Na szczęścia są też normalne, które wiedzą co dobre w życiu :D

Gość maraskaodantkasoltysa
Mam 19 lat i w lozku mie bylam jeszcze z zadnym,ale w stodole to juz paru synow rolnikow i saiadow mnie przerznelo i rznie dalej bo na swierzym powietrzu jest przyjemniej i lepiej

Gość inna1987777
Szmaty i puszczalskie po zawodówkach. Nic dodać, nic ująć.

Gość inna1987777
Mam 26 lat, 2 partnerów, obaj byli moimi chłopakami. Jeden jest nadal;P Nie wiem, czy to dużo czy mało, dla mnie wystarczająco. Seks jest dla mnie niskim i przyziemnym uczuciem, podobnie patrzę na ludzi, którzy tak zapatrzeni są w swoje "dokonania" w tym temacie. Mój obecny facet miał wiele kobiet, mimo to, jak sam powiedział, chciałby żebym ja była dziewicą. Cieszę się z tego, bo wiem, że mu naprawdę zależy na MNIE, nie na moim "doświadczeniu". Ktoś może zarzucić mi, że przemawia przeze mnie zazdrość lub coś w tym stylu. Nic podobnego. Cenię sobie inne cechy człowieka, wykształcenie, wiedzę, obycie, zasady moralne. Swoją młodość, nie ukrywam, spędziłam nad książkami, ale skończyłam 3 kierunki studiów, nauczyłam się języków, nie żałuję, że opuściłam kilka imprez więcej. Spotkałam człowieka, który mnie podziwia i szanuje, dla którego jestem kimś więcej niż lalunią do wyruch.... Jestem atrakcyjną dziewczyną, nigdy nie mogłam narzekać na zainteresowanie ze strony facetów i liczba, którą podałam w pierwszej linijce spokojnie mogłaby być dużo wyższa. Pytanie tylko po co? Kilka chwil rozrywki nic nie znaczy, szacunek drugiego człowieka-bardzo wiele.

Gość gość
"Mój obecny facet miał wiele kobiet, mimo to, jak sam powiedział, chciałby żebym ja była dziewicą" nie ma to jak męska hipokryzja, najpierw się wyszaleć i wr****ć co się da, a potem na żonę szukać "nietkniętej"... to jest dopiero przedmiotowe traktowanie - kobieta jak przedmiot ma być "nówka". gdyby sam był prawiczkiem to rozumiem, że chodzi o szacunek i zasady, ale jak sam nie ma zasad to czego oczekuje?

Gość gość
26 lat i jeden partner (obecnie mąż).

Gość gość
ja mialam dos wielu partnerów ( mam 34 l) poniewaz zawsze po 1 sexie okazywalo się,że ta "chemia" , zafascynowanie, zauroczenie od razu mi przechodziło .. jak zaliczyłam faceta.. dopóki nie spotkałam tego odpowiedniego ..teraz nawet nie w głowie mi sex z innym

Gość gość
Jak studiowalam w Hamburgu to uwielbialam ta robote bo studiowalo paru super facetow ze jak bylam gdzies w poblizu tego przystojniaka to same nogi sie na boki rozlatywaly a moja dziurka sie zaraz mokra robila i na przyjecie goscia gotowa byla.Czesto wracam do tych lat a z iloma sie kochalam to jeszcze otym nie mylalam zebym liczyla bo chyba bym sie nie doliczyla,teraz mam meza ale to nie jest to co wtedy przezywalam i jak bylam dowartosciowywana jako kobieta

Gość AudreyHepburn1
22 lata i 3 :P

Gość Lolla007
23 lata i 10 partnerów sexualnych :)

Gość macie zbyt wielu
partnerow

Gość groch ha
Mam 24 lata, mam jednego jedynego partnera od 5 lat i więcej mieć nie chce :D

Gość gość
jedne mają inne nie mają każdy żyje jak mu pasuje

Gość gość
23 i 4. zaluje dwoch pierwszych

Gość gość
Lat 27 - partnerów szczerze nie pamiętam ilu - myślę, że około 20-25. Wiem, fatalnie. Niektórych żałuję, nawet nie pamiętam imienia. Za to kilku było takich, których nigdy nie zapomnę. Teraz jestem szczęśliwą mężatką i nikt nic nie wie. :)

Gość gość
kto ile miał partnerów to jego sprawa ale jeżeli panie wpierdalaja sie w małżeństwo to już inna para kaloszy. Ja miałam jednego faceta i nie wyobrażam sobie uprawiać seks bez miłości a w młodości zdarzało mieć propozycji seksualnych nawet jednego dnia od kilku facetów. Żonaty był dla mnie towarem nie do wziecia. Ale widzę że tutaj pewne Panie maja inne standardy. Chyba z braku powodzenia. bo na bezrybiu i rak ryba

Około?! Przy tobie czuję się jak leszczyk bez życia :O Miałem trochę mniej, ale każdą pamiętam z imienia i wiedziałem co lubi na śniadanie i jakie filmy oglądać i czy lubi chodzić do teatru. :) Muszę chyba zacząć korzystać z usług prostytutek, bo z moimi "wynikami", to na erotycznym nie mam szans. :(

Gość gość
Lat 18 a wczoraj dopiero drugiego,

Gość gość
Ja po czterdziestce. Od sierpnia z mężem swingujemy. Seks tylko dla przyjemności bo miłosć to tylko dla męża. Od sierpnia piętnastu panów w dziurce. Jest cudownie, uwielbiam to.

Gość gość
juz w swoim zyciu sexualnym pare czlonkow w mojej dziurce mialam ale tylko jednego zapamietalam bo takiego grubego nawet na filmach nie widzialam troche trwalo za nim wemnie wpakowal bo musialam urzyc olejku intymnego na niego calego a i szparke naoliwilam i sie ucieszylam jak wemnie go poczulam szybko sie rozciaglam i potem juz bylo super a gdy juz byl zadowolony to ja moglam sobie swoja reke w siebie wlorzyc taka bylam rozciagnieta jak po porodzie,Chodz w sumie bosko bylo ale nigdy wiecej juz bym sie na cos takiego nie zgodzila

28 lat i dwoch. pierwszy to pomylka, a drugi jest moim mezem. jest dobrze jak jest , ale czasami zaluje, ze nie zaszalalam troche przed slubem.

Gość goś frania
mam 18 lat miałam przyjemność z pięcioma iczterema dziewczynami

Gość Renia

Zaczęłam jak miałam 14 lat i potem poszło już z górki. Postanowiłam sobie, że w 15-te urodziny będę kochać się z 15-tym partnerem i tak zrobiłam. Niedawno skończyłam 20 lat i w moje urodziny penetrował moją małą dziurkę dwusetny sporo starszy bo po 40-tce facet. Robię to bo lubię. Nie dla kasy. Więc nie mówcie, że jestem dziwką czy cóś. Po prostu uwielbiam sex i nic na to nie poradzę. Obawiam się tylko co będzie jak się zakocham tak na dobre i wyjdę za mąż. Będę szukała wyrozumiałego, by w razie czego pozwolił na skok w bok od czasu do czasu hihihi.