Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do tych co wiedzą

Przede mną pierwszy raz z wymarzonym chłopakiem, jak się zachować?

Polecane posty

Dziewczyny, jak to jest z wami, pomóżcie, bo nie chcę się zbłaźnić, bardzo mi na nim zależy! Chodzi o to, jakie macie doświadczenia - czy trzeba coś powiedzieć chłopakowi, jak po raz pierwszy zobaczę jego penisa, czy się tam patrzeć, czy też raczej nie. Boję się, że jak coś powiem to będzie głupio (że walnęłam jakiś wyświechtany tekst), a jak nic nie powiem to może pomyśli, że jestem niezadowolona czy dziwna. A może się tylko uśmiechnąć, sama nie wiem. Chłopacy też się mogą wypowiedzieć jak to wszystko widzą. Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Mam 16 lat.

yhy - a poza tym jak chcesz mnie obrażać, to się nie wypowiadaj. Dla mnie ten temat jest poważny i traktuję to serio.

Gość ja chyba wiem...
nic nie mówić ... wystarczy jak odpowiednio będziesz go pieściła :)

Mogę jeszcze dodać, że mój chłopak ma 19 lat i był już wcześniej w związkach (jest doświadczony). Gdyby był to również jego pierwszy raz to bym się tak nie martwiła, ale tak to ma już porównanie.

Gość no i co nikt mi już nie poradz
i???

Gość Nie bo jestes bardzo głupia

Gość dlaczego jestem głupia
? Ja tylko chcę, żeby mój pierwszy raz przebiegł bez zarzutów. Nie wiem jak powinno się reagować podczas pierwszego razu :p

Ale ja bym chciała, żeby on był zadowolony :) Nie chcę gasić światła bo nie jestem cnotką-niewydymką co to się wsydzi własnego ciała :p Tylko nie wiem czy w tej sytuacji lepiej coś powiedzieć czy nie?

Gość Poprawny_PoIitycznie_Panicz
koniecznie go zapytaj czym karmi swoje dafnie :classic_cool:

Gość vvvvvvvvvvv
Moatko kochana!!!! Jak nie wiesz co powiedzieć, to Ty sie do seksu jeszcze nie nadajesz!!!

Ale ja pytam poważnie, ale może to jeszcze nie ta pora. Teraz przed kompem siedzą same dziewice i prawiczki , a ci mi nie pomogą będąc w tej samej sytuacji co ja :p Chyba muszę poczekać do wieczora, aż poważni i dorośli ludzie, którzy będą mogli mi pomóc, skończą pracę.

bóg warzywniaka - pewnie sam jesteś prawiczkiem i mi nie pomożesz (brak doświadczenia w tych kwestiach) vvvvvvvvvvv - a co, każdy musi wiedzieć jak się zachować w danej sytuacji? Czekam na szczere odpowiedzi, a nie na prześmiewki.

Madusia 18 - no nie wiem czy sie spodoba :p, ale podoba mi się ogólnie i bardzo mi na nim zależy :) Chciałabym aby było mu miło i nie wiem, czy warto go jakoś skomentować , żeby połechtać jego męską dumę :p

Zrezygnuj z wyreżyserowanych tekstów, ochó i achów. To bez sensu. Sex to spontan i to właśnie jest najfajniejsze ;) Spontan z zabezpeieczeniem oczywiście, no chyba, że chcesz zostać mamusią. A pomysł ze zgaszonym światłem na pierwszy raz wcale nie jest głupi.

Oczywiście, że z zabezpieczeniem, nie mam jeszcze zamiaru zostać mamusią :) Właśnie też mi się wydaje, że bez sensu są takie wyświechtane teksty i mogłoby to głupio zabrzmieć :)

Gość kjhbkhjb
Staraj sie nie denerwowac i badz soba - najwazniejsze , polecam raczej ciemne pomieszczenie- przyjemniej jest ale takie w ktorych dokladnie bedziecie widziec siebie :). I nie podchodz do tego ze napeweno bedzie zaje.... z doswiadczenia wiem ze kazdego partnera trzeba sie "nauczyc" a pierwszy raz to juz wogole wiecej stresu i pilnowania siebie niz oddawania przyjemnoscia, pamietaj przyjemnia bedzie wtedy gdy bedziesz wyluzowana.

Gość ja swój pierwszy raz
mile wspominam :) miałam 15 lat... zrobilismy to u chłopaka... na poczatku popijalismy sobie drinki (bo chcialam sie troche znieczulic) ale nie na tyle ze bylismy bardzo pijani, poszlismy do wanny tak romantycznie z pianka zamiast lampy to swiece :D no a potem do pokoju i jazda :D fajnie było, jakie kolwiek słowa nie byly potrzebne :D

Gość hjfe
musisz uwazać na jaja , nie ściskaj z całej siły , bo mu oczy na wierzch wyjdą .

Gość sajwinfksm
i koniecznie zrób loda z połykiem. Udowodnisz mu wielką miłość :)

Gość kolorowy majonez
tak całkiem serio to jedyne co powinnaś zrobić to poczekać jeszcze ze 4 lata

Gość yyy...no
nie jestem doswiadczona bo przede mna tez niedlugo ten pierwszy raz. my sobie zaplanowalismy swiece, winko, romantyczna atmosfera :) Musisz byc zabezpieczona, wyluzowana, musi byc wam przyjemnie i wspominaj podczas tego pierwszego razu jak jest Ci z nim dobrze itd :) powodzenia :)

Gość turururururururur
kup sexowna bielizne i pokaz ze jestes dzika :P

16 lat - nie za szybko? Dziewczyno, jeszcze się nauprawiasz seksu w życiu niemało! Ja bym na twoim miejscu jeszcze się wstrzymała. 16 lat - to jeszcze brak dojrzałości emocjonalnej, ciało możesz mieć dorosłej kobiety, ale psychika jeszcze nie jest "osoby dorosłej". Oczywiście zrobisz jak chcesz, ale pomyśl - zrobisz to i już tego nie cofniesz, a jak poczekasz i dojrzejesz - może być o wiele lepiej.