Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Studia powinny byc platne!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam dosc studiowania z wiesniakami, ktorych nie stac nawet na ksiazki. Nie kazdy musi miec wyzsze wyksztalceniem, a praca fizyczna nie hanbi

Gość prowokacja czy jestes az tak
głupia? a co ty dziecko studiujesz?

Gość dolby digital
też tak uważam, wieśniaki studiują na państwowych uczelniach kilka lat, państwo ich wyszkoli za free a ci spierdalają za granice 😠

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhdddddddd
xMadziuskax--------------> ALE Z CIEBIE JEST PROSTAK I CHAM PIEPSZONA BOGACZKO! NA STOSIE BYM CIE CHETNIE SPALILA! NIENAWIDZE TAKICH LUDZI JAK TY, ROZPIESZCZONE BOGATE PANIENKI KTORE WIDZA TYLKO CZUBEK SWOJEGO NOSA!

xMadziuskax...Twoja wypowiedź świadczy o tym że niezła wieśniara z Ciebie .....inteligencja się odezwała no ręce opadają

Gość Ikusia123
Faktycznie po co studiować ze zdolnymi ludźmi których nie stać na książki jeśli można studiować z takimi burakami jak ty? Tatuś sprzedał pole kapusty i krowę żeby wysłać cię na studia z synkiem sołtysa? Właśnie przez takie idiotki studia w Polsce są niewiele warte.

Gość dolby digital
gówno prawda, nie trzeba być bogaczem i prostakiem, żeby do takiego wniosku dojść

Gość taka se sesese
pewnie studiuje jakiś gówna wart kierunek nie przejmujcie się :)

Gość Ikusia123
Już dawno nic mnie tak nie wkurwiło!!!!!! Przepraszam za język

xMadziuskax------> sa dzieci baaaardzo zdolne ale niestety biedne i nalezy im sie darmowa nauka, rodzice takich dzieci wszystko by zrobili byle by wyksztalcic swe dziecko ale niestety nie maja za co! a taka bogaczka jak ty ma zycie uslane rozami i zaklada takie beznadziejne topiki na tym forum... dla mnie jestes pusta .... skończylam

Gość prowokacja czy jestes az tak
nie odpisujcie jej to kjaka prowokacja, nawet nie zabiera głosu w dyskusji.

czesto ja tu widze (tzn. widze jej nick) i nie sadze zeby to byla prowokacja... moze myslala ze wszyscy przyznaja jej racje?? dla mnie autorko to ty jestes "wiesniaczką" czy jak tam chcesz sobie to nazwac..

Gość monika21812101
Madziu jaka Ty jesteś pusta!!

...bo madzia to pewnie za egzaminy tez placi i głupio jej jak inni bez tego zdają:)

Gość Anq25
Ok. Ale y nie płacisz pięniędzmi rodziców...tylko sama zapierdalaj do pracy...nie żyj na koszt rodziców, niech oni ci nie daja na ksiażki itd...

Gość ale przynudzacie ee
NIE KARMIĆ TROLA !!!

Gość ja sie zgadzam
Niestety chamów ze wsi jest wiecej oni nawet nas zeżrą na forum a jakby mogli to i widłami by straszyli. Ja dlatego przeniosłam się na płatne studia, dzienne oczywiście gdzie chodzą ludzie na poziomie. Uczelnia jest jedną z najlepszych prywatnych w Warszawie i dużo też kosztuje ale warto było. Nie musze już patrzeć na tych chamów co im słoma z butów wystaje i słuchać ich wieśniackiego języka jakim się posługują.

Gość Ikusia123
To właśnie ci co im słoma z butów wystaje najczęściej wybierają się na te super płatne uczelnie.